Cevap: Transfer Önerileri
Dün gece Namık olabilecek oyuncu listesi isteyince benden muhabbetine aklımdan büyük liglerde oynayan,ligler başlamasına rağmen bize gelebilecek oyuncuların listesini çıkardım. Biraz uzun ama kusura bakmayın artık
4-2-3-1 oynacaksak ÖN LİBERO için :
Jeremy Clement : Bodmer'in gelişinden ve Makalele'nin kaptan oluşundan dolayı pek forma şansı bulamayan Jeremy Clement PSG'den denenebilecek bir oyuncu.
Etienne Capoue :Toulouse Gignac'ı bırakmadı,diğer oyuncularını da bırakacağını sanmıyorum bu saatten sonra ama Capoue ön libero için iyi bir seçenek.
Blaise Matuidi : Gelebilitesi en fazla oyunculardan biri. St.Etienne bu sene düşmenin en büyük adaylarından biri,ilk maçta da rezil rüsvaydılar. Matuidi takımın kaptanı olsa da batan gemiden kaçırılması gereken değerli bir oyuncu. Gelse çok yararlı olacaktır,ileride satabiliriz de sanırım 22 yaşındaydı. Çok enerjik ve sert bir ön libero boyu kısa olmasına rağmen.
Dickson Etuhu: Etuhu denmişti, Fulham'da mı bonservisi Manchester City'de mi bilmiyorum. Fulham'da ise alamayız , City'de ise kolay bir transfer olabilir.
Mario Bolatti: D'agostino'dan sonra bu sene Bolatti'ye yol göründü bence. 1.90 küsür çok sert ve iyi vizyonu olan bir ön libero. 4-2-3-1 için Cana'nın ideal partnerlerinden.
4-3-3 oynacaksak box-to-box ya da ofansif/klasik ortasaha için önerilerim:
Makoto Hasebe:Bayıldığım bir adam,yorulmak bilmiyor.Wolfsburg'un şampiyonluğunda baya önemli bir rol almıştı,hem capon turist de getirir

Gelmesi zordur ama gelirse çok iyi bir transfer yapmış oluruz.
Mathie Coutadeour: Yine bayıldığım adamlardan biri. Geçen sene 10. olan Monaco'da Nene ile birlikte takımı taşıyan adamdı ortasahada. Ofansif ortasahaya daha dönük bir ortasaha ama gerçekten çok düzgün bilekleri ve saha görüşü var. Muhteşem bir transfer olur.
Stijn Schaars: Sanırım Mehmet Yalçın'ın avatarı

Tam bir lider,ortasahanın ortasından bütün takımı yönlendirecek seviyede bir adam. Cana ile birlikte bütün takıma çeki düzen verirler ortasahadan.
Freddy Guarin: Porto'da bu sene forma bulması gerçekten zor. Ortasahanın ortasında oynayan bir adam,23 yaşında genç ve Kolombiyalıydı sanırım Pino'yla yalnızlık da çekmez

Gelirse gayet sırıtmadan oynar ortasahada.
Pasquale Foggia: Bu adam Lazio'da bu sene oynayacak mı bilmiyorum da Foggia, Arda'nın dermanıdır.

Foggia şimşek gibi bir bücür,Messi kadar atik olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Gelirse ofansif ortasahaya kanat forvetlere muhteşem boş alan yaratacaktır.
Marat Izmailov: Yine alınabilitesi hakkında bir bilgim olmayan bir oyuncu. Sporting Lizbon'da forma giyiyor,adamlar hazır Zapater'i aldılar,Manuel Fernandes de takımda. Takımından kopartabiliriz,Arda'yla değişmeli de oynar. Kanat ve merkezi ofansif ortasaha.
Son olarak forvet önerilerim :
Markus Rosenberg : Arnautoviç transferi sonrası Werder'de bu sene zor forma giyer. Tam bir 4-3-3 forveti,gerçekten çok teknik bir forvet. Baros'tan sonra farklı özellikleri olması güzel bir varyasyon yaratır.
Ciprian Marica: Gol özürlü bir forvet Altidore misali

Ama satın alınması kolay olacaktır ve çok mücadeleci,her yere koşan bir adam. Sonradan oyuna girip defansı hallaç pamuğu gibi atacak bir adam.
Emmanuel Riviere: Bayıldığım adamlardan biri,yine St.Etienne'den. Gerçekten çok potansiyelli ve 20 yaşında. PSG veya Lyon'a gitmesi yakındır,alabileceğimizi sanmıyorum.
Kevin Gameiro: Şu anda Morimoto ile birlikte transfer hayalimdir. Çok garip bir bücür,sanırım boyu 1.70di. Her yerde oynayabiliyor forvette hatta gerektiğinde ofansif ortasaha bile oynar. Acayip atik ve ters bir oyuncu,golü çok iyi kokluyor. Muhteşem bir potansiyeli var , Lorient bırakmaz.
Takayuki Morimoto: Son önerim

Jong Tae-Se'nin hem tip olarak hem de oyun stili olarak Japon versiyonu. Çok sert,fizikli ve mücadeleci bir adam. Japonya'nın Honda ile birlikte geleceği. Catania bırakmaz ama muhteşem bir alternatif forvet olur.