Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Sertac Murat Kılıc'a. Sabahın köründe işe gidecek olmama ragmen her gece tek eğlencem olan bu forumda bir kaç transfer haberi alıp değerli arkadaşların yorumlarını dinleyip vakit geçiriyorum. 3-5 arkadaş Stoch veya Fb hakkında yorum yapıyor diye konuyu kilitlemenizi hiç yakıştıramadım. Kurallara uymayan varsa foruma girmeme cezasıu verirsini olur biter. Burada yüzlerce kişiyi cocuk azarlar gibi cezalandırmanın bir anlamı yok. Hiç ama hiç yakıştıramadım.

Ceyhun Gülselam ve Selçuk İnan'dan en az birini seneye mutlaka ama mutlaka almalıyız.

Ben özellikle Ceyhun Gülselam'ı çok beğeniyorum. Tek sorunu istikrar. Onu da bu sene çözeceğine inanıyorum. Bana göre Mehmet Topal'dan daha iyi bir futbolcu. Daha çevik ve atletik ayrıca daha fazla hücuma katılanı. Arada sırada ilginç çalımlar da atabiliyor. Yani çakılı ön liberoda oynamaz Mehmet Topal gibi. Şutları da iyi zaten.

Ben dün young boys gibi oynayan bir takım istiyorum.yıldızlar topluluğu değil takım oyunu oynayan bir takım.süper oynadılar dün gece. tek eksikleri geçen seneki son maçta kaybettikleri şampiyonluk gibi biraz şansızlıktı.takıma baktınızda bitane yıldız oyuncu yok.takımın yıldız ismi 18yaşındaki doubai diye bir çocuk. büyük ihtimal 200-300bin euro ya fil dişinden almışlardır.umarım galatasarayımızda bu maçtan bir ders çıkartır ve böle kaliteli 2 genç transfer eder. hele sağ kanattaki o iki elemanın uyumunu görünce işalla bizim pino ile servette öle anlaşır. genç yetenek peşindeysek ve 6+2+2 varsa son 2 yi böle fil dişinden gana dan falan ülkelerinde oynayan u20 takımlarından falan la doldurmalıyız. çünkü erken yaşta fizikleri oturmuş oluyorlar.

adnan başkan. getir sutter'i bir ömür itin oliym ...

Tam iki yıldır alınmasını istedigim ve usanmadan heryere yazdığım hatta geçen sezon ortasında olmaması için dua ettigim ( fb ile adı geçmişti ) bir maestro. İnanılmaz hızlı, kuvvetli, teknik, mücadele gücü üst düzey, şutör........ kısaca tam bir 10 numara ( bu adam için görüşmedigim adam kalmadı )

tam adı : Madson Formagini Caridade

d. tarihi : 21/05/1986

klubu : SANTOS

Tam iki yıldır alınmasını istedigim ve usanmadan heryere yazdığım hatta geçen sezon ortasında olmaması için dua ettigim ( fb ile adı geçmişti ) bir maestro. İnanılmaz hızlı, kuvvetli, teknik, mücadele gücü üst düzey, şutör........ kısaca tam bir 10 numara ( bu adam için görüşmedigim adam kalmadı )

tam adı : Madson Formagini Caridade

d. tarihi : 21/05/1986

klubu : SANTOS

1,58 boyundamı?Transfermarkt de öle yazıyor :)

Bu adamı bi gün biri alacak ozamanda ben sadece 2 yıldır yazdıgımla kalacam. Hayırlısı herkes olacak degil ya

evet iyi topcu ama çok para isterler bu adama. Şu an yönetim bu oyuncuya extra para vermez

Geri
Üst Alt