Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Alex Song ve Diaby, Arsenal'ın en kötü pas yapan adamları.

Fener'e beş attıkları ve 15 kaçırdıkları maçları seyrettin mi?

Arsenal'in en kötü pas yapan adamları dediklerin, bizim en iyi pas yapan adamımızdan 10 kat daha yi pas yapıyor merak etme. Ayrıca bahsettiğimiz takım Arsenal, hani Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayan takım.

Fener'e beş attıkları ve 15 kaçırdıkları maçları seyrettin mi?

Arsenal'in en kötü pas yapan adamları dediklerin, bizim en iyi pas yapan adamımızdan 10 kat daha yi pas yapıyor merak etme. Ayrıca bahsettiğimiz takım Arsenal, hani Şampiyonlar Ligi'nde yarı final oynayan takım.

farkımız burda işte. sen sadece Star gösterirse izliyorsun Arsenal'ı.

Diaby ve Alex Song, Arsenal'ın en kazma adamları diyorsam öyledir. ;)

şimdi bir de şu, "onların en kötüsü, bizim en iyimiz" gibi saçma bir düşünce olamaz. orada kötüyse, burada daha kötü olur. çünkü orada pas yaparken, Arshavin'i var, Fabregas'ı var, RVP'si var. ayrıca dünyanın en iyi pas yapan takımlarından bir tanesi. tek bir antremanı sadece pas yaparak geçiren bir takım. şu takımda pas yapamıyorlarsa, bizde hiç yapamazlar.

farkımız burda işte. sen sadece Star gösterirse izliyorsun Arsenal'ı.

Diaby ve Alex Song, Arsenal'ın en kazma adamları diyorsam öyledir. ;)

şimdi bir de şu, "onların en kötüsü, bizim en iyimiz" gibi saçma bir düşünce olamaz. orada kötüyse, burada daha kötü olur. çünkü orada pas yaparken, Arshavin'i var, Fabregas'ı var, RVP'si var. ayrıca dünyanın en iyi pas yapan takımlarından bir tanesi. tek bir antremanı sadece pas yaparak geçiren bir takım. şu takımda pas yapamıyorlarsa, bizde hiç yapamazlar.

Arkadaşım, Şampiyonlar Ligi'nde de seyrettim, İngiltere'de de seyrettim. Bende iyi pas yapıyorlar diyorum. Arsenal'in ortasahası İngiltere'nin belki de en iyi ortasahası. Eğer adam dediğin gibi kazmaysa Arsenal'de ne işi var? Onu bırak Şampiyonlar Ligi yarı finalinde iki maç nasıl ilk 11 oynuyor bunu anlatır mısın bana? :D Ayrıca bu sene 50'den fazla maç yaptı kazma dediğin adam (Song) :D Diğeri de sezon başında sakattı buna rağmen bu sezon 36 maç oynamış (7'si Şampiyonlr Ligi). Ayrıca Arshavin bu takıma devre arası geldi ve Arshavin'in en büyük özelliği de isabetli pas yapması değil:) Bir tek Fabregas var gözü kapalı pas atan.Yani argümanların bayağı çürük. RVP asıl kazmanın allahıdır, bana RVP ile gelme.

Ha bizimkilerle karşılaştırınca, ortasahamızdaki iki iyi adam Barış ve Topal, önündeki adamlara top atamayan pas özürlüsü adamlar. En iyi pas yapanımız Ayhan, onun attığı pasların yarısı geriye, ileriye attığı pasların yarısı rakibe. Takımın en iyi pas yapanı Lincoln, o da dünyanın en sorunlu topçusu.

Şimdi bu takıma Song veya Diaby'den birisi gelse istemeyecek adam tanımıyorum.

Bu arada onların en kötüsü bizim en iyimiz gibi bir iddiam yok, anlayamamışsın ne dediğimi. En kötü olduğunu iddia ettiğin adamlar bile bizimkilerden iyidir diyorum (pas isabeti açısından). Kapiş ;)

Arkadaşım, Şampiyonlar Ligi'nde de seyrettim, İngiltere'de de seyrettim. Bende iyi pas yapıyorlar diyorum. Arsenal'in ortasahası İngiltere'nin belki de en iyi ortasahası. Eğer adam dediğin gibi kazmaysa Arsenal'de ne işi var? Onu bırak Şampiyonlar Ligi yarı finalinde iki maç nasıl ilk 11 oynuyor bunu anlatır mısın bana? :D Ayrıca bu sene 50'den fazla maç yaptı kazma dediğin adam (Song) :D Diğeri de sezon başında sakattı buna rağmen bu sezon 36 maç oynamış (7'si Şampiyonlr Ligi). Ayrıca Arshavin bu takıma devre arası geldi ve Arshavin'in en büyük özelliği de isabetli pas yapması değil:) Bir tek Fabregas var gözü kapalı pas atan.Yani argümanların bayağı çürük. RVP asıl kazmanın allahıdır, bana RVP ile gelme.

Ha bizimkilerle karşılaştırınca, ortasahamızdaki iki iyi adam Barış ve Topal, önündeki adamlara top atamayan pas özürlüsü adamlar. En iyi pas yapanımız Ayhan, onun attığı pasların yarısı geriye, ileriye attığı pasların yarısı rakibe. Takımın en iyi pas yapanı Lincoln, o da dünyanın en sorunlu topçusu.

Şimdi bu takıma Song veya Diaby'den birisi gelse istemeyecek adam tanımıyorum.

Song ve Diaby oynuyor çünkü adam yok oynayacak. önlibero almadı Arsene Wenger. Song ve Diaby'nin bizim takıma katacağı birşey yok. niye yok? çünkü yaratıcı pas atan adamlar değil. beleş pasları Barış da atıyor. Arsenal'ın bu sezon, ligin 3.'sü Chelsea'den 11 puan farkla geride kalmasının sebebi de bu. yaratıcı orta saha oyuncusu eksikliği.

Mehmet Topal'ın, Song'dan veya Diaby'den fazlası var, eksiği yok. Mehmet Topal varken de şöyle adamlara para vermeye gerek yok. bedava geliyorlarsa tamam.

Song ve Diaby oynuyor çünkü adam yok oynayacak. önlibero almadı Arsene Wenger. Song ve Diaby'nin bizim takıma katacağı birşey yok. niye yok? çünkü yaratıcı pas atan adamlar değil. beleş pasları Barış da atıyor. Arsenal'ın bu sezon, ligin 3.'sü Chelsea'den 11 puan farkla geride kalmasının sebebi de bu. yaratıcı orta saha oyuncusu eksikliği.

Mehmet Topal'ın, Song'dan veya Diaby'den fazlası var, eksiği yok. Mehmet Topal varken de şöyle adamlara para vermeye gerek yok. bedava geliyorlarsa tamam.

Arshavin, Fabregas ve RVP diyordun. Bunlar yaratıcı değiller mi? Kendinle çelişiyorsun bariz bir şekilde. Önlibero almadı Arsene Wenger ama Arshavin'i aldı???? Hem de RVP, Walcott, Fabregas, Nasri varken???? Belki de 2 tane canavar gibi önliberosu olduğundan almamıştır :D Demek ki Arsenal'in asıl zayıf yeri hücum bölgesiymiş, ortasahası değil. Premier Lig'in en iyi pas yapan takımı da boşuna olmamış, Song ve Diaby o takımın vazgeçilmez parçası olmuşlar.

Uzun lafın kısası, özellikle Diaby oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen (35 maçta 6 gol), tekniği ve fiziği kuvvetli bir adamdır. Ayrıca deve gibi boyuyla hava toplarında da etkilidir. Ben 3'lü ortasahada eğer bunlardan biri AMC veya ofansif olacaksa diğer 2'sinin defansif olmasının daha iyi olacağını ve Topal-Diaby ikilisinin Ayhan veya Barış'lı bir ortasahadan daha verimli olacağını düşünüyorum.

song icin kesin yargida bulunamam fazla izleyemedim ama Diaby icin alinabilirse bize cok faydali olacagindan suphem yok diyebilirim, uzun boyuna ragmen teknik bileklerine hakim ve hizli ustelik yaratici da, ama Diaby i koparmak Song u koparmaktan daha zor olacaktir bence, genclerle calismayi seven Wenger in en azindan Diaby i birakacagini zannetmiorum..

Arshavin, Fabregas ve RVP diyordun. Bunlar yaratıcı değiller mi? Kendinle çelişiyorsun bariz bir şekilde. Önlibero almadı Arsene Wenger ama Arshavin'i aldı???? Hem de RVP, Walcott, Fabregas, Nasri varken???? Belki de 2 tane canavar gibi önliberosu olduğundan almamıştır :D Demek ki Arsenal'in asıl zayıf yeri hücum bölgesiymiş, ortasahası değil. Premier Lig'in en iyi pas yapan takımı da boşuna olmamış, Song ve Diaby o takımın vazgeçilmez parçası olmuşlar.

Uzun lafın kısası, özellikle Diaby oyunun iki yönünü de iyi oynayabilen (35 maçta 6 gol), tekniği ve fiziği kuvvetli bir adamdır. Ayrıca deve gibi boyuyla hava toplarında da etkilidir. Ben 3'lü ortasahada eğer bunlardan biri AMC veya ofansif olacaksa diğer 2'sinin defansif olmasının daha iyi olacağını ve Topal-Diaby ikilisinin Ayhan veya Barış'lı bir ortasahadan daha verimli olacağını düşünüyorum.

canavar gibi ön libero mu? hahahahha. muhauhauhauhuahua.

Arsenal taraftarının istediği tek şey şu anda ön libero. Arsene Wenger'in istekleri de bu yönde. ilk hedef Yaya Toure. son yıllardaki en kötü lig performansı sebebiyle Arsene Wenger oldukça pişman. Flamini ve Gilberto Silva'yı yolladı ve yerine adam almadı. Song ve Diaby yeter dedi ama olmadı. lider Manchester'ın 18 puan gerisinde kaldı.

şimdi Arsene Wenger'in yapacağı şey, iyi bir önlibero almak. Yaya Toure'yi Barcelona satarsa alırlar. orta saha ikiliyken Toure-Fabregas, üçlüyken Toure-Fabregas-Nasri gibi bir üçlü olacaktır. Diaby ve Song'u da yollayıp, Matuidi'yi alacakmış yedeğe. Arsenal taraftarları bayram yapıyor, Song ve Diaby'nin gidecek haberlerine. :m26:

bizim ülkemizdeki futbol cahilleri de böyle adamları çok sever. Barış mesela çok tutulur bizim taraftarlarca. Fenerliler, Selçuk'a bayılır falan.

Geleceğin drogbası falan değil renkdaşlar o adam zaten bizimkiler baroş varken ondan daha az kaliteli adamla ilgilenmezler.

cok fazla izleme sansim olmadi ama kendisi bu sekilde biliniyor renkdas yani yeni drogba benzetmesi ile, kalitesini tartisamam cunku cok dikkatli izleme sansim olmadi, umarim gelecek isim baros tan kaliteli olur dedigin gibi..

Diaby bence ingilterede en kaliteli orta saha oyuncularindan biri adam arsenalin kemigi

Özer diyeceğim ama Fenerbahce ile büyük ölçüde anlaşmış.Yine kaliteli bi adamı Kaçırdık.Necati ye karşılık 500 bin yüzünden gitti.

Diaby bence ingilterede en kaliteli orta saha oyuncularindan biri adam arsenalin kemigi

Arsenal taraftarı, Diaby'nin Inter'le transfer haberi çıkmasına şöyle başlık atmış mesela: "the news we have all waited for ... Diaby" herşeyi biz biliyoruz da, her gün izledikleri adamdan haberleri yok bu Arsenal taraftarının demek ki. baksana biz bile bu adamı el üstünde tutarken, adamlar takımdan gittiğine değil de, gideceği yönünde haber çıkmasına bile göbek atıyorlar. :rolleyes:

bizim haldun abi nin isi belli olmaz renkdas bakarsin bi supriz yapariz, sercan a da fb ile anlasti diorlardi gorursun bak daha bisiler cikar bu Ozer haberinin arkasindan

volkan sen(bursaspor)

ismail köybası(g.antep)

dejegah(wolsburg)

nuri sahin

bunlarin icinden en mahkulu bizim icin coloccini dir herhalde butce acisindan denilson icin arsenal joaquin icin de walencia yuksek bonserwis temin edebilir :(

İngilterede,almayada,ispanyada küme düşmüş oyuncuların peşine düşmeliyiz,tabi genç olanlar..

Cicinho ne durumda acaba :) Gereksiz olurdu gerçi, Uğur, Sabri ve Serkan var o bölgede. Geri aldım Cicinho lafını :D

Geri
Üst Alt