Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

emananın sözleşmesinde 20 milyon euro yazıyor ,takım düşerse serbest kalır maddesi yok..

Kayserispor'un 3 milyon €'luk satın alma opsiyonu var.

Sanırım kullanmayacaklar o opsiyonu istediklerini alamamışlar sakatlıktan dolayı..

İstedikleri oyuncu her vurduğunu gol yapacakmış, yani bir tane daha bulup onu da Real Madrid'e satacaklar:)

3 milyon da olsa 3,5 da olsa değer bence Puroviç'e çok beğendiğim bir forvet ve bu ismi geçen bir çok oyuncudan iyidir..

En bariz olarak ayrılması beklenen oyuncu Vieira olarak ön plana çıkarken, onu geldiği günden beri takıma beklenen katkıyı veremeyen Amantino Mancini izliyor.

Adı Juventus'la anılan ve sözleşmesi sona erecek olan Julio Cruz'un yanı sıra, kiralık olarak Benfica'da geçirdiği bir sezonun ardından tekrar takıma geri dönen David Suazo'nun da gönderilmesi bekleniyor.

Defanstaki yolcular ise, Nicolas Burdisso ve Nelsın Rivas

İşte mourinhonun gidecekler listesi gözüme Viera ve Burdisso çarptı ...

Milan Puroviç

Müthiş bir oyuncu Kayserispor'da kiralık oynuyordu alacaklarını sanmıyorum.

milan-purovic.jpg

Tam aradığımız forvet tipi henüz 24 yaşında ve müthiş timing ve vuruşlara sahip 2 yıl sonra 10 milyon euroya zor alırız..

Hakan Şükür'e çok benziyor..1,93 boyunda bir dev..

Bence yönetim kaçırmamalı..

Sanırım 3 milyon euro'ya alabiliriz...

Üzerinde durmalıyız diye düşünüyorum;)

Forvet:

1-Martins (Alınması çok zor ama Newcastle ligden düştü, adam kalmak istemeyecektir, tabi bonservisi bayağı yüksek 14.5M €)

2-Oscar Cardozo (Menejeri bir Türk ve sözleşmesi seneye bitiyor, piyasa değerinden daha düşük bir fiyata alınabilir - piyasa fiyatı 8M €, ama sözleşmesinde 50M € getiren alır şeklinde bir madde var!!!)

3-Morientes (Sözleşmesi bitti)

4-Ricardo Oliveira (Bildiğiniz gibi Betis 2. lige düştü, ikna edilirse düşük fiyata gelebilir, piyasa fiyatı 10M €)

5-Serdar Özbayraktar (Stilini Voronin'e benzetiyorum, tipi de benziyor, faydalı olur)

Orta Saha:

1-Emana (Bu da ikna edilebilir, piyasa fiyatı 14M €)

2-Rodrigo Sebastian Palacio (Cardozo'nun menejeri bu arkadaşın da menejerliğini yapıyor, bunun da sözleşmesi seneye bitiyor ve istatistikleri bayağı iyi. Düşük fiyata alınabilir - piyasa fiyatı 9.5M €)

3-Murat Ceylan (Henüz 21 yaşında, bana kalırsa müthiş gelecek vaat eden bir oyuncu)

4-Sezer Öztürk (Bank Asya'nın en değerli oyuncusu seçildi)

5-Mehmet Eren

Defans:

1-Nicolas Burdisso (Mourinho bu adamı çok agresif olduğundan ve takımı sürekli eksik bıraktığından istemiyor, muhtemelen defansa bayağı yatırım yapacaklar. Düşük fiyata alınabilir, piyasa fiyatı 5M €)

2-Nelson Rivas (Bu da pek forma bulamadı Inter'de, aynı şekilde gönderilecek, piyasa fiyatı 4M €)

3-Eren Güngör (Bu herif tam bir başbelası, alırsak bence pişman olmayız)

4-Bekir İrtegün (Bu serbest kaldı sanırım, ama Fener'e gidecek gibi gözüküyor)

5-Lucas Neill (Kewell'ın hatırına koydum bunu, ama hem bek hem stoper pynayabildiği için faydalı olur, fiyatı 5M €)

Kaleci:

1-Karlos Kameni (Sözleşmesi bitti, bir takımla anlaştı mı bilmiyorum)

2-Leo Franco (Sözleşmesi bitti bilindiği gibi)

Forvet:

1-Martins (Alınması çok zor ama Newcastle ligden düştü, adam kalmak istemeyecektir, tabi bonservisi bayağı yüksek 14.5M €)

2-Oscar Cardozo (Menejeri bir Türk ve sözleşmesi seneye bitiyor, piyasa değerinden daha düşük bir fiyata alınabilir - piyasa fiyatı 8M €, ama sözleşmesinde 50M € getiren alır şeklinde bir madde var!!!)

3-Morientes (Sözleşmesi bitti)

4-Ricardo Oliveira (Bildiğiniz gibi Betis 2. lige düştü, ikna edilirse düşük fiyata gelebilir, piyasa fiyatı 10M €)

5-Serdar Özbayraktar (Stilini Voronin'e benzetiyorum, tipi de benziyor, faydalı olur)

Orta Saha:

1-Emana (Bu da ikna edilebilir, piyasa fiyatı 14M €)

2-Rodrigo Sebastian Palacio (Cardozo'nun menejeri bu arkadaşın da menejerliğini yapıyor, bunun da sözleşmesi seneye bitiyor ve istatistikleri bayağı iyi. Düşük fiyata alınabilir - piyasa fiyatı 9.5M €)

3-Murat Ceylan (Henüz 21 yaşında, bana kalırsa müthiş gelecek vaat eden bir oyuncu)

4-Sezer Öztürk (Bank Asya'nın en değerli oyuncusu seçildi)

5-Mehmet Eren

Defans:

1-Nicolas Burdisso (Mourinho bu adamı çok agresif olduğundan ve takımı sürekli eksik bıraktığından istemiyor, muhtemelen defansa bayağı yatırım yapacaklar. Düşük fiyata alınabilir, piyasa fiyatı 5M €)

2-Nelson Rivas (Bu da pek forma bulamadı Inter'de, aynı şekilde gönderilecek, piyasa fiyatı 4M €)

3-Eren Güngör (Bu herif tam bir başbelası, alırsak bence pişman olmayız)

4-Bekir İrtegün (Bu serbest kaldı sanırım, ama Fener'e gidecek gibi gözüküyor)

5-Lucas Neill (Kewell'ın hatırına koydum bunu, ama hem bek hem stoper pynayabildiği için faydalı olur, fiyatı 5M €)

Kaleci:

1-Karlos Kameni (Sözleşmesi bitti, bir takımla anlaştı mı bilmiyorum)

2-Leo Franco (Sözleşmesi bitti bilindiği gibi)

önerilerin hayet güzel ve mantikli ;)

LUCAS RAMON BARRIOS (37 GOL)

Lucas-Ramon-Barrios.jpg

Şili Premier Lig takımlarından Colo Colo Santiago takımında oynayan Barrios, geçen sezon 36 maçta attığı 37 golle 2008 yılının en golcü futbolcusu oldu.

West Ham, Neill'i tutamadı

West Ham United, Lucas Neill'in sona eren sözleşmesinin tüm çabalara rağmen uzatılamadığını ve 31 yaşındaki Avustralyalı'nın kulüpten ayrıldığını açıkladı.

03.Haz.2009 22:17:20

West Ham United'ın Avustralyalı yıldızı Lucas Neill, kulübünün son sözleşme teklifini de reddettiği ve Doğu Londra ekibinden ayrılacağı açıklandı.

West Ham'ın resmi sitesinden oyuncunun geleceğiyle ilgili şu açıklama yapıldı: "Lucas Neill en son önerdiğimiz bir yıllık sözleşmeyi de reddetmiş bulunmakta ve 2009/2010 kadrosunda yer almayacaktır. West Ham kulübü olarak kendisine burada başarıyla geçirdiği 2.5 yıl için teşekkür eder ve bol şans dileriz."

Bordo-mavililer ayrıca, Diego Tristan, Lee Bowyer, Walter Lopez, Kyel Reid, Tony Stokes ve Jimmy Walker'ın da kulüpten bedelsiz olarak ayrılacağını açıkladı.

öncelikle manisasporlu kaleci ufuk transfer edilmeli.nasılsa bu yıl şampiyonlar liginde oynamayacağız.bence yabancı kaleciye gerek yok.ufuk alınıp birinci kaleci yapılmalı ve göreceksiniz önümüzdeki 10 yılın milli takım kalecisi olur.yıllar sonra milli takım kalesi fenerden bize geççmiş olur.eğer yedek kulübesinde oturtacaksak yada yaptığı en ufak bir hatada adamı yerin dibine sokacaksak hiç alıpda harcamayalım çocuğu.

yabancı oyuncu olarakda toulouse'da oynadığı dönemden beri çok istediğim emana alınabilirse süper olur.onun dışında touluse takımında oynayan orta saha norveçli braaten,anderlecht takımından biglia,palermodan simplicio,a.madridden maniche ortasaha adaylarım.

ısrarla ujfalusi demeye devam ediyorum ! Belki yönetim burayı okuyodur :D Song tarzında bi oyuncu. Song'un sağbekde daha iyi oynayan, hava toplarına daha fazla hakim ve daha süratli versiyonu...

zenci ve adı diarra olan her hangi bir ön liberoyu gözü kapalı alabiliriz... bütün diarralar ön libero ve hepsi 10 numara oynuyor ... bizde alalım bi tane diarra :)

Geri
Üst Alt