Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Sözleşmesinde özel bir madde varmış, 6 mı 7 mi emin değilim ama o meblağı getiren alabiliyormupş.Hamit ,İnler peşinde koşacağımıza bu adamı alalım.

Nuri Şahin

Tunay Torun

Taner Yalçın

Ömer Toprak

gibi yerli kalitesini artıracak isimler düşünülmeli.Hem genç, hem kaliteli.

6-7 milyon olayı hikayedir Taner. Öyle olsa bir takım değerlendirirdi onu şimdiye. Gökhan İnler içinde 12 Milyonluk madde var sözleşmesinde diyorlardı ama o da hikaye çıktı, öyle olsa Inter 14 Milyon teklif etmez basar 12yi alırdı.

Devre arası iki nokta atışı yapıp şampiyonluğu rahat alabiliriz.Nuri ve Ömer ile.İkisi de ilaç olur.Şampiyon olursak sezon sonu da Volkan Şen'i almak lazım mutlaka.Takımın yerli kalitesi iyileşmiş olur.Tunay'ın da sözleşmesi bitiyormuş onu da değerlendirmek gerek.

Tek başına Nuri ve Ömer asla bir şampiyonluğu garanti edemezler, ancak iskeletin temek taşları olabilirler.Yanlarını sağlam taşlarla donatamadıktan sonra Nuri de Ömer de bizi kurtaramayabilir.Ha gel gelelim yeterli düzeyde transfer yapıldı sanırsam, şöyle bir diziliş olabilir;

-------------Ufuk---------------- (***********Aykut************

Sabri---Neill--------Ömer----İnsua (Ali****Servet****Hakan****Çağlar

-------------Cana---------------- (*********Sarp/Barış**********

------------------Nuri------------ (*********Ayhan*************

--------Misimovic----------------- (**************Emre*********

Transfer--------------------Arda-- (Pino********************Serdar

------------Baros----------------- (***********Batdal************

Pinonun zamansız bir şekilde sakatlanması göz önüne alınarak bize cidd ibir sağ kanat gerekebilir.Bu isimde bence Volkan Şen olmalıdır.

Nuri:7,5

Ömer:4,5

Volkan:5,5/6 milyon gibi rakamlara bağlanabilir.Elano'nun piyasası var iken 7 milyon gibi bir rakama satabilirsek gerekli finansmanın yüksek bir bölümünü sağlayabiliriz.

Hasan Ali Kaldirim nasil oyuncu? FM'de kayseriye almistim. Kisa surede Caglar'i kesip ilk 11 oyuncusu olmustu. hayatda da oyle mi? Dunki, macin ozetinde ileriye cikmayi seven bir oyuncu gibi gordum onu. Bu arada Kayseri hakikaten FM'den oyuncu aliyor. :D

Hasan Ali Kaldirim nasil oyuncu? FM'de kayseriye almistim. Kisa surede Caglar'i kesip ilk 11 oyuncusu olmustu. hayatda da oyle mi? Dunki, macin ozetinde ileriye cikmayi seven bir oyuncu gibi gordum onu. Bu arada Kayseri hakikaten FM'den oyuncu aliyor. :D

Kesinlikle Hakan Balta ve Çağlar'dan kaliteli bir adam.

Hasan Ali ve Serdar harika olur ama Kayseri satmaz.

Hasan Ali ve Serdar harika olur ama Kayseri satmaz.

Satmazla olmaz ki, bu isler. Yonetimimiz boyle bosa cikan oyuncu kovalamaga devam ederse elbet de satmazlar. Su anki durumda eger takimimizin iyi oyunculara sahip olmasini istiyorsak bu oyunculara iyi para vermeliyiz. Sezon bitmeden yeni sezon icin en az yonetimin 35 milyon transfere ayirmasi lazim oldugunu soylemistim. 5'er milyiondan yerli oyuncu almak mumkundu. Ondan sonra da her yil 4-5 boldegeye oyuncu aramak zorunda kalmayacaktik. Ama, yonetim alakasiz olani secti. Eger kriter 2012 ise, yonetim o kriter icin yanlis olani yapti. Hic degilse gelecek transfer sezonunda bu yapilsin.

Serdar Kesimal'i bende beğeniyorum ama Kayseri satmaz. Satsada bize satmaz.

Hasan Ali kaldırım çok güzel bence beyler gelecek vaad ediyor 89 doğumlu hücum'a da destek veriyor .. ama biz yerli oyuncuya para vermiyoruz bedava kimse onları alırız:D

Ali Turan da Kayseri!deyken takım kakptanıydı, takımın en iyi oyuncularındandı, görüyoruz şimdi.Kayseri'de oynamak ile Galatasaray'da oynamak bir değil.Hasan Ali Kaldırım denen elemanı izlemedim ama gelse sonu Ali Turan'dan farksız olacaktır.En nihayetinde İnsua Balta ve Çağlar gibi bol bol alternatifimiz mevcut durumda.Gereksiz ötesi olur.Ama Gökhan Zan, Servet gider iyi bir stoper ile beraber Kesimal'i defansa yedek eleman diye alabiliriz.

Ali Turan da Kayseri!deyken takım kakptanıydı, takımın en iyi oyuncularındandı, görüyoruz şimdi.Kayseri'de oynamak ile Galatasaray'da oynamak bir değil.Hasan Ali Kaldırım denen elemanı izlemedim ama gelse sonu Ali Turan'dan farksız olacaktır.En nihayetinde İnsua Balta ve Çağlar gibi bol bol alternatifimiz mevcut durumda.Gereksiz ötesi olur.Ama Gökhan Zan, Servet gider iyi bir stoper ile beraber Kesimal'i defansa yedek eleman diye alabiliriz.

Bilemezsin Taner. Seninki de varsayım oluyor gereksiz olacağı doğru ama. Köybaşı'nı alacaktık paraya kıyıp zamanında.

Bilemem, doğrudur ama en azından tahmin edebiliyorum.

Bence devre arasında Murat Ceylan'ı almaya çalışmalıyız.

Gaziantep'ten Orhan Gülle,İBB'den Ali Güzeldal'da düşünülebilir.Ayrıca dünkü Serdar Kurtuluş çift yönlü oyuncu görevini BAM'dan kat kat iyi yapar.

Gaziantep'ten Orhan Gülle,İBB'den Ali Güzeldal'da düşünülebilir.Ayrıca dünkü Serdar Kurtuluş çift yönlü oyuncu görevini BAM'dan kat kat iyi yapar.

Selçuk yüksek ihtimalle sözleşmesini yenileyecek.Yani onu parasız almak çok zor.Ama belki Ceyhun Gülselam'ı ikna edebiliriz.Ayrıca evet,Serdar Kurtuluş dün iyiydi.

Selçuk yüksek ihtimalle sözleşmesini yenileyecek.Yani onu parasız almak çok zor.Ama belki Ceyhun Gülselam'ı ikna edebiliriz.Ayrıca evet,Serdar Kurtuluş dün iyiydi.

Menejeri yeni sozlesme icin aralalik ayinda masaya oturacaklarini soyledi. Selcuk'la sezon sonu icin anlasip Trabzon'u bu oyuncuyu normal fiyatina satmaga zorlayabilir. Hem Trabzon kazanir, hem Selcuk, hem de biz. Ayrica Trabzon yonetiminin hurma kafali gibi akilsiz davranacagini zannetmiyorum.

Urby Emanuelson'u alsınlar. Neredeyse her yerde oynuyor. Sol bek, sol açık, orta saha, sağ açık gibi birçok mevkide oynamışlığı var. 2011 Haziran'ında sözleşmesi sona eriyor. Insua ve Kewell'ı yollarız, bedavaya Emanuelson'u alırız.

Evet iyi bir öneri.Sağ açıkta oynadığını hiç görmedim ama sol kanadı komple kullandığını biliyorum..

Geri
Üst Alt