Transfer Önerileri (ARŞİV)

Yeni oyuncu almamız gereken mevkiler, bana göre ;

a) Forvet (Milan Baros'un yanında sürekli oynayabilecek, yırtıcı ve rakip savunmayı yoracak bir adam..

1. Mehmet Yıldız (Sivas), fiyat olarak 7.5 milyon € biçmişlerdi. Fazla söze gerek yok. Çok faydalı oyuncu. Baros + Yıldız, arkalarında Lincoln.. Hayali bile ürkütücü...

2. Lucas Podolski (Bayern), bu arkadaş biraz pahalı, ancak mali açıdan çok kötü durumda değiliz, konuşup fiyatı indirilebilir, daha ucuza mal edilebilir, 13 milyon €'ya bu transferi bitirebiliriz.

3. Jackson. (Metalist Kharkov), bu biraz uçuk, fazla mantıklı diğil. Biliyorum. Ancak bu adamı kadromuza katabilirsek, durdurulamayız. Forvet hattımız Barcelona'dan dahi güçlü olur. Bu adamın kağıt üzerindeki fiyatı 16 milyon €. Şu anda Metalist takımında yıllık 820.000 €'ya oynuyor... Konuşup fiyat indirilir. Kendisinede iyi bir fiyat verirsek kesinlikle bu arkadaş GS'de oynamaya dünden razı olur.

4. Son olarak, De Nigris (Ankara), buda en son tercihim, çok süratli ve çevik bir futbolcu, 7 maçını canlı izledim bu sezon, çok koşuyor, rakip savunmayı bozuyor, çok pozisyona giriyor, ve son pasları çok iyi. Baros ve Lincoln'e iyi uyum sağlayabilir . Kesinlikle büyük takımda oynayacak kapasitesi var.

B) sağ back. En büyük eksiklik işte burda. Özellikle Barış'ı orta sahaya çekebilme açısından, Sabri'nin formsuzluğundanda kurtulma açısından, çok önemli. Elbet gönül Hasan Sas isterdi ancak sezonu kapattı malesef.

1. Corluka (Tottenham), bu arkadaş takımdan ayrılmak istediğini ve hedefleri yüksek olan bir kulüple anlaşabileceğini, futbol kariyerinde bir üst seviyeye çıkmak istediğini söylemişti.

10 milyon €'luk bir bonservisi var. Kesinlikle harika bir oyuncu. Galatasaray'da çok iyi işler yapar.

2. Raul Albiol (Valencia). Dehset bir adam. Bu sezon 4, 5 kere izledim. Tam aradığımız adam. Super hızlı, geçit vermeyen, yerden çok sağlam uzun pas atabilen ve ayağının dümenini elinde bulunduran bir atlet. fiyatı = 10 milyon €. 23 yaşında.

3. Alex Silva (Hamburg). Tam bir yırtıcı. Ofansif olarak çok etkili değil ancak kanatta defansif olarak çok iyi işler yapıyor. 9 milyon € kadar. 22 yaşında.

elbet tercihler çoğaltılabilir. sonuçta kararı yönetim verecek. Ancak bana sorarsanız, bırakın bu işi Skibbe yapsın. Devre arasında araştırıp takıma gereken kanı kazandıracaktır umarım.

(bu arada, bu Juninho işi ne kadar doğru bilemiyorum ancak, böyle bir ismin kadromuzda bulunması dahi bizi finale bir adım daha yaklaştırır.)

Sağ bek için yüksek rakamlar Emir sanmıyorum bunların olabileceğini güzel tespitler, alabilirsek Schalke-Gs dostluk ilişkisiyle Rafinha'yı belki...!!!

Yeni oyuncu almamız gereken mevkiler, bana göre ;

a) Forvet (Milan Baros'un yanında sürekli oynayabilecek, yırtıcı ve rakip savunmayı yoracak bir adam..

1. Mehmet Yıldız (Sivas), fiyat olarak 7.5 milyon € biçmişlerdi. Fazla söze gerek yok. Çok faydalı oyuncu. Baros + Yıldız, arkalarında Lincoln.. Hayali bile ürkütücü...

2. Lucas Podolski (Bayern), bu arkadaş biraz pahalı, ancak mali açıdan çok kötü durumda değiliz, konuşup fiyatı indirilebilir, daha ucuza mal edilebilir, 13 milyon €'ya bu transferi bitirebiliriz.

3. Jackson. (Metalist Kharkov), bu biraz uçuk, fazla mantıklı diğil. Biliyorum. Ancak bu adamı kadromuza katabilirsek, durdurulamayız. Forvet hattımız Barcelona'dan dahi güçlü olur. Bu adamın kağıt üzerindeki fiyatı 16 milyon €. Şu anda Metalist takımında yıllık 820.000 €'ya oynuyor... Konuşup fiyat indirilir. Kendisinede iyi bir fiyat verirsek kesinlikle bu arkadaş GS'de oynamaya dünden razı olur.

4. Son olarak, De Nigris (Ankara), buda en son tercihim, çok süratli ve çevik bir futbolcu, 7 maçını canlı izledim bu sezon, çok koşuyor, rakip savunmayı bozuyor, çok pozisyona giriyor, ve son pasları çok iyi. Baros ve Lincoln'e iyi uyum sağlayabilir . Kesinlikle büyük takımda oynayacak kapasitesi var.

B) sağ back. En büyük eksiklik işte burda. Özellikle Barış'ı orta sahaya çekebilme açısından, Sabri'nin formsuzluğundanda kurtulma açısından, çok önemli. Elbet gönül Hasan Sas isterdi ancak sezonu kapattı malesef.

1. Corluka (Tottenham), bu arkadaş takımdan ayrılmak istediğini ve hedefleri yüksek olan bir kulüple anlaşabileceğini, futbol kariyerinde bir üst seviyeye çıkmak istediğini söylemişti.

10 milyon €'luk bir bonservisi var. Kesinlikle harika bir oyuncu. Galatasaray'da çok iyi işler yapar.

2. Raul Albiol (Valencia). Dehset bir adam. Bu sezon 4, 5 kere izledim. Tam aradığımız adam. Super hızlı, geçit vermeyen, yerden çok sağlam uzun pas atabilen ve ayağının dümenini elinde bulunduran bir atlet. fiyatı = 10 milyon €. 23 yaşında.

3. Alex Silva (Hamburg). Tam bir yırtıcı. Ofansif olarak çok etkili değil ancak kanatta defansif olarak çok iyi işler yapıyor. 9 milyon € kadar. 22 yaşında.

elbet tercihler çoğaltılabilir. sonuçta kararı yönetim verecek. Ancak bana sorarsanız, bırakın bu işi Skibbe yapsın. Devre arasında araştırıp takıma gereken kanı kazandıracaktır umarım.

(bu arada, bu Juninho işi ne kadar doğru bilemiyorum ancak, böyle bir ismin kadromuzda bulunması dahi bizi finale bir adım daha yaklaştırır.)

1.Corluka'yi alamayiz,bizden önce daha kimler kimler var..

2.Albiol, hayatta bu yasta Türkiye'ye gelmez. ayrica Albiol sag bek degil,stoper. Valencia'da öyle 10M euro'ya birakmaz.

biraz daha gercekci olalim :p

lincolnun yedegi yerli olmalı diyoduk ama bi türlü karar veremiyorduk yok su kadar bonservisi olur kaldırırmı kaldıramazmı diye ve bugun ajanslara bi haber dustu. zafer yelen serbest bırakılmıstır diye 0 bonservis 22-23 yasında bundesliga tecrübesi+almanca biliyor ümit milli takımımızın maestrosu daha ne olsun

zaferyelency2.jpg

dün gazetelerde emerton-castro gibi isimlerin peşinde olduğumuz yazıyodu nekadar doğru olduğunu bilmiyorum ama şunu gördümki ;

juninhoyu alacağımıza ona verilecek paraya türkiyeden tabata ve de nigris gibi oyuncuları kadromuza katabiliriz ikisininde galatasarayda başarılı olacağına eminim

lincolnun yedegi yerli olmalı diyoduk ama bi türlü karar veremiyorduk yok su kadar bonservisi olur kaldırırmı kaldıramazmı diye ve bugun ajanslara bi haber dustu. zafer yelen serbest bırakılmıstır diye 0 bonservis 22-23 yasında bundesliga tecrübesi+almanca biliyor ümit milli takımımızın maestrosu daha ne olsun

zaferyelenht6.jpg

Herkes bu oyuncudan bahsediyor nasıl bir oyuncu hiç bir bilgim yok?

Herkes bu oyuncudan bahsediyor nasıl bir oyuncu hiç bir bilgim yok?

tam bir 10 numara defansif yönü biraz zayıf ama daha genc ustune dusulurse cift yönüde oynayabilir gecen sene rostock un banko oyuncusuydu sag ayagını cok iyi kullabiliyor en önemliside 0 bonservis olmasıdır.

Rostock’un İncisi “Zafer YELEN”

10.04.08

Bir 10 numaradan ne beklersiniz?.. Taraftar olarak biz ne bekleriz?..

Bağımsız,amacı Galatasaray’a hizmet etmek olan, yaşları 20 ile 40 arasında değişen, özellikle Almanya’da birçok üye barındıran ve sanal ortamda 3 yıldır bir arada Galatasaray için futbolcu seçip, aradığımız kanı bulmak için gece gündüz demeden araştırma yapan bir grup olarak, koltuk kıranlarlardan farklı olarak Galatasaray’a hizmet amacı ile siz değerli yöneticilerimize titizlikle inceleyip bulduğumuz bir ismi takdim etmek istiyoruz.

Araştırmalarımızın ne denli değerli ve mantık sınırları içinde olduğunun ispatı, Serkan ÇALIK ve Barış ÖZBEK isimlerinin daha gündeme gelmeden çok önce forumumuzda tartışılıp onaylanmasıdır. Grubumuzda bu oyuncularla aynı şehirde yaşayan ve bu gençleri çıplak gözle izleyen üyelerimiz bize yanılmadıklarını göstermişlerdir. İki maç ile bir oyuncu önermediğimizin kanıtı da bu olsa gerek.

Ne büyük rastlantıdır ve övünç kaynağıdır ki Karl Heinz Feldkamp ile birlikte bu iki gurbetçi gencimiz de gündeme gelmiştir. Umuyoruz ki bu iki gençten de çok daha yetenekli ve tribünleri ayağa kaldıracak bir futbolcu olan Hansa Rostock’un 21 yaşındaki genç 10 Numarası Zafer YELEN bu yazımızla sizlerin dikkatlerini çeker.

Sayın Başkanımız Özhan CANAYDIN ve değerli yöneticilerimiz,

Hagi, Felipe hatta Sergen.. Bu oyunculardan sonra Galatasaray taraftarında son yıllarda ahenk kalmadı. Unutmayın ki futbol görsel bir şölendir. Şimdi bu kaybolan görsel şöleni yeni nesil bir Türk Genci ile canlandırmak sizlerin elinizde..

Peki Kimdir bu Zafer YELEN?

Gönlümüzde yatan aslan, Hansa Rostock’un oyun kurucusu Zafer, 30.08.1986 Berlin doğumlu olup, şu anda Galatasaray’ımızda kaptanlık pazıbandı takan Ümit Karan gibi Türkiyemspor’da futbola başlamıştır. Orada 3 kez Almanya Kupası’nı kaldırmış, özellikle mesafe tanımaksızın kullandığı frikiklerle Hansa Rostock’un Teknik Direktörü Frank Pagelsdorf’un da dikkatini çekmiştir. 18 yaşında Tennis Borussia Berlin'den Hansa Rostock’un amatör takımına transfer olan Zafer, burada 30 maçta attığı 14 gol ve yaptığı asistlerle beğeni toplamıştır.

2006/07 sezonunda A takıma alınan Zafer, ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamamasına rağmen 3 asist yapmış, ligin ikinci yarısında ise takımının vazgeçilmez oyuncusu olmuştur. 22.haftada Augsburg’a karşı ilk 11’de yer alan Zafer, takımı 2-0 yenik durumda iken biri frikik diğeri penaltı olmak üzere attığı 2 golle takımını kurtarmış ve geri kalan haftalarda attığı frikik golleriyle -toplam 5 duran top ile- takımını ateşlemiş ve beşinci sıradaki Hansa Rostock’u ikinci sıraya taşıyarak takımına Bundesliga kapısını açmıştır. Bu performansı ile Milli takım teknik kurmaylarının da dikkatini çeken Zafer, 2-1 kazandığımız Türkiye – İsviçre Ümit Milli maçında 1 gol 1 asistlik performansıyla ışıldamış ve bizleri yanıltmamıştır.

Zafer’i bir de medya aracılığı ile teknik direktörünün ve takım kaptanının ağzından dinleyelim...

Alman "Bild am Sonntag" gazetesinde, ''Zafer Yelen, Rostock'un incisi'' başlığıyla yayınlanan haberde, genç oyuncu Zafer'in FC Hansa Rostock'un 1. lige yükselebilmesi için bir garantör olduğu belirtilmişti.

Haberde Zafer’i anlatan isimler çok ilginç;

“Zafer harika bir çocuk. Sorumluluk üstleniyor ve oyunumuz için çok önemli.”

Hansa Rostock Teknik Direktörü Frank PAGELSDORF

“Zafer’i seyretmek çok zevkli, olağanüstü bir klası var.”

Hansa Rostock Takım Kaptanı Stefan BEINLICH

(Kaynak : Alman Bild Am Sonntag)

1.80 boy ve 78 kg ağırlığında olan Zafer, fizik açıdan mükemmel bir 10 numara... Peki bizi heyecanlandıran özelliklerinin ne olduğunu soracak olursanız;

Zafer öncelikle bir duran top uzmanı. Attığı frikik golü sayısı Hagi gittiğinden beri geçen onca yılda atamadığımız kadardır.

Burada Zafer’in frikik gollerinden sadece birini izleyebilirsiniz;

Peki diğer özellikleri ne?

Zafer oyunu dikine oynayan ender oyunculardan ve soldan aldığı toplarla rakibin üstüne gidip içeriye kateden bir oyuncu.. Hırslı, genç, gelecek vadeden bir oyuncu.

Almanya’daki katılımcılarımızdan öğrendiğimiz kadarıyla 27 kişilik kadrosunu 24’e indirecek olan Rostock, 5 futbolcu transfer edecek olması dolayısıyla Zafer’in alınması çok zor olmayacaktır.

Biz Zafer’e inanıyoruz, o farklı bir oyuncu. Amacımız sıradan oyunculara verilen astronomik ücretlerden öte, Zafer gibi ani sıçrama yapacak potansiyelde bir yeteneğin ellerimizden kayıp gitmemesidir.

Karl Heinz Feldkamp’ın cümlesiyle başlayan yazımızı yine onun cümlesi ile bitiriyoruz.

Umuyoruz ki yazıya başlarken okuduğunuz bu cümle artık daha anlamlı geliyordur.

“Almanya"da Türklerin, iyi değerlendirilmesi gereken bir potansiyelleri var.”

Karl Heinz Feldkamp

Saygılarımızla / Elele Galatasaray'ın Geleceğine

alıntıdır:scoutgs

Başkan darboğazdayız diyo 10 milyon € dan aşağı oyuncu yazmıyosunuz ya :)

Ivica Olic - hamburgda oynuyan hırvat oyuncu, gs ye gelse büyük iş yapar sol forvet oynuyo.

Eduardo Da Silva - hırvat oyuncu arsenalin dinamo zagrebden aldığı gençmi genç oyuncu çook gol atar çook- hem ayağı kırıldıktan sonra fazla birşey beklenmiyor alınabilir tabi satarlarsa :D

Torsten Frings - Werderde oynuyo alman futbolcu ön libero uzaktan şutları muhteşem denilecek kadar iyi hemde hızlı atak hemde defansiz galatasarayın aradığı ön libero .........

Darijo Srna- hem sağ bek bende sağ kanat... süper ama süper bi oyuncu hatırlarsanız türkiye -hırvatistan maçında kalemizi korkutan futbolculardan serbest vuruşlarıda iyi sabrinin yerine iyi olabilir.............

Ivica Olic - hamburgda oynuyan hırvat oyuncu, gs ye gelse büyük iş yapar sol forvet oynuyo.

Eduardo Da Silva - hırvat oyuncu arsenalin dinamo zagrebden aldığı gençmi genç oyuncu çook gol atar çook- hem ayağı kırıldıktan sonra fazla birşey beklenmiyor alınabilir tabi satarlarsa :D

Torsten Frings - Werderde oynuyo alman futbolcu ön libero uzaktan şutları muhteşem denilecek kadar iyi hemde hızlı atak hemde defansiz galatasarayın aradığı ön libero .........

Darijo Srna- hem sağ bek bende sağ kanat... süper ama süper bi oyuncu hatırlarsanız türkiye -hırvatistan maçında kalemizi korkutan futbolculardan serbest vuruşlarıda iyi sabrinin yerine iyi olabilir.............

3'ününde piyasası tuzlu ama güzel öneriler...!!!

Kaçırmamak lazım söylediklerine göre...!!!

aynen öyle renkdas sezon bası ts alıcaktı 800 bin £ ya ama takımı bi vazgectik 1.3 istiyoruz diyince olmadı iş aslında zafere 1.3 bile bedava sayılır ki dusun adam beleş ayagımıza kadar gelmiş fırsat degenlendirmek lazım inş kalli yada sezgin takip ediyorlardır.

aynen öyle renkdas sezon bası ts alıcaktı 800 bin £ ya ama takımı bi vazgectik 1.3 istiyoruz diyince olmadı iş aslında zafere 1.3 bile bedava sayılır ki dusun adam beleş ayagımıza kadar gelmiş fırsat degenlendirmek lazım inş kalli yada sezgin takip ediyorlardır.

Yaser'de sanırım bu scout ekibinin Adnan Sezgin'e ulaşmasıyla alındı Adnan Abi halleder :D

Elder Granja ya da Albin Ebondo derim sag beke. Cheritien UEFA'da oynadı gelemez. Ebondo'yu A.Madrid istiyor. Ebondo Madrid'e giderse, Seitaridis gelebilir.

bence forvete kanoute ve M.yıldız alınırsa çok yararlı nasıl olsa

4-2-3-3 oynuyoruz ya Baros kanoute M.Yıldız yan yana arkalarında Lİncoln offff offff çok MANTIKLI DEMİ!!!!!

399px-Humberto_Suazo.jpg

Bu adam şimdi ne yapıyor acaba dünya gol kralı olmuştu 1-2 sene önce...!!! [Humberto Suazo]

Hala cok iyi Humberto Suazo aslında kiralasak sezon sonuna kadar iyi olurda zor. Cunku takımının en iyi oyuncusu zengin meksika kulubu Montrerey vermez. Kiralamaz yani. Satar ancak istedikleri paralar ucuktu gecen sene.

Orta boy takımların yıldızlarını almak, B.Munih, Lyon, Chelsea gibi takımların rotasyon ya da yedek oyuncularını almaktan daha ZOR.

B.Munih'ten Podolski,

O.Lyon'dan C.Delgado'yu kiralamak cok daha kolay. Delgado'yu sag acık gibi de kullanabiliriz. Baros arkasına, ortada Lincoln solda Kewell ya da Arda sağda Delgado seklinde...

Geri
Üst Alt