Transfer Önerileri (ARŞİV)

Mutlaka bir sag bek almamız lazım oraya Barısı koyarak olmaz.Ondan daha iyi yerlerde faydalanmak varken sag bekte harcıyoruz Sabride bir yere kadar idare ediyor ama mutlaka cakma degil sag bek oyuncusu almamız lazım.

önerim satılık listesindeki chimbonda dortmundaki rukavina ve riverdeki villagra

Renkdaş doğru söylüyorsun sağ bek konusunda ama alınacak adam üst düzeyde olmadığı sürece bence gerek yok. Sabri ve Barış kaldırır orayı her ne kadar Barış ortada çok daha verimli olsa da. Sonuçta ortada Topal Ayhan götürür. Sabri olduğunda sağ bekte Barışıda çekersin ortaya çok mücadeleci bir orta saha yaparsın. Asıl sorunun hala stoperde olduğuna inanıyorum. Temennin Servetin iyi bir paraya satılarak Emre Aşıkında bir an önce gönderilmesi. İyi bir stoper alarak Emre Güngör-Meira ya takviye yapabiliriz. Sağ bek için de Rafinha gibi bir adamı getirebilirsen eyvallah. O zaman da Serkan Kurtuluş kiraya verilebilir göze girerse getirirsin seneye ya da satarsın 2 sene bekleyip. Forvette de Nondayı gönderip, Yaseri kiraya verirsek fizikli bir oyuncu işimize yarar. Kadrodaki şişkinliği eritmek ve rotasyonda şans bulamayan adamların önünü açmak için de Ferdi ve Mehmet Güvenin de kiraya gitmesi taraftarıyım.

Renkdaş doğru söylüyorsun sağ bek konusunda ama alınacak adam üst düzeyde olmadığı sürece bence gerek yok. Sabri ve Barış kaldırır orayı her ne kadar Barış ortada çok daha verimli olsa da. Sonuçta ortada Topal Ayhan götürür. Sabri olduğunda sağ bekte Barışıda çekersin ortaya çok mücadeleci bir orta saha yaparsın. Asıl sorunun hala stoperde olduğuna inanıyorum. Temennin Servetin iyi bir paraya satılarak Emre Aşıkında bir an önce gönderilmesi. İyi bir stoper alarak Emre Güngör-Meira ya takviye yapabiliriz. Sağ bek için de Rafinha gibi bir adamı getirebilirsen eyvallah. O zaman da Serkan Kurtuluş kiraya verilebilir göze girerse getirirsin seneye ya da satarsın 2 sene bekleyip. Forvette de Nondayı gönderip, Yaseri kiraya verirsek fizikli bir oyuncu işimize yarar. Kadrodaki şişkinliği eritmek ve rotasyonda şans bulamayan adamların önünü açmak için de Ferdi ve Mehmet Güvenin de kiraya gitmesi taraftarıyım.

Bence stopere transfer ocak ayında yapılmaz yani en azından yönetim bu riski göze alamaz. servet kalıcak eger gidiceksede bu sezon sonu olur onun için stoper transferi suan için olanaksız gibi ama alex gelicekse hayır demem:D

Güngöre bu sene güvenemiyorsun bir mac oynuyor bakıyorsun 5 mac yok nasıl bir sakatlık cözemedim. Onun için servetin gitmicegine adım gibi eminim

Cesar -El Chelito- Delgado

m_chelito_500x365.jpg

Lyon'da forma şansı bulamıyor. Benfica'nın almayı düşündüğü adamlardan. hem sağ açık, hem forvet oynuyor. sezon sonuna kadar kiralayalım. özellikle Nonda'yı gördükten sonra ve Kewell'ın arada sırada sakatlanması sebebiyle acil bir ihtiyacımız sağ açık/forvet oyuncusu. Cesar Delgado da şuanda bu mevkide bizim için en makul oyuncu.

^ izledim bu adamı top ayağına gelince ne yapacağını bilemiyor.. Çok daha yararlı adamlar bulabiliriz...

Cesar -El Chelito- Delgado

m_chelito_500x365.jpg

Lyon'da forma şansı bulamıyor. Benfica'nın almayı düşündüğü adamlardan. hem sağ açık, hem forvet oynuyor. sezon sonuna kadar kiralayalım. özellikle Nonda'yı gördükten sonra ve Kewell'ın arada sırada sakatlanması sebebiyle acil bir ihtiyacımız sağ açık/forvet oyuncusu. Cesar Delgado da şuanda bu mevkide bizim için en makul oyuncu.

Ben de gecen maçlarını izledim. Keita sagda Delgado ortada Juninho'nun biraz onunde oynadı. Eskiden bu adama karsı onyargım vardı. Sadece çalım atan, hızlı ama oyun zekası dusuk biri gibi gelirdi. Hele ki Meksika sonrası Fransa'da tutmayınca... Pinto, Bratu'da da hız vardı ya o misal... Ama bana bayagı olgun geldi oyunu. Saha gorusu sandıgım kadar dar degil, pas tercihleri, kararları bekledigimden iyiydi...

R.Plate falan da istyormuş... 7.25m euroya O.Lyon aldı. Keita ve Govou varken, Lyon'un sag forvet ihtiyacı elzem degil... Kiralayabiliriz hatta para varsa 5-5.5m euro civarına verirler bence.

Bu adam sag acık/forvet, elimizdeki Hasan Şaş ve Aydın Yılmaz'dan en onemli farkı, F.Bahçeli Deivid gibi gol tehditi var. Aydın ve Hasan'ın gol sezgisi ve becerisi yok, Arda'nın da sınırlı... Arkadan gelip skor yapan, Lincoln ve Kewell... Biri sakat olunca teke dusuyor tehdit...

Tuncay-Deivid ile Kazım-Ugur'un farkına ne der Rıdvan? İçeri girip gol atacak oyuncular degil derdi haklı. Arda da Kewell da sagda verimsiz...

Delgado, solda sagda ve ortada oynabiliyor. Cok faydalı olur...

Forvet hattı için; Umit ve Nonda gitmeli, Yaser kiralanmalı. Baros'un yedeginde beklemeyi kabul edecek, hedef santrfor ile sag acık/forvet alınmalı. Adaylarım hedef santfor için Eren Derdiyok, sag acık/forvet için C.Delgado...

Maicon, Alves, Cicinho, Cafu, Rafinha, Capone.....

Mantar gibi sağ bek türüyor Brezilyada, hepsi hücumcu oluyor zaten. bi tane genç alıp gelsek kesin tutar bence =)) hatta satıp para kazanırız.

Cicinho ne durumda bilen var mı?? severdim ben bu adamı.

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Arkadaslar, hicbiriniz carruscayi takip ediyor mu? youtube da bugun izledim adam gol atiyormus yeni takiminda.

link verebilirim ama youtube turkiye de yasak mi ? Cruz Azul vs Atlas macinda golunu atmis,

Gretar Steinsson

Fabrice Muamba

Bolton+Wanderers+v+Chelsea+Premier+League+HABLXAbn7Icl.jpg
Bolton+Wanderers+v+Everton+Premier+League+W_KqlOScKtCl.jpg

ikisi de Bolton'ın vazgeçilmezlerinden. Gretar Steinsson'u hatırlayanlar vardır. AZ'nin Fener'den turu aldığı sene iki maçta da oynadı. Louis van Gaal'ın bankolarındandı. sağ bek oynuyor. galiba Van Gaal'ın transferi aynı zamanda. yanlış biliyor da olabilirim ama gerçekten Van Gaal'ın bankosuydu. 2 sezon önce de Bolton'a geldi. bu sene çok formunda. ilk hafta veya 2. hafta olması lazım, uzaktan bir gol atmıştı, hayran kalmıştım.

Fabrice Maumba ise Kongo asıllı bir İngiliz. Arsenal altyapısından yetişme. defansif orta saha. 1 sezon önce Birmingham'a 5 milyon €'ya, sonra bu yaz da Bolton'a 5.25 milyon €'ya geçti. geleceğin Vieira'sı diyorlar. bu sezon Middlesbrough maçında baya bir göze girdi. Hocası da takdir etti.

gerçeğe gelirsek, biz bu ikisini de alamayız. ama "ben demiştim" demek için buraya yazıyorum. Steinsson olmasa bile Muamba 2-3 yıl içinde G-14 klüplerinden birine transfer olur. Steinsson da sağ bek arayıp da parası yetişmeyen kalburüstü klüpler için iyi bir fırsattır derim. hatta Liverpool veya ManU gibi elle tutulur bir sağ bekleri olmayan klüplere bile gidebilir. Arbeloa’ya 50 defa tercih ederim Steinsson’u.

Ben bu iki isimde israrliyim; Lauri Dalla Valle ve Teemu Pukki.

Keske rafinha yi alsak :P , Lincolnle cok iyi anlasir, ama cok disinplinsiz ve cok pahali :(

beyler belki şaşıracaksınız ama bence mert nobreyi alalım hem sözleşmesi bitiyor hemde ümit ve nondadan kurtulmuş oluruz ayrıca kendisi türk

Nonda ve Umit'ten nerdeyse herkes iyi : Nobre, Bebbe (ikisi de Turk), Bobo, Holosko, Semih, Guiza, Gokhan, İsaac, M.Yıldız, Tum, De Nigris, Beto hatta G.Birliginden Kahe'de.

Abdurrahman Dereli ya da Ugur Kavuk, ikisinin de sozlesmesi bitiyor.

Geri
Üst Alt