Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Modibo Maiga(le Mans) Tam aradıgımız adam Frc de oynar Amc de.

selam aleykum renktaşlar varmı bi tıkırtı yokum uzun zamandır... Pinoya noldu gelmedi hala

Antuda hatırı sayılır bir duyumcunun paylaşımı:

Şaka Değil GERÇEK - ADNAN POLAT Milanoda RONALDINHO İÇİN GÖRÜŞÜYOR

Arkadaşlar şaka gibi gelebilir ama değil ‚gerçek.

Söylenti‚duyum vs. değil net bilgi.

Adnan Polat bütün gün Milanoda Milanlı Yöneticilerle görüşmüş Ronaldinho için. Son gelen haber klubu ile kesin olarak anlaşıldığı oyuncu için seferber oldukları.

Keitayı falan satma nedenleri bu transfer için kaynak yaratmakmış.

YENİ Stadın açılış senesi olduğu için bu adama büyük para verip almak istiyorlar.

Alırlarsa (Ki tahminimi söylüyorum çok yakınlar almak için) çok önemli bir transfer olur‚ bu işi mutlaka bozmalıyız. Onlar alabiliyorsa bizde alabiliriz‚ Krasici Hazardı Dia´yı beklemek yerine Ronaldinhoya yönelmeliyiz.

Tekrar ediyorum haberler duyum vs. değildir NET Bilgi.

Kaynak: A. ÖZTÜRK

Antuda hatırı sayılır bir duyumcunun paylaşımı:

Şaka Değil GERÇEK - ADNAN POLAT Milanoda RONALDINHO İÇİN GÖRÜŞÜYOR

Arkadaşlar şaka gibi gelebilir ama değil ‚gerçek.

Söylenti‚duyum vs. değil net bilgi.

Adnan Polat bütün gün Milanoda Milanlı Yöneticilerle görüşmüş Ronaldinho için. Son gelen haber klubu ile kesin olarak anlaşıldığı oyuncu için seferber oldukları.

Keitayı falan satma nedenleri bu transfer için kaynak yaratmakmış.

YENİ Stadın açılış senesi olduğu için bu adama büyük para verip almak istiyorlar.

Alırlarsa (Ki tahminimi söylüyorum çok yakınlar almak için) çok önemli bir transfer olur‚ bu işi mutlaka bozmalıyız. Onlar alabiliyorsa bizde alabiliriz‚ Krasici Hazardı Dia´yı beklemek yerine Ronaldinhoya yönelmeliyiz.

Tekrar ediyorum haberler duyum vs. değildir NET Bilgi.

Kaynak: A. ÖZTÜRK

Geri
Üst Alt