Forvet:
1-Martins (Alınması çok zor ama Newcastle ligden düştü, adam kalmak istemeyecektir, tabi bonservisi bayağı yüksek 14.5M €)
2-Oscar Cardozo (Menejeri bir Türk ve sözleşmesi seneye bitiyor, piyasa değerinden daha düşük bir fiyata alınabilir - piyasa fiyatı 8M €, ama sözleşmesinde 50M € getiren alır şeklinde bir madde var!!!)
3-Morientes (Sözleşmesi bitti)
4-Ricardo Oliveira (Bildiğiniz gibi Betis 2. lige düştü, ikna edilirse düşük fiyata gelebilir, piyasa fiyatı 10M €)
5-Serdar Özbayraktar (Stilini Voronin'e benzetiyorum, tipi de benziyor, faydalı olur)
Orta Saha:
1-Emana (Bu da ikna edilebilir, piyasa fiyatı 14M €)
2-Rodrigo Sebastian Palacio (Cardozo'nun menejeri bu arkadaşın da menejerliğini yapıyor, bunun da sözleşmesi seneye bitiyor ve istatistikleri bayağı iyi. Düşük fiyata alınabilir - piyasa fiyatı 9.5M €)
3-Murat Ceylan (Henüz 21 yaşında, bana kalırsa müthiş gelecek vaat eden bir oyuncu)
4-Sezer Öztürk (Bank Asya'nın en değerli oyuncusu seçildi)
5-Mehmet Eren
Defans:
1-Nicolas Burdisso (Mourinho bu adamı çok agresif olduğundan ve takımı sürekli eksik bıraktığından istemiyor, muhtemelen defansa bayağı yatırım yapacaklar. Düşük fiyata alınabilir, piyasa fiyatı 5M €)
2-Nelson Rivas (Bu da pek forma bulamadı Inter'de, aynı şekilde gönderilecek, piyasa fiyatı 4M €)
3-Eren Güngör (Bu herif tam bir başbelası, alırsak bence pişman olmayız)
4-Bekir İrtegün (Bu serbest kaldı sanırım, ama Fener'e gidecek gibi gözüküyor)
5-Lucas Neill (Kewell'ın hatırına koydum bunu, ama hem bek hem stoper pynayabildiği için faydalı olur, fiyatı 5M €)
Kaleci:
1-Karlos Kameni (Sözleşmesi bitti, bir takımla anlaştı mı bilmiyorum)
2-Leo Franco (Sözleşmesi bitti bilindiği gibi)