Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Transfer Önerileri

Hugo Rodallega defansa da yine Wigan'dan Boyce alınmalı çok sağlam transferler olur.

Gökalp Okut arkadaşımızın yazdığı gibi bir cevap yazmayacam.Ama Mexes şu anda Avrupa'nın en elit stoperlerinden birisidir.Sözleşmesi bittiği andan itibaren büyük takımlar sıraya girecektir.Dolayısıyla Avrupa Arenasında da olamadığımız için oyuncuyu cezbedici hiçbir kozumuz yok.Zor değil imkansız bir transfer olarak nitelendirebilirim, Umut .

Bu aralar Fransa Ligue 1'deki her maçı takip etmeye çalışıyorum.Taip ettiğim maçlarda orta-alt takımların çok iyi elemanları var.Son 4 hafta maçları itibariyle çok dikkat çeken oyuncular var listede.

Nolan Roux, forvet.

Steven Langil, 4-4-2 sol kanat.

Yohan Mollo, orta saha.

Gaetan Bong, ön libero, sol bek.

Garry Bocaly, stoper, sağ bek.

Bu isimler bence Galatasaray için çok çok etkili olabilecek isimler.HEmen hemen ihtiyacımız olan mevkiiler içinde oyuncu mevcut.Misal Mustafa Sarp yerine orta sahada Yohan Mollo, Cana ile beraber Bong, Bocaly'i ara sıra stoper, Rotasyonda Roux gibi elemanlar çok çok etkili olabilir bence.

Gökalp Okut arkadaşımızın yazdığı gibi bir cevap yazmayacam.Ama Mexes şu anda Avrupa'nın en elit stoperlerinden birisidir.Sözleşmesi bittiği andan itibaren büyük takımlar sıraya girecektir.Dolayısıyla Avrupa Arenasında da olamadığımız için oyuncuyu cezbedici hiçbir kozumuz yok.Zor değil imkansız bir transfer olarak nitelendirebilirim, Umut .

Eyvallah saygı duyarım Taner bu düşüncene sözleşmesi bitiyor ve 28 yaşında ben olabilir diye düşünüyorum.. Tabi birde Lorik Cana gibi Mexes'de en seviğim oyunculardan avrupada çok gelmesini istediğimden mantıksızda olabilir önerim :D

Scout bölümüne ekledigimiz Víctor Ruiz Torre' i lütfen takip edin.

Eyvallah saygı duyarım Taner bu düşüncene sözleşmesi bitiyor ve 28 yaşında ben olabilir diye düşünüyorum.. Tabi birde Lorik Cana gibi Mexes'de en seviğim oyunculardan avrupada çok gelmesini istediğimden mantıksızda olabilir önerim :D

Umut, o adam dünyanın büyük takımlarının listesinde, bize gelmesi imkansızdan daha imkansız. O kadarını söyleyeyim ;) Ama Vucinic olabilir belki :D :p Harbi olabilir aslında? :lol: Yok yok olamaz :sad007:

Umut, o adam dünyanın büyük takımlarının listesinde, bize gelmesi imkansızdan daha imkansız. O kadarını söyleyeyim ;) Ama Vucinic olabilir belki :D :p Harbi olabilir aslında? :lol: Yok yok olamaz :sad007:

Bu sene Fener'in gündemine gelmişti Feci tırsmıştım gelirse diye :D Luganoylaa efsane olurlardı iki piskopat :D

Mexes harekâtı

Fenerbahçe, Roma takımında forma giyen Fransız savunma oyuncu ile her konuda anlaştı. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile Murat Özaydınlı’nın bir iki gün içinde İtalya’ya giderek transfere nokta koyacağı bildirildi

24 Ağustos 2010

Fenerbahçe Yönetimi, savunmaya yapılacak takviye konusunda rotayı İtalya’ya çevirdi. Asbaşkan Şekip Mosturoğlu ile Murat Özaydınlı’nın bir süredir görüşme halinde oldukları Roma’nın Fransız savunma oyuncusu Philippe Mexes için hafta içinde kulübü ile masaya oturacakları öğrenildi.

2004 yılından bu yana Roma’da forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu 13 kez Fransa Milli Takımı’nın formasını giydi.

Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın uzun süredir takibinde olan Mexes’in bonservisinin 7 milyon euro olduğu ve sarı-lacivertli kulübün bu rakamı biraz daha aşağıya çekmek için pazarlık yapacağı öğrenildi.

Sezon başından bu yana savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe’de herkes orta alana takviye beklerken, Kocaman’ın yönetime verdiği raporda sorunun geri dörtlünün göbeğinden kaynaklandığını bildirdiği ve Mexes ile transferi tamamlamayı planladığı kaydedildi.

Birçok Avrupa kulübünün listesinde bulunan Mexes’in de Fenerbahçe’ye yeşil ışık yaktığı, Fransız oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

MEXES kimdir?

Yaşı: 28 (30.03.1982)

Kulübü: Roma,

Ülkesi: Fransa,

Boyu: 1.87

Berkecan, Avrupa futbolunu çok sıkı takip ederim.Transfer piyasasında kim kaça gitmiş, kim kimi istiyor, kim ne kadar istiyor hemen hemen hepsini bilirim.Ama Vucinic en az Mexes kadar imkansız bir transferdir.Şöyle ki Roma bildiğimiz gibi yıllardır krizde, geçen sezon Chelsea -Ancelotti'den önce- Romaya 22 milyonluk bir teklif yapmasına rağmen yine kabul ettiremedi.Ayrıca Romadaki oyuncular çok sadık oluyorlar nedense.Mexes hariç, o ayrılmayı dolamış diline.Onun dışında, genel olarak oyuncular Romaya gönülden bağlı sanki kimse kolay kolay ayrılmak istemiyor.Vucinic de banko elemanı Roma'nın.Koparması imkansız oradan.

andrea poli olabilir mi acaba?,çok zor ama şimdiden çalışmaya başlarsak ikna ederiz belki:D

Berkecan, Avrupa futbolunu çok sıkı takip ederim.Transfer piyasasında kim kaça gitmiş, kim kimi istiyor, kim ne kadar istiyor hemen hemen hepsini bilirim.Ama Vucinic en az Mexes kadar imkansız bir transferdir.Şöyle ki Roma bildiğimiz gibi yıllardır krizde, geçen sezon Chelsea -Ancelotti'den önce- Romaya 22 milyonluk bir teklif yapmasına rağmen yine kabul ettiremedi.Ayrıca Romadaki oyuncular çok sadık oluyorlar nedense.Mexes hariç, o ayrılmayı dolamış diline.Onun dışında, genel olarak oyuncular Romaya gönülden bağlı sanki kimse kolay kolay ayrılmak istemiyor.Vucinic de banko elemanı Roma'nın.Koparması imkansız oradan.

Şaka yaptım zaten, Roma gibi üst düzey bir takımın ilk 11'inden adam alamayız normalde :D :p İtalya'da taraftarın ve siyasetin futbola etkisi fazla olduğu için uzun yıllar bir takımda oynayan oyuncuları takımdan koparmak imkansız gibi. Vucinic de bunlardan biri :)

Bu aralar Fransa Ligue 1'deki her maçı takip etmeye çalışıyorum.Taip ettiğim maçlarda orta-alt takımların çok iyi elemanları var.Son 4 hafta maçları itibariyle çok dikkat çeken oyuncular var listede.

Nolan Roux, forvet.

Yohan Mollo, orta saha.

Bu isimler bence Galatasaray için çok çok etkili olabilecek isimler.HEmen hemen ihtiyacımız olan mevkiiler içinde oyuncu mevcut.Misal Mustafa Sarp yerine orta sahada Yohan Mollo, Cana ile beraber Bong, Bocaly'i ara sıra stoper, Rotasyonda Roux gibi elemanlar çok çok etkili olabilir bence.

Bocaly ve Mollo'yu seyrettim ve gerçekten beğendim özellikle bu 2'si iyi adamlar.

Bu isimler içinde biri varki gerçekten oldukça geleceği parlak biri,oyunu ile birçok yaşıtı ve mevkidaşından kendini rahatlıkla ayırabiliyor. Yohan Mollo

Nolan Roux, forvet.

Yohan Mollo, orta saha.

Monaco çıkışlı bir oyuncu Mollo.Zaten Monaco'nun altyapısının ne denli sağlam olduğunu biliyoruz.Yakın zaman kadar Jeremy Menez çıkmıştı.Sonra Cedric Mongongu, N'koulou,Mollo vs çok iyi oyuncuları var.Mollo Caen'de kirada sanırsam.Yani -Bordeaux'un Gabriel Obertan'da yaptığı gibi- 11 için düşünülmüyor Monaco'da.Transferini bize olabilir kılan bir çok faktör var.Mollo Caen'de kirada olmasına karşın bence ilerde çok etkili olabilecek bir oyuncu.Keşke düşünülse.

Hafta içi bir analiz hazırlayalım scout için. Sende bilgilerini gönderebilirsin. İşte benim scout hedefim bu dogrultuda fiyatı hem çok ucuz hem çok yetenekli gençleri bulmak. Hergün isim yazacagımıza haftada 2-3 kaliteli isim yazmak daha dogru olur. Fiyatları 6 milyon ve üzeri her futbolcu zaten alıcısı hazır ve scoutteam tarafından izlenen isimler oluyor. Biz bunların 2. yada 3. transferi degilde ilk transferleri olalım

Monaco çıkışlı bir oyuncu Mollo.Zaten Monaco'nun altyapısının ne denli sağlam olduğunu biliyoruz.Yakın zaman kadar Jeremy Menez çıkmıştı.Sonra Cedric Mongongu, N'koulou,Mollo vs çok iyi oyuncuları var.Mollo Caen'de kirada sanırsam.Yani -Bordeaux'un Gabriel Obertan'da yaptığı gibi- 11 için düşünülmüyor Monaco'da.Transferini bize olabilir kılan bir çok faktör var.Mollo Caen'de kirada olmasına karşın bence ilerde çok etkili olabilecek bir oyuncu.Keşke düşünülse.

Geri
Üst Alt