Transfer Önerileri (ARŞİV)

Kewell devreyi kapattı diye sağ açık almak kadar saçma birşey duymamıştım.Adam zaten ikinci devrenin ilk maçına dönüyor. + Devreyi kapattı dedikleri 2 maç. :)

Linderoth ile Uğur Uçar çok kısa bir zamanda takıma dönüyorlar.Linderoth zaten takımla idmanlara çıkıyor,belki Gençlerbirliği maçında kadroya bile alınabilir.

Benim tek önerim bir paket olacak,her yerde bahsediyorum :)

Ümit + Nonda <----> Mehmet Yıldız / Mevlüt / Sercan Yıldırım

3'ünden en az 2'si alınmalı bu adamların.

Kewell ligin ilk maçında tak diye oynamayacak o zaman idmanlara tam olarak başlayacak uğur geldiğinde hazır olacağını mı düşünüyorsunuz sağ açık veya çok kaliteli bir sağ bek almak saçma değil gerçekci bir yaklaşım olur.

Kewell ligin ilk maçında tak diye oynamayacak o zaman idmanlara tam olarak başlayacak uğur geldiğinde hazır olacağını mı düşünüyorsunuz sağ açık veya çok kaliteli bir sağ bek almak saçma değil gerçekci bir yaklaşım olur.

Bu adam hazır hale nasıl gelecek ? Oynaya oynaya.

Transfere gerek yok.

Sola Arda'yı sağa Aydın'ı koyarız olur biter büyütülecek bişi yok burda

Devre Arası %100 Lincoln'e Yerli Yedek Lazım Oda Özerrrr.

Forvet hattinda Umit ve Nonda gonderilip yerine Mehmet Yildiz ve kendi bunyemizden cikardigimiz Ozgurcan ile Cagri Yarkin getirilmeli.

Orta sahada eksigimiz yok. Linderoth gonderilicekse yerine bir alternatif bulunabilir ama olmassa olmaz degil. Mehmet-Baris ikilisi kimseden asagi kalmaz.

Kalede Aykut veya Orkun'dan biri gonderilip yerine yetenekli genc bir kaleci almaliyiz. Turk olmasi sart degil, bu Italyan olur, Isvecli olur ama genc ve gecek vaad eden bir kaleci olmasi sart.

Defansta Emre Asigi yollayip yerine 20'li yaslarinda kaliteli yerli bir stoper almaliyiz. Cogu kisi gibi Eren Gungor'u veya Aydini yazicam, zor transferler ama imkansiz degil.

Kadormuz çok geniş. Transfere gerek yok bana göre.

Öyle değil bence.

Kadroda direk sağ bek oynayacak isim yok,Serkan Kurtuluş desen adam hala bir soru işareti.

Sağ bek kesinlikle lazım bu takıma.Devre arası Linderoth gönderilicek %99,onun yerine yabancı,oyun kurabilen tipte bir defansif ortasaha alınabilir Topal ile çok iyi ikili olurlar böylece..

Bir tane sag bek ümit nonda nın yerine de bir tane güzsel forvet alındımı süper olur:)

ama transfer olacagını sanmıyorum:)

Öyle değil bence.

Kadroda direk sağ bek oynayacak isim yok,Serkan Kurtuluş desen adam hala bir soru işareti.

Sağ bek kesinlikle lazım bu takıma.Devre arası Linderoth gönderilicek %99,onun yerine yabancı,oyun kurabilen tipte bir defansif ortasaha alınabilir Topal ile çok iyi ikili olurlar böylece..

Linderoth'un gönderileceğini sanmıyorum.

lınderoth ıyılestıgınde takımın sakat futbolcuları ıyılesırse uefada 20 mayısta kadıkoydeyız

kaleci ochoa

defans eren güngör-cicinho[eboue]

orta saha biglia[murat ceylan]-özer[m.topuz]

forvet santa cruz[eren derdiyok] LUIS SUAREZ[s.yıldırım]

morgan-linde-e.asık-nonda-hasan-ferdi-ümit karan-volkan yaman güle güle

gökhan emreciksin:sade bizim maçta değil diğer maçlarını da izledim hakikaten süper bir oyuncu ve eğer Linderoth'u illa göndereceklerse biglia süper tercih olur.

Geri
Üst Alt