Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

----------------------Ufuk---------------------

-Sabri(Ali)-Neill(Zan)--Ömer(Hakan)-Insua(Çağlar)

------------Cana(Selçuk)---Nuri(M.Ceylan)------

-----------------Misimovic(Sezer)---------------

--Pino(Hamit)------Baros(Altidore)---Arda(Kewell)

Servet, Elano, Barış, Sarp gibi isimleri yollayıp böyle bir kadro kursak harika olur.Tabi ekonomik açıdan böyle birşey yapabilmek için önce bu oyuncularla şampiyon olmak gerek.Devre arasında Nuri'yi alırsak çağ atlatır bize.Sezon sonu da bu tarz bir yapılanmaya gidebiliriz.

----------------------Ufuk---------------------

-Sabri(Ali)-Neill(Zan)--Ömer(Hakan)-Insua(Çağlar)

------------Cana(Selçuk)---Nuri(M.Ceylan)------

-----------------Misimovic(Sezer)---------------

--Pino(Hamit)------Baros(Altidore)---Arda(Kewell)

Servet, Elano, Barış, Sarp gibi isimleri yollayıp böyle bir kadro kursak harika olur.Tabi ekonomik açıdan böyle birşey yapabilmek için önce bu oyuncularla şampiyon olmak gerek.Devre arasında Nuri'yi alırsak çağ atlatır bize.Sezon sonu da bu tarz bir yapılanmaya gidebiliriz.

Hamit sağ forvet oynayamaz ki. Ön libero veya sağ iç oynar. Ben de isterim gelmesini ama o bölgelerde oynaması şartıyla :p

Hamit sağ forvet oynayamaz ki. Ön libero veya sağ iç oynar. Ben de isterim gelmesini ama o bölgelerde oynaması şartıyla :p

Adam lazım olursa iki maç oynayıverir :D

Çok esnek güzel bir kadro olur.Mesela Misimovic olmadığında şöyle olabilir orta üçlü.

-------Cana--------

--Hamit-----Nuri----

:D

Volkan:6 milyon + Zan

Selçuk:4 milyon -sözleşmesi bitiyor-

Sezer Öztürk:2,5 milyon

Nolan Roux:2,5 milyon

Sadece bu oyuncular devre arasında alınsa hem yerli oyuncu kalitesi çok yükselmiş olur, hemde takım içi iskeleti sağlanmış olur.

----------Ufuk---------

Sabri--Neill--Servet--İnsua

----------Cana---------

-------Selçuk-----------

-----------Misi---------

Volkan--------------Arda

---------Baros----------

Yedekler,

Aykut

Hakan

Emre

Sezer

Cumhur

Sarp

Çağlar

Ayhan

Roux

Elano'yu satsan 7 'ye gerekli finansmanın büyük bölümünü sağlarsın zaten.

avrupada oynayan kaliteli Türk oyunculardan sadece para ile getirtilebilecek tek oyuncudur Hamit... fenerde 4 milyon gibi bir para istedi fener vermedi iyikide vermedi kuşbeyinliler hamit gibi bir adam 10 baroni 20 m.topuz eder ama iyiki de almadılar çok fark olurdu ortasahalarında...

hamit hem ortasaha hemde sağ iç oynayabilen çok yönlü bir oyuncudur bunu herkes bilir ama bu kadar büyük paralarla gelmesi bütün dengeleri alt üst eder takımdaki...

Valter Birsa'yı hemen hemen herkes dünya kupasında izlemiştir.Hücüma dönük orta saha oyuncusu ve 24 yaşında.Şu anda Auxerre'nın futbolcusu ve transfermarkte göre sözleşmesi 2011 haziranında bitiyor.Misimovic var ama düşünülebilir belki...

Devre arasında ortasahayada transfer yapmaları lazım,sadece forvet yetmez.

Devre arasında ortasahayada transfer yapmaları lazım,sadece forvet yetmez.

Forvet transferi yapacagimizi dedi zaten Baskan. Hatta tam benim istedigim tipte bir forvet oyuncusundan bahsetti. Barosa benziyen 20 yaslarinda biri. :)

Orta sahaya da bir transfer cok iyi olurdu.

Valter Birsa'yı hemen hemen herkes dünya kupasında izlemiştir.Hücüma dönük orta saha oyuncusu ve 24 yaşında.Şu anda Auxerre'nın futbolcusu ve transfermarkte göre sözleşmesi 2011 haziranında bitiyor.Misimovic var ama düşünülebilir belki...

O adamı bir iki yıl önce mi ne izlemiştim forvet gibi oynuyor daha çok. Şutları falan gerçekten iyi ama gerekli mi ? Bence değil.

devre arasında sanırım yerli oyuncu kalitemizi yükseltmek adına 2 yada 3 isim alınabilir, alınmalıdır da...

5 büyük arasında yerli kalitesi en düşük olan takım biziz bana göre... tabi gençler hariç daha ne olduklarını göremedik...

Hayal kurmaya gerek yok.

Hamit, Nuri ve Gökhan bu ülkeye gelmeyecekler. Naparsak yapalım adamlar gelmeyecek. İstemiyorlar.

Türkiye Ligi'ni doğru analiz edelim ve alt yapımıza yönelelim. Bence eldeki orta saha eksiğini çok iyi giderebilecek bir adam zaten var elimizde. Emre Çolak üstüne düşülürse çok çok iyi bir futbolcu olur. Genç bir oyuncuya fizik gücü yüklemenin o kadar da zor olmadığına inanıyorum. Fatih Terim Belözoğlu'nu 6 ayda ne hale getirmişti.

Volkan Şen ve Selçuk İnan transferlerine gelince, Bursa oyuncu bırakmaz. Ligden, maç yayınlarından ve şampiyonlar liginden elde ettikleri geliri düşünürsek hiç bir transfer ücreti bu katkıyı sağlayamayacaktır. Yani 7,5 milyona Volkan Şen falan alamazsınız. Selçuk İnan olabilir. Ancak oyuncunun şimdiden ikna edilmesi ve Trabzon yönetimiyle anlaşamaması beklenmemesi gerekir. Bir ihtimal Bursa'da yer bulamayan Sercan'ın alınması mümkün. Ancak onda da bu oyuncunun takımda sorun yaratmaya başlaması gerek. O zaman Beşiktaş ve Fener'den daha çok para verebilirsek Sercan'ı alırız.

Bojan Krkic olabilir mi acaba ? Bugün saçma sapan bir gazetede gördüm ama Riijkard aklıma gelince neden olmasın gibi bir umut yeşerdi :)

Bojan artık alınması zor bir olasılık ama bir ihtimal var; eğer başkanın dediği gibi Rijkaard ile sözleşme uzatılırsa Bojan ve onun gibi genç yeteneklerin gelmesi mümkün olacaktır

Bojan Krkic olabilir mi acaba ? Bugün saçma sapan bir gazetede gördüm ama Riijkard aklıma gelince neden olmasın gibi bir umut yeşerdi :)

Seneye en büyük sorunumuz stoperde yaşanacaktır.

Şimdiden araştırmaya başlansa iyi olur.

Geri
Üst Alt