Kaan Kabalak
Sarı Üye
- 25 Kasım 2008
- 510
- 0
- 1.286
Fred'le Baros müthiş olur. Zaten Baros'unda takım arkadaşıydı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lucas Neill-West Ham United
Sezon başında istemiştik.
Hem sağ bek hem stoper oynayabiliyor.Sezon sonu boşa çıkıyor,bu yüzden devre arası uygun bir bonservisle alabiliriz.
Ayrıca Uefa'da da oynayabilir.
------------------------------------------------------------------------------------
Chimbonda-Sunderland
O da devre arası ayrılmak isteyen bir başka oyuncu.Fazla anlatmama gerek yok.Kalitesini zaten biliyorsunuz.
Devre arası Chimbonda,Neill,Fred gibi yıldızlar ayrılmak istiyor.Cicinho'nun bonservisi el yaktığından onu öneri olarak yazmadım.
Saygılarımla
Goal.com deki habere gore, Fred Lyon'dan hemen ayrilmak istidegini. ve baskana benim sozlememi hemen fesh edin devre arasi baska takima gitmek istiyorum dediginide goz onunde bulundurursak. Bu isin Cokda zor olmadigini daha iyi gorebiliriz.
Fred'in sozleşmesi bitiyor. Fred uzatmamakta kararlı ise O.Lyon'un eli mahkum, pazarlık yapamaz. 5m euroya verir Fred'i.
Bir başka sözleşmesi biten oyuncu Elder Granja Palmerias'tan. Sag bek araştırın bu adamı cok iyi bir oyuncu. Oyle sadece fm-cm oyuncusu degil, gercek anlamında avrupa futboluna en uygun brezilyalı beklerden biri. Torino peşinde... Zico F.bahçe'ye ilk geldiginde Gokhan'ı begenmemişti bu adamı istemişti.
Elder Granja'nın sözleşmesi 31.12.2008'de bitiyor...
Fred+Granja'yı cok ucuza alabiliriz. Nonda'da gider...
Marsilya'da Ziani vardı o ne durumda acaba çok beğenmiştim...!!!
Son maçlarda ilk 11'de yerini buldu,ve güzel performanslar sergiliyor.
Sağ bek olarak görev yapıyordu bildiğim kadarıyla?
Hayır! orta saha oyuncusu ya sağ açık ya da oyun kurucu.
Linderoth bir oynamaya başlasında görürüz ondan sonra gönderilirmi gönderilmezmi.. Linderoth bu takımın kalbidir kalbi.. Oynadığı zaman tabi... Lucas Neill müthiş bir transfer olur.. Tabi eğer yönetim başarabilirse.. Linderoth zaten ön libero sağ back diğil ki.. Şu an yapılacak en mantıklı iş, Servet'i gönderip Lucas Neill gibi bir adamı almak ve,
Lucas Neill.....Meira....Emre G....Hakan defansını kurmaktır..