Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Senin gibi hayal dünyasında değil de biraz medeni dünya da yaşıyorum.Spor gündemini sürekli takip ederim, senin için haberin linkini arıyorum alman basınında ama bulamıyorum.Şanslı sayabilirsin kendini.

Beyer Goal.com da Jeff Banastey adlı genç bir Amerikalıyla anlaştığımız yazılıyor, oyuncu tarafından.Kimdir nedir bilen var mı?

Ortasahaya 4 öneri !

20bis.jpg

1. Yohan Cabaye : Son 3 sezonda 36, 32, 32 maç oynamış takımında. Yani bizim için 1 numaralı kriter olan müzmin sakat olmama özelliğine sahip. Oyunun iki yönünü de oynayabilen bir oyuncu. Geçen sezon 13 gol, 9 asist ile oynadı. Henüz 24 yaşında. Topu çok iyi kullanabilen bir futbolcu.. Kulübü Lille.

galloppa002.jpg

2. Daniele Galloppa : Son 3 sezonda 99 maç 5 gol, 10 asist ile oynamış. 25 yaşında. Bu futbolcu için İtalyan Emre Belözoğlu diyebilirim. Sol ayak, ayağına çok hakim, çok iyi oyun kurabilen, gerektiğinde çıkışlarla hücuma destek verebilen bir oyuncu.

leroyfer.jpg

3. Leroy Fer : 1.88 boy, 20 yaşında. Son 2 sezonda 63 maçta 8 gol, 8 asist ile oynamış. Bonservisi kaç para olursa olsun, 3-4 yıl sonra aynı paraya rahatlıkla satabiliriz. 28-30 yaşındaki adamlarla ilgileneceğimize şöyle oyuncuları neden düşünmeyiz.. Kulübü Feyenoord.

matuidi2.jpg

4. Blaise Matuidi : Son 5 sezonda 161 maç oynamış. Cabaye'ye göre daha defansif, çalışkan bir oyuncu. Topu da fena kullanmıyor, gelecek vaad eden bir oyuncu. 23 yaşında. Kulübü St.Ettien.

St.Etienne bu sene düşmeye oynar, Matuidi'yi koparmamız lazım ben de önermiştim önceden. Ön liberoya ne kadar karşı olsam da ileride çok rahat 10+ milyon eurolara satabileceğimiz bir adam.

Adamdaki asalete baksana arkadaş.Savaşa mı gidiyor maça mı belli değil.

:)Ama Matuidi pahalıdır be hocam.Arselan ile-doğal olarak- haberlerini sıkça okumuştum.

6-7'e biter. Takım kaptanı sonuçta,ayrılmak istediğini iletirse kolaylık sağlanır. Sonuçta St.Etienne artık bu sene küme düşmemeye oynayacak. Bu avantaj ya da dezavantaj olabilir. Avantaj Matuidi'nin farklı heyecanlar ve başarılı bir takıma gitmek isteyişi , dezavantaj St.Etienne'in bu kadar kritik bir durumdayken kaptanını vermek istemeyişi.

Yine de 6 milyon euroya 4-5 tane genç oyuncu alıp parlatabilirler , iki kulüp için de hayırlı olur. Biz de Matuidi'yi 3 sene sonra 15'e okuturuz.

:)Ama Matuidi pahalıdır be hocam.Arselan ile-doğal olarak- haberlerini sıkça okumuştum.

Ben böyle adamlara paranın verilmesi taraftarıyım hocam. Verceğimiz de yıldızlarımıza verdiğimizden fazla olmayacaktır. 8 milyon euro'yu kesinlike kabul eder St.Ettien bellki de daha azını, daha önce verdiğimiz para. Ledesma-Rosicky türündeki (kariyerli, 28,29 yaş) futbolcuların son sahibi biz olacağız ve verdiğimiz bonservis hiç olacak. Matuidi'yi parlatamasan bile istediğin zaman en kötü 5 milyon euroya satabilirsin. Galatasaray'ın maddi durumu bu durumdayken dönüşü olan bonservisler vermeli bana kalırsa...

6-7'e biter. Takım kaptanı sonuçta,ayrılmak istediğini iletirse kolaylık sağlanır. Sonuçta St.Etienne artık bu sene küme düşmemeye oynayacak. Bu avantaj ya da dezavantaj olabilir. Avantaj Matuidi'nin farklı heyecanlar ve başarılı bir takıma gitmek isteyişi , dezavantaj St.Etienne'in bu kadar kritik bir durumdayken kaptanını vermek istemeyişi.

Yine de 6 milyon euroya 4-5 tane genç oyuncu alıp parlatabilirler , iki kulüp için de hayırlı olur. Biz de Matuidi'yi 3 sene sonra 15'e okuturuz.

Keşke şu dediğini biraz da biz yapsak.

Ben böyle adamlara paranın verilmesi taraftarıyım hocam. Verceğimiz de yıldızlarımıza verdiğimizden fazla olmayacaktır. 8 milyon euro'yu kesinlike kabul eder St.Ettien bellki de daha azını, daha önce verdiğimiz para. Ledesma-Rosicky türündeki (kariyerli, 28,29 yaş) futbolcuların son sahibi biz olacağız ve verdiğimiz bonservis hiç olacak. Matuidi'yi parlatamasan bile istediğin zaman en kötü 5 milyon euroya satabilirsin. Galatasaray'ın maddi durumu bu durumdayken dönüşü olan bonservisler vermeli bana kalırsa...

Haklısın ama işte paramız yok bir seferde 8 milyon verelim.Ah ulan Lidyalılar, siz bulmuştunuz dimi bu parayı.Onlar olmayaydı belki iki çuval pirince,bir kasa armuta alırdık.:):9:)

Ah be arkadaşlar şöyle muhabbete can kurban anasını satayım.Karaktersiz, kişiliksiz insanlar geliyor aklınca muhabbet ettiklerini sanıp sadece rezil olduklarıyla kalıyorlar.

Feyenoord'un forveti Sekou Cisse alınabilir. Feyenoord maddi acıdan zor durumda, oyuncu 85 dogumlu, atletik, son vurusu iyi bir oyuncu. yedekliği sorun etmeycektir cunku Feyenoord'a buyuk umitlerle geldiyse de cogunlukla oyuna sonradan giren biri. 3-3.5m euroya alınabilir.

Maliyeti, yaşı, kapasitesi G.Saray'da Baros'u yedekleyecek oyuncu ihtiyacına oldukça uygun biri

Liverpool Avustralyalı kaleci Brad Jones'u almış. Bu durumda kaleci Diego Cavalieri'yi alabiliriz. Zaten Maddi acıdan rahat degil, Liverpool.

B.Matudi adamımdır Geçen seneden Beri öneriyorum.. Tam aradığımız Bir adam Hele Birde Msimoviç Gelirse Şart olur Onun Ayarında Birini almak.. Matudi Pahalı gelse Bile Lille'den Balmont'u almamız lazım..Balmont Matudiye Göre daha ucuzdur sanırım..

Matudi bilinmedik bir adam değil hatta zamanında cok buyuk bir beklenti içinde olunan bir oyuncuydu. Ve zamanla anlaşıldı ki, iyi ama o kadar da beklenildigi gibi bir ''dunya yıldızı'' olamayacak. Almaya kalksan genç oldugu için yuksek bonservis isterler. Ve verdigin paranın karsılıgını alamazsın ya da yarın satarken, aldıgın paraya ancak satarsın.

Göze batmayan, herkesin hakkında hemfikir olmadıgı genç oyuncular onerilmeli bence. Genç dedim çocuk demedim, onu belirteyim. Fm oynamıyoruz burada.

sambouyatabare.jpg

SAMBOU YATABARE

Bu oyuncuyu çok öven Fransız arkadaşlarım var. 21 yaşında, 1.90 boyunda. Hücumun her hattında oynayabiliyor. Caen geçtiğimiz 2 haftada Marsilya ve Lyon'u yenerken 1 gol, 2 asist ile oynadı. Bonservisi 675.000 gözüküyor. Bu hafta maçı bizimle aynı saatte olmazsa bu oyuncuyu izleyeceğim, o zaman daha ayrıntılı yazarım.

İbb'nin kalecisi Kenan Hasagic çok iyi bir kaleci bence.Aykut ve Ufuktan daha çok yarar sağlar bence..

45074B9F30D2F342A3217F9Dx.jpg

sambouyatabare.jpg

SAMBOU YATABARE

Bu oyuncuyu çok öven Fransız arkadaşlarım var. 21 yaşında, 1.90 boyunda. Hücumun her hattında oynayabiliyor. Caen geçtiğimiz 2 haftada Marsilya ve Lyon'u yenerken 1 gol, 2 asist ile oynadı. Bonservisi 675.000 gözüküyor. Bu hafta maçı bizimle aynı saatte olmazsa bu oyuncuyu izleyeceğim, o zaman daha ayrıntılı yazarım.

Bu adamı bilirim, bence de o maçta cidden iyi oynamıştı.

Mamadou Samassa da benim önerimdir.24 yaşında 1,90 boyunda oldukça etkili bir oyuncu.2,8 milyon gibi görünen bir bonseervisi var.Geçen sene Valenciennes'de 17 maçta 7 gol atıp bir asist yaptı.Bence çok iyi olabilecek bir eleman.

Geri
Üst Alt