Transfer Önerileri (ARŞİV)

Çok mantıklı Fred!!!! bana acil kafa atma Smiley i lazım kendimi tutamıyorum

Ronald Vargas,22 yaşında venezualı Belçika'da Brugge'de oynuyor,sol kanatta oynuyor

Cesar Delgado'yu O.Lyon'dan kiralayalım sezon sonuna kadar. Anderlecht'ten Frutos 5m euroya gelir. Nonda ve Umit yolcu.

----------Baros/Frutos----------

Kewell/Arda---Lincoln---Delgado-

----Linde/Ayhan--Topal/Barıs----

Lucas Neill-West Ham United

Sezon başında istemiştik.

Hem sağ bek hem stoper oynayabiliyor.Sezon sonu boşa çıkıyor,bu yüzden devre arası uygun bir bonservisle alabiliriz.

Ayrıca Uefa'da da oynayabilir.

------------------------------------------------------------------------------------

Chimbonda-Sunderland

O da devre arası ayrılmak isteyen bir başka oyuncu.Fazla anlatmama gerek yok.Kalitesini zaten biliyorsunuz.

Devre arası Chimbonda,Neill,Fred gibi yıldızlar ayrılmak istiyor.Cicinho'nun bonservisi el yaktığından onu öneri olarak yazmadım.

Saygılarımla

Lucas Neill-West Ham United

Sezon başında istemiştik.

Hem sağ bek hem stoper oynayabiliyor.Sezon sonu boşa çıkıyor,bu yüzden devre arası uygun bir bonservisle alabiliriz.

Ayrıca Uefa'da da oynayabilir.

------------------------------------------------------------------------------------

Chimbonda-Sunderland

O da devre arası ayrılmak isteyen bir başka oyuncu.Fazla anlatmama gerek yok.Kalitesini zaten biliyorsunuz.

Devre arası Chimbonda,Neill,Fred gibi yıldızlar ayrılmak istiyor.Cicinho'nun bonservisi el yaktığından onu öneri olarak yazmadım.

Saygılarımla

Lucas Neill iyi olur.

Goal.com deki habere gore, Fred Lyon'dan hemen ayrilmak istidegini. ve baskana benim sozlememi hemen fesh edin devre arasi baska takima gitmek istiyorum dediginide goz onunde bulundurursak. Bu isin Cokda zor olmadigini daha iyi gorebiliriz.

Fred'in sozleşmesi bitiyor. Fred uzatmamakta kararlı ise O.Lyon'un eli mahkum, pazarlık yapamaz. 5m euroya verir Fred'i.

Bir başka sözleşmesi biten oyuncu Elder Granja Palmerias'tan. Sag bek araştırın bu adamı cok iyi bir oyuncu. Oyle sadece fm-cm oyuncusu degil, gercek anlamında avrupa futboluna en uygun brezilyalı beklerden biri. Torino peşinde... Zico F.bahçe'ye ilk geldiginde Gokhan'ı begenmemişti bu adamı istemişti.

Elder Granja'nın sözleşmesi 31.12.2008'de bitiyor...

Fred+Granja'yı cok ucuza alabiliriz. Nonda'da gider...

Goal.com deki habere gore, Fred Lyon'dan hemen ayrilmak istidegini. ve baskana benim sozlememi hemen fesh edin devre arasi baska takima gitmek istiyorum dediginide goz onunde bulundurursak. Bu isin Cokda zor olmadigini daha iyi gorebiliriz.

Fred'in sozleşmesi bitiyor. Fred uzatmamakta kararlı ise O.Lyon'un eli mahkum, pazarlık yapamaz. 5m euroya verir Fred'i.

Bir başka sözleşmesi biten oyuncu Elder Granja Palmerias'tan. Sag bek araştırın bu adamı cok iyi bir oyuncu. Oyle sadece fm-cm oyuncusu degil, gercek anlamında avrupa futboluna en uygun brezilyalı beklerden biri. Torino peşinde... Zico F.bahçe'ye ilk geldiginde Gokhan'ı begenmemişti bu adamı istemişti.

Elder Granja'nın sözleşmesi 31.12.2008'de bitiyor...

Fred+Granja'yı cok ucuza alabiliriz. Nonda'da gider...

Gina geldi birader su Granja'dan :o

O.Lyon ve A.Madrid de sag bek arıyor. Reveliere sezonu kapattı. Seitaridis eski Seidaritisi degil artık.

Chimbonda'yla O.Lyon'un ilgilendigine dair soylentiler vardı. Chimbonda bu yaz 3.5 ya da 5m euroya gitti Sunderland'a.

A.Madrid de Toulouse'lu A.Ebondo ile ilgileniyormuş. Alırsalarsa Seitaridis'i dusunebiliriz.

B.Emerton'da Blackburn'de mutlu degilmiş.L.Neill sozleşme uzatmak için zam istemiş. W.Ham zama yanaşmıyor.Cunku halihazırda Neill takımın en fazla kazanan oyuncusu.

Sag beke gerek yok ki bir kere. Sabri su ana kadar cok iyiydi, zaten Ugur'da gelecek. Sag acik alinmasini tercih ederim.

Transfere ihtiyacımız yok ama lincoln'e yedek bir oyuncu lazım diye her defasında yazıyorum.

Bu kişi genç ve gelecek vadeden biri olmalı benim tercihim özer bügün koysam 11'de rahat oynar

bizim takıma de nigris gelsin başka bişi istemem ankarada harcanıyo eleman

Takımımızın takviyeye ihtiyacı olan bölgesi sağ bek. Lucas Neill aslında bu bölge için çok mantıklı. Devre arasında da Linderoth gönderilebilir. Onun yerine Biglia alınabilir.

Linderoth bir oynamaya başlasında görürüz ondan sonra gönderilirmi gönderilmezmi.. Linderoth bu takımın kalbidir kalbi.. Oynadığı zaman tabi... Lucas Neill müthiş bir transfer olur.. Tabi eğer yönetim başarabilirse.. Linderoth zaten ön libero sağ back diğil ki.. Şu an yapılacak en mantıklı iş, Servet'i gönderip Lucas Neill gibi bir adamı almak ve,

Lucas Neill.....Meira....Emre G....Hakan defansını kurmaktır..

Linderoth bir oynamaya başlasında görürüz ondan sonra gönderilirmi gönderilmezmi.. Linderoth bu takımın kalbidir kalbi.. Oynadığı zaman tabi... Lucas Neill müthiş bir transfer olur.. Tabi eğer yönetim başarabilirse.. Linderoth zaten ön libero sağ back diğil ki.. Şu an yapılacak en mantıklı iş, Servet'i gönderip Lucas Neill gibi bir adamı almak ve,

Lucas Neill.....Meira....Emre G....Hakan defansını kurmaktır..

Böyle olursa yabancı sınırlaması zorlar bizi.Sonuçta bu durumda De Santcis,Neill,Meira,Linderoth,Lincoln,Baros,Kewell oynıcak yada birini yedek bırakıcaksın.E Neill yedek kalmıcak,Lİnderoth'u beğeniyosun sana göre oda yedek kalmaz,Lincoln bu performansla yedek kalmaz,Meira yedek kalırsa Servet gittiği için oynıcak adam yok,Baros bu performansla yedek kalmaz,Kewell'da bu performansla yedek kalmaz sonuç olarak yabancı sınırlaması yüzünden sorun yaşarız.

Geri
Üst Alt