Transfer Önerileri (ARŞİV)

Bir yabancı oyuncu gelecek kesin. Ama hangi mevkiiye, tahminim sagbek-stoper oynayabilen biri gelir. D.Simic, L.Neill gibi...

peki forveti hattı ne olacak? U.Karan ve Nonda'ya guvenen var mı?

Bir yabancı oyuncu gelecek kesin. Ama hangi mevkiiye, tahminim sagbek-stoper oynayabilen biri gelir. D.Simic, L.Neill gibi...

peki forveti hattı ne olacak? U.Karan ve Nonda'ya guvenen var mı?

Devre arasında sağ beke yabancı almazlar diye düşünüyorum bir yerli alabilirler Uefa'da oynayabilecek Bir forvet alabilirsek Baros'un yanına çok iyi olur...

Devre arasında sağ beke yabancı almazlar diye düşünüyorum bir yerli alabilirler Uefa'da oynayabilecek Bir forvet alabilirsek Baros'un yanına çok iyi olur...

Yabancı forvet gelirse Nonda'yı kesinlikle gondeririler... Yabancıyı sayısını 8 e cıkaracaklarını sanıyorum. Yani Nonda giderse biri forvetolmak uzere iki yabancı gelir, ikisi de bonservisiyle gelecek diye birsey yok, o kadar paramız yoktur, biri kiralaık gelebilir.

dun osman tanburacı farklı mevkılerde oynayabılen bır yabancı ıngıltere yada fransadan dedı nonda vekaranın gıtmesı durumunda bencede forvet gelır ....

tahmınım geremıdır bakalım

Dicem ama biraz ucuk bişey olcak ama takımın kadrosu çok iyi şuan.Bence bizim orta sahaya gerçekten çok ihtiyacımız var özellikle oyunun 2 yönünü oynayabilen defans-ortasaha-ofans bütünlüğünü sağlayabilen bir orta sahaya ihtiyacımız var.Ayhan o düzeyde değil,Mehmet Topal defans iyi ofans olarak yok desek olur,Tobi bu işi en iyi yapabilecek kapasitede ama verim alınamıyo.Bence sene sonu 1-2 transfer yapıp bunlarıda genç ve yetenekli adamlarla kapatmak gerekiyo.Nonda(31),Kewell(30)Meira(30),Lincoln(29),Tobi(29),Baros(27) yani yaşları yüksek Baros hariç ama kaliteli adamlar.Sanctıs kıralık saymıyorum.Böyle giderse sene sonu Nonda ve Tobi(2. yarıda bişey yapamazsa artık bu sezon gönderirler 2 sene boş para yemiş olcak bizden bu takımda enayi değil.Son şansı önünde kocaman bir 2.devre var.).Sanctis bonservisi alınamazsa oda olmucak.4 tane yabancı kontenjanı oluyo genç ve ucuz adamlar alınabilir,yetiştirilebilir.Ne gençler var adamlar nasıl buluyo(Ordu Bruno Mezenga yı nasıl getirdi hala şasıyorum.Yani bu tarz oyuncular bulunabilir illa büyük paralara transfer yapmak şart değil).Bide fazla futbolcu almamak ki kadro çok iyi onların yanına genç ve maliyeti tuzlu 2 oyuncu olabiliri,mesela orta saha için Marek Hamsik muthiş bir futbolcu neden olmasın(Napoli çok mu iyi takım orda oynayan adam Galatasaray da hayli hayli oynar.Bide bu sene Uefa da en az çeyrek final yaptıkmı inşALLAH kupayı alırız,ozaman süper olur).Anlamadığım bu bizim gözlemciler ne için para alıyo gitsinler Arjantin,Brezilya futbolcu kaynıyo gitsinler bulsunlar,o da olmuyosa biraz FM oynasınlar:D).Artık şu Portekiz,Hollanda nın yaptığını bizim yapmamız lazım.Statlarda yapılıyo yeni yeni Kayseri-Galatasaray-Urfa(burda bile 30 bin kişilik stat yapıldı artık.Ankara,Bursa,Trabzon,İzmir(özellikle İzmir artık 1-2 takım olması lazım süper ligde) yani önümüz açık,oyuncularda gelir yavaş yavaş...

İçeriden haber aabilen butun G.saraylı yazarlar transfer olacagı yonunde konusuyopr ya da ima ediyor. Osman Senher, A.Ustel, O.Tamburacı...

Osman Senher herseyi abartır, yonetim isimleri dısarı sızdırmaz diyen de benim. Bu celişki degil. Baros ve Kewell'ı bilen yoktu. Olay su transfer olacagı belki mevkisi hakkında bilgi sızdırılmasına izin verebilirler ama kim olacagını sızdırmazlar, isim konusunda yanlış bilgi verebilir yonetim, bilerek yapar bunu.

Daha onceden agızları yandı cunku.

Senher, Ustel, Tamburacı vb. gibilerinin yazdıkları isimler dogru cıkmaz buyuk olcude ama transfer olacagı ve mevki konusunda duyumları buyuk olcude dogrudur.

Bence defanstan servet gidecekse 7.5M Euro ya onun yerine Kyrgiakos alınabilir.Veya bulabilirse türkiyeden genç gelcek vaadeden bir stoper alsınlar Emre Güngör de yapar Servetin yerine görev.Eğer bonservisi çok fiyatlı olmayan kaliteli bir stoper bulunabilirse alınsın.Veya Kanada (bek) Schalke den Rafinha alınabiliyorsa alınsın.Forvete de Nonda veya Ümit Karan dan biri gidecekse Mehmet yıldız.Sercan Yıldırım gibi isimler düsünülebilir.

appiah olur mu acep?? yabancı olarak tabi ayrıca erene dünyanın parasını ister kayseri almak zor..

Eren Gungor o kadar iyi degil bence. Aydın Toscalı daha iyi ama o da sınırda bence. Onder Turacı dısında istikrarlı yerli stoper yok. Sene bası almalıydık hata yaptık.

Sene sonu seveti 7.5 dogru ise satıp Linderoth u da 2.5 a yollayıp Üstüne birde Nonda ve Ümiti 3.5 a satarsak Marsilya dan Lorik Cana,Veya Barca dan Toure,Rafinha,Cardozo(Benfica) alınırsa bu takım uçar.

Dicem ama biraz ucuk bişey olcak ama takımın kadrosu çok iyi şuan.Bence bizim orta sahaya gerçekten çok ihtiyacımız var özellikle oyunun 2 yönünü oynayabilen defans-ortasaha-ofans bütünlüğünü sağlayabilen bir orta sahaya ihtiyacımız var.Ayhan o düzeyde değil,Mehmet Topal defans iyi ofans olarak yok desek olur,Tobi bu işi en iyi yapabilecek kapasitede ama verim alınamıyo.Bence sene sonu 1-2 transfer yapıp bunlarıda genç ve yetenekli adamlarla kapatmak gerekiyo.Nonda(31),Kewell(30)Meira(30),Lincoln(29),Tobi(29),Baros(27) yani yaşları yüksek Baros hariç ama kaliteli adamlar.Sanctıs kıralık saymıyorum.Böyle giderse sene sonu Nonda ve Tobi(2. yarıda bişey yapamazsa artık bu sezon gönderirler 2 sene boş para yemiş olcak bizden bu takımda enayi değil.Son şansı önünde kocaman bir 2.devre var.).Sanctis bonservisi alınamazsa oda olmucak.4 tane yabancı kontenjanı oluyo genç ve ucuz adamlar alınabilir,yetiştirilebilir.Ne gençler var adamlar nasıl buluyo(Ordu Bruno Mezenga yı nasıl getirdi hala şasıyorum.Yani bu tarz oyuncular bulunabilir illa büyük paralara transfer yapmak şart değil).Bide fazla futbolcu almamak ki kadro çok iyi onların yanına genç ve maliyeti tuzlu 2 oyuncu olabiliri,mesela orta saha için Marek Hamsik muthiş bir futbolcu neden olmasın(Napoli çok mu iyi takım orda oynayan adam Galatasaray da hayli hayli oynar.Bide bu sene Uefa da en az çeyrek final yaptıkmı inşALLAH kupayı alırız,ozaman süper olur).Anlamadığım bu bizim gözlemciler ne için para alıyo gitsinler Arjantin,Brezilya futbolcu kaynıyo gitsinler bulsunlar,o da olmuyosa biraz FM oynasınlar:D).Artık şu Portekiz,Hollanda nın yaptığını bizim yapmamız lazım.Statlarda yapılıyo yeni yeni Kayseri-Galatasaray-Urfa(burda bile 30 bin kişilik stat yapıldı artık.Ankara,Bursa,Trabzon,İzmir(özellikle İzmir artık 1-2 takım olması lazım süper ligde) yani önümüz açık,oyuncularda gelir yavaş yavaş...
marek hamsik imkansiz hemi de obicim imkansiz onu juve bile zor alir adam en az 20mio€ ya transfer edebilirler

sag bek

isim : leonardo moura

yas : 30

takim : flamengo

bence cok iyi bi sag bek onu transfer edebilirsek

sag bek de problem diye birsey kalmaz

marek hamsik imkansiz hemi de obicim imkansiz onu juve bile zor alir adam en az 20mio€ ya transfer edebilirler

Güzel kardeşim bizde belirmişiz zaten orda ucuk bişey diye,sen ana mevzuyu anlamayıp onumu çıkardın ordan.Benim kastım bu tarz oyuncular bulmadan yana sadece alt yapıdan gelen gençlerle değil,yeni gençler bulma yabancı...Bizde biliyoz merak etme Napoli nerden kaça almış bak bakalım.Brescia dan kaç paraya almış Brescia nerden kaç paraya almış olayı anladın demi.Bu sadece örnek orta saha dedim genç ilk aklıma Hamsik geldi...

Güzel kardeşim bizde belirmişiz zaten orda ucuk bişey diye,sen ana mevzuyu anlamayıp onumu çıkardın ordan.Benim kastım bu tarz oyuncular bulmadan yana sadece alt yapıdan gelen gençlerle değil,yeni gençler bulma yabancı...Bizde biliyoz merak etme Napoli nerden kaça almış bak bakalım.Brescia dan kaç paraya almış Brescia nerden kaç paraya almış olayı anladın demi.Bu sadece örnek orta saha dedim genç ilk aklıma Hamsik geldi...

tamam da öyle yazmisin ki sanki avrupa da birkac tur daha atladin mi hamsik gelebilirmis gibi...ama anladim simdi nedemek istedini

devre arası transferi çoğu zaman işe yaramaz istisnalar hariç.devre arası alınıp da iş yapan oyuncu olarak aklıma ribery ve emre güngör geliyor.ucuza alınıp çok yarar sağladığımız adamlardı.ama dediğim gibi çok nadir olur böyle transferler.bence takımın ahengini bozmamak gerekir.illa transfer yapılacaksa bence bir forvet alınmalı.ümit karan sürekli sakatlanıyor.nonda da gitmek ister havada.serkan çalık da dönebilmiş değil.baros'un formsuz olduğu dönemler olabiliyor.bu yüzden 1 forvet alınabilir.bu isim de mehmet yıldız olur yurt içinden.yabancı transferi gereksiz.

Devre arası transfer işe yaramaz klişesi bir hurafedir. Aldıgınız adam iyiyse yine iyidir kotuyse yine kotu. Hagili donemde Ribery, Hakan Yakın, Hasan Kabze ve Fevzi Elmas alınmıştı devra arasında. Hepside iyi ve faydalı oyunculardı. H.Yakın'ı oynatmayan kaprisli kompleksli Hagi'ydi. Plesan alınmadı diye. Saidou'yu gonderip, Petre'yi takımda tutması da benzer davranışlarına bir ornek daha.

Evet 4/4 dogru transferdi devre arasında. Terim doneminde Lukunku, Suat Usta, Abel Xavier alınmıştı. Lukunku basarısızlıgı ara transfere yonetime baglanamaz. 2.7m euro verdirip yardımcı raporuyla alan yine Terim. Felipe'yi ara tranferde gonderen de. Sene başı alınan Almaguer ve Sarr, xavier'den faydalı mı oldu??

Kısacası, transferin basarısı ara olmasıyla falan alakalı degil, dogru seçip secememekle alakalı...

Geri
Üst Alt