Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Hoffenheim peşindeymiş,Maradona'nın gözdesiymiş vs vs .. :D

Dyav allah aşkına hoffenheim gibi bir takım bundesligaya yeni yukselmiş bir takım nasil olur da boylesine genc ve potansiyelli oyunculari gorur .bizde avrupa fatihi die geciniyoruz tmm ama yeter yaa veteranlari getirmesinler bizeartik..bi hernan crespo nun bi nistelrooyun ne faydasi olur ki bize.. bunu dediğim için herkes kewell i ornek gosterecek ama . istiyoruz ki genc yetenekler ali samiyenin tozunu attirsin .çok bişey mi istiyoruz taraftar olarak :D:D:

aslinda bu adami scoutgs nin bi makalesinde okumuştum. youtube den izledim . gercektn çok super otesi bi oyuncu transfermarktte değeri 800000 avro olarak gorunuyor .alinabilirse çok super olur be .ah adnan baba bize bu adami getir :D:D:d.

Albin Edonda fena degil.

Lauri Dalla Valle diyorum :D

yanliş anlamani istemiyorum.burada hepimiz birer oneri sunuyoruz.. ama sen bu lauri dalle valle yi izledinmi. çunku her beş kişiden biri bu çocuğu oneriyor. ama ben bunu bir turlu izleyemedim yani bulamadim videosunu..linki varsa sende atsana bi bende izlemek istiyorum .gercekten onerilecek bir potansiyeli varmi..

kameni

ebondo servet neill balta(yartey)

mehmet topal

bariş ARDA TURAN

lincoln

baros jose sand

bu kadro uefayi garantiler şampıonlar liginde de iyi iş yapar .

çok kötü bu kadro.

ayrıca Adriaanse'yle beraber 4-3-3 oynayacağız.

sana helal olsun valla ..:D:D:Dbu kadronun hangi oyuncusu kotu ben anlamadim.bu arada co nun geleceği ne malumki hemen 4 3 3 yaptik sistemi..sistem o olacaksa durum değişir ayri mesele. ama bu kadro çok guzel bi kadro yani :D:D:D

sana helal olsun valla ..:D:D:Dbu kadronun hangi oyuncusu kotu ben anlamadim.bu arada co nun geleceği ne malumki hemen 4 3 3 yaptik sistemi..sistem o olacaksa durum değişir ayri mesele. ama bu kadro çok guzel bi kadro yani :D:D:D

sistemin 4-3-3 olmasıyla alakası yok. Lincoln + çift forvet çıkmaz hiç bir takım. mantıklı olan budur. Barış'tan da sağ kanat olmaz. gerçi Barış'tan futbolcu da olmaz, ama o ayrı mesele.

O Migeulle Senderosu isteyen arkadas :D

paşa hoşuna gitmediyse değiştiririz kadroyu problem değil.sen hatırlamazsın ama o futbolcuları.

kaleye:karabükten şevki

defans:şekerspordan talat

sağ bek:bakırköyspordan selim

orta saha:gençlerbirliğinden bonus engin

forvet:yersen martinez

al sana yakışan bir kadro

Sakarya'lı olarak Sakaryaspor'un kalecisi Martinez devre arasında sözleşmesini feshetti ve şu anda nerede olduğunu bilmiyorum açıkçası ancak hiç bir kulüple anlaşmadıysa neden onunla ilgilenmiyoruz ?

orta sahaya Emana(betis küme düştü),orta sağ Pedro Leon,defans sağ-orta Lucas Neill alınsa,forvete de şu isimlerden birisi alınsa,rolando bianchi(torino küme düştü)-sergio garcia(betis küme düştü),Ricarso Oliveira(betis)..

Evet Rolando Bianhi'yi 3 seneden beri takip ediyorum çok beğeniyorum kulübü de küme düştü gelirse çok yaralı olur ...

yanliş anlamani istemiyorum.burada hepimiz birer oneri sunuyoruz.. ama sen bu lauri dalle valle yi izledinmi. çunku her beş kişiden biri bu çocuğu oneriyor. ama ben bunu bir turlu izleyemedim yani bulamadim videosunu..linki varsa sende atsana bi bende izlemek istiyorum .gercekten onerilecek bir potansiyeli varmi..

Lauri'ye karsi oynadigimdan diyebilirimki inanilmaz.

15 yasinda Inter'le 3 ay boyunca antremanlari cikip transfer teklifini redderek ger gelmisti Finlandiya'ya, sonra Chelski,Sevilla ve L'pool'dan teklifler almasi üzerine Liverpool'u secti.

Yasina göre cok güclü bir fizigi var. Ayrica teknigide cok iyi.

L'pool ile 2011 kadar süren kontrati var :rolleyes:

Yedeklerle beraber önümüzdeki 5 sene her sene 1 veya 2 takviye ile bizi götürecek kadro..

-------------Leo Franco---------

Uğur------Neill--------Servet----Hakan

----------M.Topal----Emana-----------

Arda-----------------------------Kewell

----------Baros-------Pizarro-----------

Yedekler

Ufuk Ceylan

İsmail Köybaşı

Emre Güngör

Ayhan Akman (Gökhan Öztürk)

Volkan Şen

Emre Çolak