Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

bilica,tabata,özer,iyi bir forvet ve iyi bir kaleciyle kadromuz yeterince güçlenir.fazla transfere gerek yok

Ingiltere Ikinci ligini'de izlemek gerek.

Ross McCormack|Forvet|22 Yasinda|1,75 Boyunda|37 Mac 21 Gol 4 Assist|Takim Cardiff City|Video: https://www.youtube.com/watch?v=Lh9jpF9lbOQ

Sylvan Ebanks-Blake|Forvet|23 Yasinda|1,78 Boyunda|40 Mac 24 Gol 7 Assist|Takim Wolverhampton Wanderers|Video: https://www.youtube.com/watch?v=8NNOnkY-SPo

Michael Kightly|Oyun Kurucu|23 Yasinda|1,75 Boyunda|38 Mac 8 Gol 19 Assist|Takim Wolverhampton Wanderers|Video: https://www.youtube.com/watch?v=VRgTAXPRhbU&feature=fvst

Julio Arca(M.Boro)

Pedro Leon(Valladolid)

Miguel (Valencia)

Gaby Mudingayi (Bologna)

İsmail Köybaşı-Murat Ceylan(G.Antep)

Orhan Şam(Hacettepe)

Fred(Lyon)

Voronin(Liverpool)

Bobby Zamora(Fulham)

Gudjohnsen(Barcelona)

Habib Beye(Newcastle)

Lucas Neill(W.United)

Julio Arca(M.Boro)

Pedro Leon(Valladolid)

Miguel (Valencia)

Gaby Mudingayi (Bologna)

İsmail Köybaşı-Murat Ceylan(G.Antep)

Orhan Şam(Hacettepe)

Fred(Lyon)

Voronin(Liverpool)

Bobby Zamora(Fulham)

Gudjohnsen(Barcelona)

Habib Beye(Newcastle)

Lucas Neill(W.United)

Fred Lyonda değil.. Fluminense'ye gitmişlti sanırım. Onu serbest bıraktı Lyon sezon ortalarında.

Habib Beye, Gudjohnsen iyi transferler olabilir.

2pttlw1.jpg

öyle bir adam bulmalıyız ki orta sahaya, piyasada benzeri olmasın. anca öyle kurtulur bu takım. :f68.gif: bildiğim bir kaç isim var ancak söylemiyim şimdi.

"Yüzde 80 ayrılıyorum"

Fransa'nın Sochaux takımında oynayan gurbetçi futbolcu Mevlüt Erdinç, milli takım forması giyiyor olmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadığını söyledi.

Futbol Federasyonu'nun aylık resmi yayın organı Tam Saha dergisinin mayıs sayısına açıklamalarda bulunan Mevlüt Erdinç, genç yaşında kendisini milli takıma davet eden teknik direktör Fatih Terim tarafından hep desteklendiğini kaydederken, daha öğrenecek çok şeyi olduğunu ifade etti.

(A) Milli Takım kadrosunda çok yetenekli oyuncular bulunduğunu anlatan Mevlüt, ''Nihat ve Semih gibi kalitesi belli olan oyuncuların yanında bulunarak ben de kendimi geliştiriyorum. İlk 11'de yer aldığım zaman elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret gösteriyorum. Henüz 22 yaşındayım ve her geçen gün daha fazla deneyim kazanacağım'' dedi.

Nihat Kahveci'nin İspanya Ligi gibi önemli bir ligde oynadığını, Semih Şentürk'ün de Avrupa'nın üst düzey liglerinde rahatlıkla oynayabilecek kalitede olduğunu aktaran Mevlüt, bu iki oyuncuyla zaman zaman sohbet ettiğini dile getirirken, ''Bana, Avrupa'da kalmaya devam etmemi, hatta kariyerimi İngiltere ya da İspanya liglerinde sürdürmemi tavsiye ediyorlar. 'Türkiye'ye sonra da gelebilirsin' diye de ekliyorlar'' şeklinde konuştu.

Sezon sonu yüzde 80 ihtimalle Sochaux'dan ayrılacağını aktaran genç futbolcu, Fransa'da başka bir kulübe ya da başka bir ülkeye transfer olabileceğini belirtti. Mevlüt, 2010 Dünya Kupası elemelerinde İspanya'ya karşı alınan mağlubiyetlere de değinirken, ''Mağlubiyetler sonrası işi zora soktuk ama şansımız hala devam ediyor. Avrupa şampiyonu olan İspanya'nın galibiyet serisi sürecektir. Biz de diğer iki önemli rakibimiz Bosna-Hersek ve Belçika'yı yenebilecek güçteyiz'' diye konuştu.

Mevlüt bize gelip napsın, Lyon'a, Marsilya'ya veya Bordeux'a gider tahminimce.

senegal, mali, nijerya, togo, fildişi sahili...........

gitsinler dolaşsınlar afrika kıtasını, çıkar bi tane genç, yırtıcı bir forvet heralde. niye hiç böyle adamlar kovalamazlar anlamıyorum.

gananin u17 takımında üç futbolcu vardi. onlarbizde olsaydi nasil iyi olurdu .

daniel opare:sağ bekin krali

sadick adams: super bir 9 numara

ransford osei:takımdaki 10 numara eksikliğini ço iyi kapaticak bi kapasitede

hepsi de 90 dopumlu

al bunlari ver 1 sene kiraya çağir geri oynat uefada şampiyonlar liginde peşine barca madrid manU düşmezse ben de futboldan hiçbişi anlamiom..

Fransa ligini gercekten takip edenler onerecegim isimleri bilecekler.

Toulouse'un sag beki Albin Ebondo: Neslinin U-21 oyuncusuydu. Kamerun asıllı. Umit milli takımda Arsenal'li (eski Auxerre'li Sagna'nın golgesinde kalmıştı). Son 3-4 sezondur Toulouse'un Elmander ve Emana'yla birlikte en iyi oyuncusuydu. Ara transferde Newcastle istedi ama sakatlık dolayısla olmadı. 2010'da sozlesmesi bitiyor. Sene sonu yolcu. Eger sakatlıgı onemli bir sey degilse alınmalı, hucum gucu cok yuksek bir bek.

İkinci aday, Nantes'in on liberosu N'Daw aslında Sochoux'dan Nantes'a gelmeden once de biz istemiştik bu oyuncuyu. Ogan Tarhan da cok tutar bu adamı. O zaman olmamıştı, 3.5m euro'ya Nantes almıştı, biz de Linde'yi aynı fiyata almıştık. 84 dogumlu, nerdeyse Metalist'teki Jaja kadar guçlu biri, on libero olmasına ve iri fizigine ragmen teknigi oyun zekası iyi bir oyuncu. Bence M.Topal'dan iyi

Albin Edonda fena degil.

Lauri Dalla Valle diyorum :D

Bence bu tip tanınmayan isim transferlerinin bu sezon olması çok zor,yönetim böyle bi riski göze alamaz hem böyle geçen bi sezonun ardından Avrupa'da ün yapmış futbolcu arayışında olucaklardır.

Sylvan Ebanks-Blake daha öncede demistim ama yine diyorum :D

Böyle giderse UEFA'ya bile katılamayacağımız için bu seçeneği düşünerek transfer önerisinde bulunmak gerek.

Birincisi CL gibi bir turnuva olmadığı için herkesin tanıdığı, dünya yıldızlarına gerek yok. İkincisi UEFA Kupası olmadığı için yabancı kaleciye bile gerek yok. Orkun ve Aykut, 3. kaleci olarak da Fırat çok rahat doldurur o bölgeyi.

Defansif kurguda,

Volkan ve Sabri gönderilebilir. Belki bir sağbek transfer edilebilir fakat onun dışında sol tarafı Alpaslan ve Hakan halleder. Sağda ise Uğur ve Serkan duruyor zaten. TSL'de alınabilecek tek sağbek ise Abdurrahman. Zor ama imkansız bir transfer değil. Defansın ortasına takviyeye veya oyuncu göndermeye gerek yok. Emre Güngör, Emre Aşık, Servet Çetin, Semih Kaya ve Murat Akça yeterlidir.

Ortasahanın sağına bir adam alınabilir. Twente'li Elia çok başarılı olabilecek bir yetenek olsa da yüksek bonservis istenebilir. Bunun dışında TSL'den Volkan Şen iyi bir alternatif olur sağ taraf için. Zaten iki kanatta da birden oynayabilen Aydın duruyor. Solda ise Kewell, Arda ve Ferdi var zaten. Ortasahanın ortasına ise gidecek adam olursa yeni bir transfer yapılabilir. Murat Ceylan benim buraya önerim.

Santraforlar Ümit ve Nonda gönderilmeli. Böylece elde kalan forvet sayısı 2 olacak. Özgürcan geri çağırılır ve forvet sayısı 3 olur. Bir tane de transfer hakkı kalıyor böylece. TSL'den aman aman bir santrafor aklıma gelmiyor. Belki Sercan ama zaten 2 gencimiz var. Bir 32 de olsa N'kufo çok iyi gider bizim takımımıza diye düşünüyorum. Taş çatlasa 3.5-4 milyon €'ya alınabilir diye düşünüyorum.

Eh ekonomik ama yararlı bir çalışma yaptım sanırım.:D:D

Orhan Şam'ı dün çok beğendim alınabilir Ugurla birlikte bize sag bek sıkıntısı yaşatmazlar..

roberto merino... arda bu takımdan gittiği vakit( bence tam vakti) onun yerini dolduracak nadir ismlerden biridir..arkilerim bu izleyin bu adami baqin boyle bir oyuncu yoq. yalnız ben çozemedim kanat oyuncusu mu

yoqsa takımdaki gorevi on numara mi bilmiyorum..aslinda oyunlarda hep on numara pozisyonunda goruyorum. ama sol ayapi çok guzel. izlemenizi tavsiye ederim... vaktiniz varsa bi izleyin....https://www.youtube.com/watch?v=EzvMQ4yqTKE

Böyle giderse UEFA'ya bile katılamayacağımız için bu seçeneği düşünerek transfer önerisinde bulunmak gerek.

Birincisi CL gibi bir turnuva olmadığı için herkesin tanıdığı, dünya yıldızlarına gerek yok. İkincisi UEFA Kupası olmadığı için yabancı kaleciye bile gerek yok. Orkun ve Aykut, 3. kaleci olarak da Fırat çok rahat doldurur o bölgeyi.

Defansif kurguda,

Volkan ve Sabri gönderilebilir. Belki bir sağbek transfer edilebilir fakat onun dışında sol tarafı Alpaslan ve Hakan halleder. Sağda ise Uğur ve Serkan duruyor zaten. TSL'de alınabilecek tek sağbek ise Abdurrahman. Zor ama imkansız bir transfer değil. Defansın ortasına takviyeye veya oyuncu göndermeye gerek yok. Emre Güngör, Emre Aşık, Servet Çetin, Semih Kaya ve Murat Akça yeterlidir.

Ortasahanın sağına bir adam alınabilir. Twente'li Elia çok başarılı olabilecek bir yetenek olsa da yüksek bonservis istenebilir. Bunun dışında TSL'den Volkan Şen iyi bir alternatif olur sağ taraf için. Zaten iki kanatta da birden oynayabilen Aydın duruyor. Solda ise Kewell, Arda ve Ferdi var zaten. Ortasahanın ortasına ise gidecek adam olursa yeni bir transfer yapılabilir. Murat Ceylan benim buraya önerim.

Santraforlar Ümit ve Nonda gönderilmeli. Böylece elde kalan forvet sayısı 2 olacak. Özgürcan geri çağırılır ve forvet sayısı 3 olur. Bir tane de transfer hakkı kalıyor böylece. TSL'den aman aman bir santrafor aklıma gelmiyor. Belki Sercan ama zaten 2 gencimiz var. Bir 32 de olsa N'kufo çok iyi gider bizim takımımıza diye düşünüyorum. Taş çatlasa 3.5-4 milyon €'ya alınabilir diye düşünüyorum.

Eh ekonomik ama yararlı bir çalışma yaptım sanırım.:D:D

guzel bi kadro yapmişsin. gercekten . ama nkufo işi bozmuş yhaa. yal gelmiş 33 e bize bi faydasi olmaz herhalde.ama o takimdan arnautoviç alinabilir..fiyati nedir bilmiorum ama..D

Geri
Üst Alt