Böyle giderse UEFA'ya bile katılamayacağımız için bu seçeneği düşünerek transfer önerisinde bulunmak gerek.
Birincisi CL gibi bir turnuva olmadığı için herkesin tanıdığı, dünya yıldızlarına gerek yok. İkincisi UEFA Kupası olmadığı için yabancı kaleciye bile gerek yok. Orkun ve Aykut, 3. kaleci olarak da Fırat çok rahat doldurur o bölgeyi.
Defansif kurguda,
Volkan ve Sabri gönderilebilir. Belki bir sağbek transfer edilebilir fakat onun dışında sol tarafı Alpaslan ve Hakan halleder. Sağda ise Uğur ve Serkan duruyor zaten. TSL'de alınabilecek tek sağbek ise Abdurrahman. Zor ama imkansız bir transfer değil. Defansın ortasına takviyeye veya oyuncu göndermeye gerek yok. Emre Güngör, Emre Aşık, Servet Çetin, Semih Kaya ve Murat Akça yeterlidir.
Ortasahanın sağına bir adam alınabilir. Twente'li Elia çok başarılı olabilecek bir yetenek olsa da yüksek bonservis istenebilir. Bunun dışında TSL'den Volkan Şen iyi bir alternatif olur sağ taraf için. Zaten iki kanatta da birden oynayabilen Aydın duruyor. Solda ise Kewell, Arda ve Ferdi var zaten. Ortasahanın ortasına ise gidecek adam olursa yeni bir transfer yapılabilir. Murat Ceylan benim buraya önerim.
Santraforlar Ümit ve Nonda gönderilmeli. Böylece elde kalan forvet sayısı 2 olacak. Özgürcan geri çağırılır ve forvet sayısı 3 olur. Bir tane de transfer hakkı kalıyor böylece. TSL'den aman aman bir santrafor aklıma gelmiyor. Belki Sercan ama zaten 2 gencimiz var. Bir 32 de olsa N'kufo çok iyi gider bizim takımımıza diye düşünüyorum. Taş çatlasa 3.5-4 milyon €'ya alınabilir diye düşünüyorum.
Eh ekonomik ama yararlı bir çalışma yaptım sanırım.