Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

nedum onuoha bedava sezon sonu,hem sağ bek hem stoperde hakkını vererek oynayabilir,seneye rijkaard muhtemelen stoper isteyecektir,bedava alabileceğimiz kaliteli bi oyuncu:D

Bu eleman City'nin malı dimi?City muhtemelen kadrosunda düşünmeyecektir, genç üstelik, yamulmuyorsam 86'lı.

kiralık gitti sunderland a,city ile olan söz. sezon sonu bitiyo sanırım,uzatacaklarını sanmam,hele seneye bi kaç adam daha alıp iyice cılkını çıkarırlar işin,bu adamı micah richards a benzetiyorum oyun tarzı olarak,hem fiziksel olarak,hem sağ bek stoper oynayabiliyor:D,tabi ondan biraz aşağıda oyun olarak:D

Neill etkisi yaratsın, gerisi fasafiso.

Sarp,balta,aydın,ayhan,aykut.Bu takımdan gitsinler.Ben 2 sene trasnfer istersem namertim.O kadar bıktım bunlardan.

Emanuelson gerçekten iyi bir oyuncu.Sol açık oynarsa skora katkısı nasıl olur?

Selçuk İnan iyi oyuncudur elimizdekilerle kıyas bile kabul etmez ama onunda bazı defoları var tabi. Agresif değildir, bu zaman zaman ust duzey oyunda etkisizlik olarak kendini gösterir.

2005'teki u-19 takımında oyun zekası acısından S.Öztürk'ten acık ara önde iken, daha atletik ve agresif olan Sezer, bu sayede oyun içi etkiliğini daha cabuk gösterebilmektedir. Selçuk bazı maçlarda ortadan kaybolmaktadır. Milli takımda bundan 2-3 sene evvel oynadıgında da bu sorun dikkatimi çekmişti. Geçen gun oynadıgı milli maçta da bu dusum tekrar yaşandı.

Yattara, Selçuk, Onur ve bir oyuncunun daha Trabzon'da sozlesmesi bitiyor ama Ocak ayına kadar Trabzon'un sozlesmeleri uzatacagını sanıyorum.

Köln'den Taner Yalçın, Nurnberg'ten İlkay, B.Munchen'den M.Ekici zor hedefler ama olabilir.

Asıl önerim ise henuz cok genç olan ve St.Pauli U-19 takımında oynayan Deniz Herber. Bu oyuncu en az yukarıda saydıgım oyuncular seviyesine gelecek bana gore. Bu sene aldık aldık, yoksa sonra alamayız. Bonservisini alalım, yine St. Pauli'ye bedelsiz kiralayalım sezon sonuna kadar.

Ya yalnız seneye Cl'ye gideceksek takımdaki kazmaları yollayalım bam-güm oynayınca neler olduğunu görüyoruz.:asd:

Emanuelson gerçekten iyi bir oyuncu.Sol açık oynarsa skora katkısı nasıl olur?

Geçen sezondan önce genellikle bek oynadı. Geçen sezon sol iç ve sol açık da oynadı. Kesinlikle sol açık için direk yazılacak, skor beklenecek bir isim değil. Takıma gelirse çok fazla katkısı olur;ama bir Kewell, Arda tarzı yaratıcı bir açık olamaz.

Sercan kesinlikle alınmalı bence de.

Sağ sol forvetlerde oynar. Baros sakatlanınca yerine oynar.

Daha ne istiyoruz.

Sercan çok hareketli, kıvrak be.Valencia maçında bir deparı vardı ki felaketti.Bence de bu oyuncuların bir an önce transfer edilmesi gerekiyor.

Sercan henüz 20 yasinda ve adam oyuna girer girmez Valencia'yi dagitti ;o Sercan bu sezon sonunda ayrilirsa hic sasirmam, ayni sey volkan ilede gecerli. Volkan Sen cok iyi bir oyuncu, cok kurnaz bir oyuncu.

Sercan tamamiyle aşmış bir oyuncu, bi de ona abartı diyenler var. Hızlı ve vücudunu iyi yönlendirdiği için inanılmaz bir ivmeye sahip. Ben olsam Sercan - Volkan ikilisini alır Arda'yı da satarım. Tam olarak oyuncu pazarlamasını iyi yapan bir kulüp oluruz.

Sercan tamamiyle aşmış bir oyuncu, bi de ona abartı diyenler var. Hızlı ve vücudunu iyi yönlendirdiği için inanılmaz bir ivmeye sahip. Ben olsam Sercan - Volkan ikilisini alır Arda'yı da satarım. Tam olarak oyuncu pazarlamasını iyi yapan bir kulüp oluruz.

Kesinlikle katılıyorum.Arda'dan gelecek 15 milyon Euro olmuş olsa, gözüm kapalı 10 milyonunu bu iki elemana verilmesini isterdim.Çünkü ben eminim ki Sercan şu Şampiyonlar liginin bütün maçlarında oynasın, bi maçta adam gibi oynasın,kesin ocakta transfer olur.Bence şu an en yetenekli türk gencimiz.

Geri
Üst Alt