Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Franco+pablo+bianchi+emana+nicolita+taner yalcın

Leo Franco,Lucas Neill,Ze Roberto.3 tane bedava,tecrübeli futbolcu.

Kameni ve Rosicky'i tercih ederim. Tabiki Leo ve Ze Roberto'ya göre daha zor transferler ancak Haldun Üstünel bu işin altından da kalkabilir.

Lugano ile ilgilensek de fena olmaz hani :)

Bu kulup yillarca basariyi istisnasiz hep 1. klass kalecilerle yakaladi. Ne kadar talibi olsada herkezden fazla isteyip renklerine bagliycaksin. Eger kontrati bittiyse kulubu mesaj, fax yagmuruna tutalim. Zira Haldun Ustunel kafaya takarsa affetmez.

Bu arada saclari Rijkaard'in gencligine de benzer hani :)

pardon renkdaş sözleşmesi 2010 yılına kadarmış, yani bu sezon satmazlarsa seneye bedava gidecek :) iyi bir anlaşma ile bence her klübe gidebilir, ama takımının hedeflerini bilmediğim için net bir şey yazamıyorum.:rolleyes:

not: ben klube bir mail gönderdim, ne kadar çok mail atarsak o kadar şansımız artar.

Kameni ve Rosicky'i tercih ederim. Tabiki Leo ve Ze Roberto'ya göre daha zor transferler ancak Haldun Üstünel bu işin altından da kalkabilir.

Lugano ile ilgilensek de fena olmaz hani :)

hocam şu lugano çirkefini takımımda görmek istemem. adam her maçta olay çıkartıyo bakışları bile antipatik, onun tarzında oyuncu çok avrupada o gitsin biz başkasını alırız =)

Cevap: # Aydın Karabulut

adam baska takımı gitti bugunku gazetede vardi haberi kaldırın bu haberi

valla murat ceylan Galatasaray'da aynı performansı gösterir mi bilmem ama dikkatle takip edilmesi gereken bir futbolcu. Ayrıca kayserili aydın defansa iyi alternatif olabilir bence.

Aydın gibi nice gençler varken altyapıda veya kirada orda burda bence gereksiz bir transfer olur. Aydın elinden tutup hemen 11'e koyulacak bir oyuncu olsaydı M. Denizli göndermezdi zaten. Türk olarak istediğim 3 oyuncu var sadece, Eren Güngör, Ufuk Ceylan ve Özer Hurmacı.

Rsoickyi hiç bir spor gazetesinde hiç bir takım için yazılmadı:rolleyes::rolleyes:acaba yine bir sol gösterip sag vurma olayı olmasın;);)

Nilmarı alsak 4-3-3 ün ileri sağına koysak baros ve kewellla birlikte gol rekoru kırarız. Tek sorunumuz bize atak uydurup uyduramaması..

Manisaspor'dan Sezer Öztürk'ü alırsak güzel olur.

size saçma gelebilir ama 3 lü orta sahaya trabzonsporlu colman çok iyi uyar diye düşünüyorum.

Leo Franco

Neill

Voronin

Pantelic BEDELSİZ

Emana ve Nuri Sahin'i aldik mi tamamdir

==========FRANCO==========

UGUR===NEILL===SERVET===HAKAN

==========MEHMET===========

======EMANA=====NURI===========

VORONIN=========ARDA/KEWELL====

======BAROS/PANTELIC=========

kameni,cacapa,neill,pantelic,smolarek,kovac,segundo castilo bu adamlar serbest bir tanesi alınsa bile yeter

kameni,cacapa,neill,pantelic,smolarek,kovac,segundo castilo bu adamlar serbest bir tanesi alınsa bile yeter

Segundo Castillo, Kızılyıldız'a dönecek. kiralık sözleşmesi bitiyor.

Radoslav Kovac da West Ham'da kiralık. Spartak'a dönecek.

Ebi Smolarek de kiralık. Racing'e dönecek o da.

Bu sene Gaziantep'te gösterdiği performansla Murat Ceylan'ı takımımızda görmeyi çok isterdim.Ancak bu bölgeye Mustafa Sarp alındı.Hal böyle olunca bu trasnferin bu sene gerçekleşeceğini sanmıyorum.Ama ilerde bu çocuk adından çok söz ettirecek...

Sol kanatta zaten 123812398129371 tane oyuncu var !!!!

raşit mantikli transfer onerileri diye bi sabit konu açmişsin .birde genc yetenekler adiyla bi konu daha açsan çok guzel olur.. bekliyoruzzz..yap bi kıyak..:d:d..D

Gelenler Gidenler

Emana,Nuri Lincoln

Ufuk Ceylan Linderoth

İsmail Köybasi Sabri

Orhan Sam Mehmet Güven

Leo Franco Aykut

Sezer Öztürk Carrusca

Gudjohnssen Necati

Geri
Üst Alt