Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

LUCAS RAMON BARRIOS (37 GOL)

Lucas-Ramon-Barrios.jpg

Şili Premier Lig takımlarından Colo Colo Santiago takımında oynayan Barrios, geçen sezon 36 maçta attığı 37 golle 2008 yılının en golcü futbolcusu oldu.

Bu Colo Colo'da ne verimli takımdır yahu. Humberto Suazo'nun da böyle bir performansı vardı bu takımda. Bu takımın forvetlerini değil de ortasahalarını almak lazım.:D

Benim önerdigim Nene, Türk medyasindada cikmaya baslamis :D

Ama Besiktas icin yazilmis...

Sezonun en flaş ismi...

Portekiz Ligi’nde Nacional Madeira forması giyen 25 yaşındaki Brezilyalı forvet takımının Avrupa Ligi vizesi almasında başrolü oynadı. Forma giydiği 28 karşılaşmada 20 kez fileleri havalandırıp, gol krallığı unvanını da kazanan Nene, Portekiz’in bu sezonki en popüler oyuncusu... Nene’yi Benfica, Aston Villa ve Arsenal de istiyor. Ancak milli takım forması giymeyen Brezilyalı oyuncunun, İngiltere’de top koşturması şu aşamada imkansız gibi gözüküyor.

NENE KİMDİR?

Ülkesi: Brezilya

Doğum yeri : Sao Paolo

Yaşı: 25

Boyu: 1.83

Kilosu: 75

Takımı: Nacional

Bu sezon: 28 maç, 20 gol

Eski takımları: Santa Cruz Ipatanga, Cruzerio

En öncesinden adam gibi transfer de bosuna para harcamamıza neden olacak bir TD.Bu isimler Co Adriaanse,Houllier,Arsene Wenger gibi yetistirici ve yarıstırıcı isimler olmalı(Arsene Wenger sadece örnek olsun :)),Sonra da bu isimlerin transfer listesi değerlendirilerek adam gibi bir sağbek,alternatif bir orta saha(genç ve yabancı olsun Linderoth ve olası Mehmet Topal satısı dolayısıyla),adam gibi bir yabancı forvet(Baros'u tamamlayacak ondan farklı özellikte olan hava toplarına hakim bir bitirici),alternatif bir sağ açık(Özer,veya yeni teknik direktör'ün direktifi doğrultusunda),ve son olarak iyi bir kalecei(Ufuk+Kameni).

H.Cuper, C.Ranieri, Q.Flores ve R.Martinez benim favorilerim ama hic biri gelmez :D

illa pivot santrafor arıyorsak burası için ersen martin düşünülemez mi?? takımı küme düştü ve çok uygun fiyata bize gelebilir.

Tim Cahill,Nakamura,Tabata,Sinan Bolat,Nuri Şahin,Hasebe,Obasi,

yasser al qahtani youtube den izleyin çok teknik biri.. sscout izliomuş bu adamı..

Lauri'ye karsi oynadigimdan diyebilirimki inanilmaz.

gercekten inanmak ne kadar dogru bilmiyorum ama. iyi diyorsan iyidir .lakin liverpoolgibi bi takımdan koparmak çok zor olur. diye tahmin ediyorum..kşeke alinabilse geleceğimize de yatirim yapmiş opluruz..:D:d:d.

şu linkte brezilya u20 liginin kadrosu yer aliyor. acaba bi goz atin da kimler işimize yarar. hem brezilyadan kolpa futbolcu çikmayacağini biliyoruz. ki bu gencler brezilya gibi bi ulkenin milli takımında oynayan çocuklar..en azindan bir iki tanesi kapıp getirilebilir..gercekten faydasi da olacaği kanaatindeyim..

brezilya u20:https://www.transfermarkt.co.uk/en/nationalmannschaft/7658/brasilien-u20/uebersicht/startseite.html

arjantin u20 :https://www.transfermarkt.co.uk/en/...40/argentinien-u20/uebersicht/startseite.html

yeni keşfettiğim bi oyuncu .pardon yaa keşif felan değil beğendiğim bi oyuncu(keşif kim biz kim) :D:D:Djoseph akpala. şu anda sanrim belçikanin charleroi takımında forma giyiyor. gercekten bir yıldız konumunda. yıldız adayi değil yani..kapıp getirilirse iddia ediyorum. takımımız bi 5 6 sene forvet sıkıntısı çekmez..:D:D:d nolur adnan baba bu oyuncuyu getirmeye bak..:D

ortamcı ümit karanın yerine taner gülleri.yaşını bahane etmeye gerek yok yusuf şimşeğin neler yaptığını biliyoruz.

Louis Saha Bir senelik kontrati kaldi

Geri
Üst Alt