Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

scoutgs'de de bahsedilmiş.bana da çok mantıklı geldi.sezer öztürk.geçen yıl kapımızdan dönmüştü.tekrar düşünülemez mi acaba.çok iyi bir orta saha aslında

S.Pletikosa aklımdan geçiyordu ki, Tottenham'ın ilgilendigini ogrendim. Cok iyi bir kaleci degildir ama Franco ve Ufuk'tan kesinlikle iyidir. 2011'de sozlesmesi bitiyor. Tottenham kaptı yine.

Zamanında keske De Santcis yerine Sorensen'i alsaymışız diyorum.

Albert Reira, Arda orta da düşünülüyor ise ; Kewell'ın dışında biri daha gerekli. Stil olarak Kewell çok benziyen, ondan daha aktif, hızlı biri. Fizik güçü üst düzey,skor anlamında katkısı gol olarak Kewell'ı geçemeyebilir. Olympiakos 4 milyon euro teklif etmiş. 5 milyon euro (biraz üstü) civarında rakama halledilebilir gibi. Kewell ve Riera sol kanat olayını tamamen halleder.

Udinese'den D'Agostino bu adam futbolu bırakana kadar önereceğim.Tam bir beyin.

Kevin Monnet Paquet'i almayız, alamayız da herhalde. zamanında Yohann Pelle varken leo'yu alan, Elano gibi taraftarı mutlu edecek marka isime ancak para harcarlar. isimsizlere futbolu ne olursa olsun buyuk paralar verişmiyor ne yazık ki. Nerde var içi bos yıldız (cunku baskaları anlamıs ne oldugunu) ancak onlar gelir.

Le Mans'da Modibo Maiga diye bir adam var son iki sezonda 7-8 gol 3 asist ortalama ile oynamıs. 87 dogumlu 1.87m hucuma donuk cok yonlu denmis izleyen var mı?

Cska'nın genc yıldızları toplama politikası sonucu Belçika'dan aldıgı sonrasında satın alma opsiyonlu Monaco'ya kiraladıgı Moussa Maazou var. Hedef santrfor. Manaco buyuk ihtimal opsiyonu kullanıp alır ama almazsa alınabilir. Yine istikrarlı olmasa da cok yonlu bir oyuncu olan Kolombiyalı Pino alınabilir. Kolombiyalılar genelde iyi cıkar. Porto'daki W.renteria da gercekte iyi oyuncudur. Strassbourg'da cok macını izledim bence iyiydi. Braga'nın 2 sezon once UEfA'daki maçlarında da iyiyidi.

Mayıs ayında onermistim Pino'yu ama çıta Cana olunca biraz buruk oldu. Bir de dediğim gibi istikrar soru işareti.

Giovinco satilik, bonservisi 3 milyon.

İsrailli "Eyal Golasa"

Eyal%20Golasa.jpg

(yeşilli arkadaş kendileri)

91 doğumlu, Maccabi Haifa'da oynuyor. Seyretme imkanı buldum 2-3 defa, inanılmaz yetenekli bir çocuk. Aslında Lazio 4 milyon Euro'ya transferini bitirmişti ama bazı bürokratik engelleri aşamadıkları için askıya aldıklarını öğrendim. Zor bir transfer ama bitirebilirsek inanılmaz karlı çıkacağımıza eminim...

Albert Reira, Arda orta da düşünülüyor ise ; Kewell'ın dışında biri daha gerekli. Stil olarak Kewell çok benziyen, ondan daha aktif, hızlı biri. Fizik güçü üst düzey,skor anlamında katkısı gol olarak Kewell'ı geçemeyebilir. Olympiakos 4 milyon euro teklif etmiş. 5 milyon euro (biraz üstü) civarında rakama halledilebilir gibi. Kewell ve Riera sol kanat olayını tamamen halleder.

4.7 milyon euro'ya Olympiakos'a transfer oldu.

Selçuk İnan için hala transfer çalışması var mı? Umarım gerçekleşir bu transfer, bu sezon için geleceğini tahmin ediyordum açıkcası. 3-4 milyon euro arası bir bonservie halledilebilir.

Defans bölgesine bir yabancı gerekli, sol bek ya da stoper arasında seçim yapılmalı. Wayne Bridge, iki sol kanat transferinden sonra ayrılacakmış. 3-4 sezon rahatlıkla bize götürür. Hızı, temposu, güçü. 4 milyon euro civarı bir rakama halledilebilir.

Diğer ayrılması muhtemel isim , daha önce de adı geçen Bellamy. İleri üçlüye çok uygun bir isim. 5-6 milyon euro civarı bir rakama halledilebilir.

Ah nerde o günler,15-20 arası fiyat çekerler çok zor transfer,tabi Elano takası seçeneği olması biraz umutlandırıyor ama yine zor..

wolsburga dzeko için diego artı 20 önerdiklerini okudum ve reddedilmiş. wolsburg 40 istiyo. demekki juve 20 olarak görüyo bonservisini o yüzden imkansız bi transfer

Geri
Üst Alt