Transfer Önerileri (ARŞİV)

Öylede Caner düşünsene forvetinde Santa Cruz-Milan Baros arkasında Lincoln...!!! [Hayal Değil]

Güzel ama kanatlarda Arda ve Kewell var,

Kewell,Arda,Lincoln,Baros,Cruz hepsin kaldırmaz bir takım :(

Ha bunlardan birini yedek bırakırsan sorun yok ama Galatasarayın yedek külübesinde yıldız oturtma lüksü oldugunu düşünmüyorum :(

Güzel ama kanatlarda Arda ve Kewell var,

Kewell,Arda,Lincoln,Baros,Cruz hepsin kaldırmaz bir takım :(

Ha bunlardan birini yedek bırakırsan sorun yok ama Galatasarayın yedek külübesinde yıldız oturtma lüksü oldugunu düşünmüyorum :(

Kaleyi boş bırakmamız gerek anlaşılan :D yada defansı üçlememiz...!!!

Lyonda'ki Fredi ala biliriz sezon sonu kontrati bitiyor.:D

Uzatmak'da istemiyor.

Benim savunduğum aslında Miguel , Hamit veya Rafinha tarzında ki hızlı ve çalım kabiliyeti yüksek sağ bekler.

Elimizde Sabri ve Barış gibi mücadeleci futbolvular varken çok işimize yarar. Hem sağbek sıkıntısını hemde sağ açık sıkıntısını ortadan kaldırırlar diye düşünüyorum.

Düşünsenize ;

Geride Miguel

önünde sabri veya barış

maç içinde geride Sabri veya Barış

önünde Miguel

Bence muhteşem bir organizasyon olur.

Katılıyorum Tevezos Sabri'yle onlu arkalı oynayabilecek bir wrb lazım. Elder Granja- Emerton-Ebondo olabilir.

Özer,M.yıldız ve Crauch alınıp ümitle,nonda gönderilirse mükemmel bir iş yapar

yönetim.Madem skibbe 3-5-2 oynayacak bazı maçlarda, Crauch süper olur...

Hocam kim demiş yedek kalacağını ya ikiside oynayacak 3-5-2 oynamıyor muyuz yeri gelince Nonda out-Cruz in bu kadar...!!!

Arkadaşım yokluktan dolayı Skibbe 3-5-2 oynatıyor.Sabri yi oynatmaya cesaret edemdi sakatlıktan yeni çıktı diye bir nevi haklıydı da.

Ayrıca 3-5-2 oynarsak Avrupa da bizi 4 leyip 5 leyip gönderirler kadromuz o kadar müsait değil 3-5-2 ye

3-5-2 raflara kalkmıs bi sistemdir bunu belki tsl kaldırabilir ama avrupa affetmez. Hem rayında giden bir işi bozmak akıl karı degildir.

Linderoth kadroya girince 4-3-2-1 yada 4-2-3-1'e döneceğiz... Galatasaray tek forvet Baros arkasında Lincoln Arda ve Kewell ile daha iyi oynuyor... Bize gereken transfer STOPER... defansı düzeltmek lazım.. Alan savunmasını takıma oturtacak adamlar lazım...

Servet şimdi giderse bu haftalar Emre G. girecek büyük ihtimal.. Ama yinede Meira'nın yetersizliğine karşın alınacak iyi bir stoper işleri düzeltecektir diye düşünüyorum...

Meira'ya haksızlık yapmayalım arkadaslar ben ona cok güveniyorum 2. devrenin baslamasıyla kendini tamamen bulacaktır. Stuttgarta kaptanlık yapmıs gecen sene basında juventus kendisini kadroya katmak icin büyük caba göstermistir ama becerememistir. Meira suan daha kapasitesinin yarısında bile degil gecen sene ki Lincoln'ü düsünün bu sene ki Lincolne bakın ... Meira'da bence aynı dönemden geciyor her gecen gün formaya iyice alısmasıyla sahaya agırlıgını fazlasıyla koyacaktır. O lider yapıda bir oyuncu ben cok güveniyorum Meiraya portekiz milli takımında forma giyen bir oyuncuyu tartısmayalım ve ona saygı gösterip sonsuz destegimizi göstermeliyiz meiraya ...

^^ katılıyorum ancak, gerçek Meira'yı istiyoruz hepimiz.. Meira'nın ne kadar estetik ve bileklerinin ne kadar yumuşak bir futbolcu olduğunu hepimiz biliyoruz ancak böyle oynamasına doğal olarak anlam veremiyoruz.. Mesela dün bir pozisyonda dikkat etmişsinizdir, topu durdurdu top taca çıkıyordu rahatlıkla alabilirdi topu bıraktı falan yani bunlara anlam vermek güç.. Bakalım Servet gidince neler yapacak.. Umarım Emre G. ile falan iyi anlaşır.. Birde acaba kendi tercihi gerçi, STOPER oynamakmış ama sanki ön liberoda daha iyi geldi bana.. Hoca umarım doğru kararı verir Meira hakkında... Ama yinede defansta kesinlikle yetersiz kaldığını düşünüyorum, böyle Sergio Ramos yada Cannavaro veya Nesta tipinde bir adam olsa onun yanında çok daha iyi olur...

Mutlaka bir sag bek almamız lazım oraya Barısı koyarak olmaz.Ondan daha iyi yerlerde faydalanmak varken sag bekte harcıyoruz Sabride bir yere kadar idare ediyor ama mutlaka cakma degil sag bek oyuncusu almamız lazım.

önerim satılık listesindeki chimbonda dortmundaki rukavina ve riverdeki villagra

Geri
Üst Alt