Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Forumda kuş uçmuyor ama 228 kişi gözüküyor :) Millet pusuda. Aslında hareketsizliğin sebebi zaten hiçbir duyum olmaması. Haliyle kimse gaza gelemiyor Tabi bu 007 Haldun işini tam yapıyor olarak da yorumlanabilir. İçimde dumur olacağımız yönünde bir his var bu sene. Rijkaard etkisi yaratacak hamleler bekliyorum açıkcası. İlk defa bu kadar sistemli gidiyoruz. İlk defa kesin ifadeler var, şu zamana kadar transfer bitecek diye. Yuvarlak laflardan bıkmıştık kaç senedir. İşini iyi icra eden yöneticiler olduğunu bilmek güzel. f5 li adam bile emin olun sabah herhangibir spor sayfasını ilk açarken görmek istemediği tek şey 007 ve yanında onun hayallerini yıkacak birisidir. Kabus oldu artık millete.

Forumda kuş uçmuyor ama 228 kişi gözüküyor :) Millet pusuda. Aslında hareketsizliğin sebebi zaten hiçbir duyum olmaması. Haliyle kimse gaza gelemiyor Tabi bu 007 Haldun işini tam yapıyor olarak da yorumlanabilir. İçimde dumur olacağımız yönünde bir his var bu sene. Rijkaard etkisi yaratacak hamleler bekliyorum açıkcası. İlk defa bu kadar sistemli gidiyoruz. İlk defa kesin ifadeler var, şu zamana kadar transfer bitecek diye. Yuvarlak laflardan bıkmıştık kaç senedir. İşini iyi icra eden yöneticiler olduğunu bilmek güzel. f5 li adam bile emin olun sabah herhangibir spor sayfasını ilk açarken görmek istemediği tek şey 007 ve yanında onun hayallerini yıkacak birisidir. Kabus oldu artık millete.
:f68.gif::007:

yarin gune hangi transferle uyanicaz ya da biraz daha mi bekliyecegiz??

gomis icin gelecegin drogbasi diyorlar, guclu ve hizli bir futbolcu ben de takimda gormek isterim keske alabilsek:))

Uzun uzun Sneijder yazdım ama yorum yapan bile olmamış. O kadar mı inanılmaz geldi forum sakinlerine acaba? :)

Real Madrid'in yaptığı flaş transferlerden sonra elindeki oyuncuların onlar için değerinin azaldığı ve bazılarını değerinden biraz aşağıya satabileceklerini ummak çok da hayalcilik olmaz diye düşünüyorum. Kaka, Ronaldo gibi oyuncularla mevkileri kesişen oyuncuların da morali bozulmuştur ve takımdan ayrılmaya sıcak bakabilirler bence. Üstelik hala David Villa, Frank Ribery gibi isimler Real Madrid ile anılmakta.

Acaba diyorum bunları fırsat bilip Real Madrid'den aradığımız mevkilere bir isim transfer edebilir miyiz? Örneğin Wesley Sneijder'i alabilmek çok iyi olurdu. Ben onun bu sene forma bulmakta zorlanacağını düşünüyorum. Sakatlıklar da yaşamıştı ama öyle müzmin sakat olduğunu sanmıyorum. Yaşı itibari ile çok uygun zaten, üstelik Rijkaard'ın vatandaşı olması, yıldız statüsünde oynayacağını bilmesi ve forma bulmasının pek zor olmayacağını düşüneceği Galatasaray'ı tercih edebileceğini düşünüyorum. Üstelik emin değilim ama sanırım Sneijder'i Hollanda milli takımına alan Rijkaard'dı.

Ne dersiniz arkadaşlar? Bence, neden olmasın?

Onun dışında Rafael van der Vaart da listemizde olabilir, gerçi onu bırakmayabilirler, daha zor görünüyor, bilemiyorum.

bence Sneijder Rafael Van der Vart'dan cok daha zor :)

Real : Sneijder et Van der Vaart contre Ribéry ? (06/06/2009)

Le Real Madrid aimerait s'attacher les services du Français du Bayern Munich, Franck Ribéry (26 ans, 25 matches de Bundesliga cette saison, 9 buts), pour la saison prochaine. Les Bavarois demandent 60 millions d'euros, somme que la Maison Blanche ne veut pas dépenser. Pour convaincre les dirigeants du Bayern, le club merengue proposerait un échange entre Franck Ribéry et le duo Wesley Sneijder-Rafael Van der Vaart, deux joueurs très appréciés par le nouvel entraîneur du vice-champion d'Allemagne, Louis Van Gaal. (Par Simon Bardet)

Sneijder + Van der Vaart = Ribery

yada

Robben +Sneijder = Ribery

Real boyle bir teklis sunacak vangalin tek bir arzusu var takastaki oyunculardan biri Sneiijder olmasi

lutfen biraz mantikli yorum yapalim zaten bu konu kapatilsin adamlar sneijder +vander vart i verecekler ribery icin bayern kabul etmiyo

bazilari bize rahat gelir diyo

Sneijder 27 milyon avro

Van der Vaart 13 milyon avro

Ribery 60 milyon avro

kesinlikle snejderi koparmak Van der Vart a nazaran daha zor, benim aklima Hugo Viana yatti, Valencia da hucuma donuk ortasaha oyuncusu yasi 26 one cikan ozellikleri yaratici paslari we duran toplar.. su anda kariyeri tipki ,su an kulubumuzle ozdeslesmis Baros we Kewell gibi duraklama doneminde we Premier Lig tecrubesi de bulunuyor, maa;iyet acisindan da fazla kulfiyati yok.. paylasmak istedim iyi forumlar..

30 milyon eurocuk

Vallaha bilmiyorum ama ben şu aşamada Real'in 30 milyon Euro isteyeceğini sanmıyorum. hatta 20 bile isteyeceğini sanmıyorum. Kendilerinden başka o parayı veren çıkmaz gibi geliyor :) Belki birden fazla takım isterse o zaman fiyat yükselebilir. O talipler de çıkabilir tabi bilemem.

Aslında bu kadar üst düzey ve genç bir oyuncu için ümitlenmek gibi adetlerim yoktur ama Real'in çıldırmış olması, hocamızın vatandaşı Rijkaard olması (araları da muhtemelen iyi) ve Sneijder'in bu moral bozukluğu ile ilk 11'de yeniden yıldızlaşacağı bir takıma gitmeyi tercih edebileceği düşüncesi bu sefer biraz olsun umut kıvılcımları çaktı bana. Bİr de Şampiyonlar Ligi'ne gitmiş olsaydık işte o zaman süper olacaktı.

Aslında kritik nokta Real'i ikna edecek bonservisi verebilmek, eğer o miktarı bir şekilde kendimize uygun noktaya çekebilirsek oyuncu ile de anlaşma ihtimalimiz yüksek olur diye umuyorum. Dediğim gibi umudum elbette az ama başarabilirsek herhalde lig tarihimizin en önemli transferlerinden biri olur, belki de en iyisi :)

Arkadaşlar Barcelona'nın futbolunu neden herkes beğeniyor? Neden çok iyi oynuyolar.Bence bu soruların cevabı orta sahada.Orta saha hücüm yapıyor, orta saha savunma yapıyor, orta saha pres yapıyor, yapıyorda yapıyor.Xavi ve İniesta yapıyor bunları.Şunu demek istiyorum.Bizim mantığımız şu; bir tane 10 numara, onun arkasında orta saha ile defans arasındaki bağlantıyı sağlayan bir kesici (ön libero) oldumu takımın iskeleti tamam diyoruz. Halbuki bizdeki ne M.Topal ne Barış iyi top yapamıyorlar.Koşuyolar top kapıyolar ama top kullanma becerileri pek yok.Ayhan onlardan biraz daha iyi.Ve o yüzden yıllardan beri bizde oynuyor.Bence transfer yaparken bu hususlara dikkat edilmeli yıldız oyuncu peşinde koşmaktansa.

Martins , Gudjonsen, do santos , Deco vs gibi dünya yildizlari her sezon oldugu gibi yine gündemimizde ..!!

Hayal kırıklıgı yakındır ...

bunlar etkili bir transfer politikaasi ile alinmicak isimler degil, o etkili politika da bizim transfer komitesinde fazlasiyla var basarilarini saymaya gerek yok sanirim:))

Gudjohnsen çok büyük ihtimal haftaya kesinleşecek. Golcü transferimizi tamamlamış olacağız.

Bence ortasahaya Afrikalı, atletik, çabuk oynayan, uzaktan şut çekebilen ve pas yüzdesi yüksek bir oyuncu alınmalı. Bu isim de Emana'dır. Ama bonservisi çok yüksek, o yüzden bu transferin olmayacağını söyleyebilirim. Onun yerine Arsenal'den Alexandre Song (Rigobert'in yeğeni) veya Diaby olabilir. ancak bunları da Wenger satmaya yanaşır mı bilemem.

Defansa ise Bundesliga'dan bir sağ bek gelebilir. Rijkaard'ın onayı bekleniyor anlaştıkları futbolcu için. Onun dışında şahsi tavsiyem Inter'den ayrılacak olan Burdisso'dur. Leo Franco'nun geleceği düşünülürse defansta bir Arjantinli oyuncu olması en azından komünikasyon problemini azaltır.

Yerlilerden ortasahada Murat Ceylan, defansta ise Eren Güngör'ü Galatasaray'da görmek isterim.

Gudjohnsen çok büyük ihtimal haftaya kesinleşecek. Golcü transferimizi tamamlamış olacağız.

Bence ortasahaya Afrikalı, atletik, çabuk oynayan, uzaktan şut çekebilen ve pas yüzdesi yüksek bir oyuncu alınmalı. Bu isim de Emana'dır. Ama bonservisi çok yüksek, o yüzden bu transferin olmayacağını söyleyebilirim. Onun yerine Arsenal'den Alexandre Song (Rigobert'in yeğeni) veya Diaby olabilir. ancak bunları da Wenger satmaya yanaşır mı bilemem.

Defansa ise Bundesliga'dan bir sağ bek gelebilir. Rijkaard'ın onayı bekleniyor anlaştıkları futbolcu için. Onun dışında şahsi tavsiyem Inter'den ayrılacak olan Burdisso'dur. Leo Franco'nun geleceği düşünülürse defansta bir Arjantinli oyuncu olması en azından komünikasyon problemini azaltır.

Yerlilerden ortasahada Murat Ceylan, defansta ise Eren Güngör'ü Galatasaray'da görmek isterim.

Alex Song ve Diaby, Arsenal'ın en kötü pas yapan adamları.

Geri
Üst Alt