Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Celso Borges

Kosta Rika milli takımıyla son 2 maçta 3 gol attı elemelerde. 21 yaşında, Saprissa'da oynuyor. Çift yönlü oyuncu Emana gibi.. Ofansif yanı daha güçlü.. FM oynayanlar da bilirler.. 2-3 seneye Avrupa'nın önemli takımlarında kendisini izleyebiliriz.. Keşke Galatasaray'da izlesek..

Neden Inter' deki Luis Jimenez i dusunmuyoruz, hucuma donuk orta sahanin her yerinde ve 3 lu forvetin her iki kanadinda da oynayabilen gayet teknik bir oyuncu, ustelik yasi da 24 maaliyeti en fazla 5 milyon euro pazarlikla maaliyeti daha asagi cekilebilir mourinhonun onu birakin ilk 11 i ilk 18 de bile dusunecegni zannetmiorum..

defansin gobegine Fulham dan Brade Hangeland olabilir, 27 yasinda 1.95 boyunda istikrarli bir oyuncu bu sezon 37 macta gorev almis, Norvec milli takiminin da degismez oyuncularindan 49 kez milli formayi giymis, 4 bucuk euro bonservisi var.. tesekkurler iyi forumlar

defansin gobegine Fulham dan Brade Hangeland olabilir, 27 yasinda 1.95 boyunda istikrarli bir oyuncu bu sezon 37 macta gorev almis, Norvec milli takiminin da degismez oyuncularindan 49 kez milli formayi giymis, 4 bucuk euro bonservisi var.. tesekkurler iyi forumlar

Brede Hangeland kısaca imkansız.

avrupa ligi statüsü şu şekilde olacak arkadaşlar

1.ön eleme de 50 takım var bunlardan 25 i 2.ön elemeye çıkacak

2.ön elemede 25+55 toplam Galatasarayımızında olduğu 80 takım olacak bunların 40ı bir üst tura çıkacak

3.ön elemede 40+30 toplam 70 takım 35i play offa çıkacak

play offta 35+ 26 takım+15 takım şampiyonlar ligi 3.ön elemeden gelecek toplam 76 takım 38i avrupa ligi gruplarına kalacak

gruplarda 38+10 şampiyonlar ligi play off elemelerinden gelen takım olmak üzere toplam 48 takım olacak

gruplarda 4 takımlı 12 grup olacak

bunlardan ilk ikiye girenler yani 24 takım bir üst tura çıkacak

8 takımda şampiyonlar liginden gelecek grubunda üçüncü olan takımlar

toplam 32 takım bunlar ikili eleminasyon şekilde üst turlara çıkacak ve şampiyon hamburg arenada belli olacak

görüldüğü üzere bu yıl kupayı almak çok daha zor olacak transferlerde ona göre olmalı

shunsuke-nakamura-ce_37552.jpg

Bu arada turkiyeye ligine gelen ilk meksikali kimdir?

Sevilla dan box-to-box pozisyonu icin Enzo Maresca, 3 lu forvet in sag kanadi icin Arauna Kone yi kopartabilir miiz acaba?:rolleyes::rolleyes:

piyasası var adamın. transferde ismi geçen Van Der Vaart, Babel, Van Nistelrooy gibi isimlerden daha zor getirmek.

Van Der Vaart ve ozellikle Babel i yurekten isterim ama Van Nistelrooy mu allah korusun:D gercekten dusunulurse ben hala Hangeland in bu kadar zor bir transfer olmayacagini dusunuorum ayrica ugrasilcaksa gercekten Babel icin ugrasilsin;)

Celtic'teki performansı gayet iyiydi. Belki 1 sene daha Avrupa kulvarında mücadele etmek ve kariyer yapmak adına kulüpte kalabilir.

Anıl baba sen ne yaptın ?! :D

30 yaşındaki adam henüz bırakmaz herhalde futbolu. 38'ine kadar oynar bu adam. 8 sene Japonya'da geçmez. :)

Celtic'le ülkesine gitmek için kontrat yapmadı Tugay. Ben bir şey yapmadım anlayacağın.:)

arkadaslar transfermrkt.de adlı sitede bonservisi elinde olan futbolcuları görebiliyoruz fakat almanca bılmedıgım ıcın hangı sayfaya yonlenecegımı bılmıyorum.yardımcı olabılırmısınız ?

biliyorum cok cok zor ama Villereal li Matias Fernandez Sili li 23 yasinda, onu Gs formasi altinda gormeyi cok isterim ama zor iste:(

mati iyi oyuncudur fm de fln çıdırıyo

Bayern Podolski ile sozlesme yeniledi mi bilginiz var mi:confused:

bugun Olivier Kapo haberleri dolasiyor ortalikta, ben bize yakisacak bir futbolcu olabilecegini dusunmuyorum, sizin dusunceleriniz nedir renkdaslar ?

Geri
Üst Alt