Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Elbette hata yapmayan kaleci yok ama Volkan 'nın yaptıkları 1 değil 2 değil. 50 tane hatası var. Nonda 'nın golü diyeyim kısaca. 1 senede 2 'si fenerde 1 'i milli takımda olmak üzere 3 kırmızı kart yedi. Ama ne varsa hala bu adam çağırılıyor milli takıma. Newcastle 'da sakat olan milli takımda sağlam olan €mr€ gibi biri bence bu herif.

Nonda'nin golunde Volkan'in bana gore zerre hatasi yok. Hem olsada yillardir Saracoglunda kurtardiklarina say :)

Evet Refik abi baya iyi kurtarışlar yapmıştı. :)

Hakan Yakın boş kaleye topu bırakırken kaleyi erken terkedip az kalsın yakıyordu başımızı Can:) Turnuva genelinde kötü değildi yine de.

Bugün verilen örneklerin hepsi Volkan 'nın skandal maçları oldu biraz:p

Nonda'nin golunde Volkan'in bana gore zerre hatasi yok. Hem olsada yillardir Saracoglunda kurtardiklarina say :)

O POzisyonda önünde kendi futbolcunda olsa, rakip futbolcuda olsa yere sereceksin o topu sektirmeyeceksin. 1 şampiyonluğa mal oldu o hata:) Kolay değil 1 senenin emeği.

volkan'ı zerre kadar sevmem ama türk kaleci standartlarının üstünde bir kalecidir.

belli bir istikrarı yoktur ama her sezon en az 5 maç kurtarır. mesela geçen sezonki trabzon maçı ilk aklıma gelen.

yani kaleciden beklentiye bağlı. dün bir spor programında da konuşuldu bu konu. eğer kalecinin bir sezonda 5-6 maç kurtarmasını bekliyorsanız volkan ideal kalecidir; ama eğer belli bir istikrarda olan belli bir çizginin altına inmeyen ama üstüne de çıkmayan bir kaleci arıyorsanız yanlış adrestir. aynı leo franco gibi.

Takımın kalitesi çok iyi ancak hala bazı fazlalıklar var, bana göre önümüzdeki sezon kadro şöyle olmalıdır.

Gitmesi gerekenler :

• Orkun Uşak, Aykut Erçetin, Volkan Yaman, Mehmet Güven, Nonda, Özgürcan, Lincoln

Transfer edilmesi gereken oyuncular :

• Ufuk Ceylan, Emana, Pantelic

----------Leo Franco--------------

UğurU--EmreG---Servet--HakanB

-------------M.Topal--------------

-----Emana----------Arda---------

Keita------------------------Kewell

-------------Baros----------------

Yedekler :

Ufuk Ceylan

Fırat Kocaoğlu

Gökhan Zan

Emre Aşık

Semih Kaya

Emrah Yollu

Serkan Kurtuluş

Sabri Sarıoğlu

Alparslan Erdem

Linderoth

Aydın Yılmaz

Barış Özbek

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Yaser Yıldız

Pantelic

Erhan Şentürk

Serkan Çalık

O POzisyonda önünde kendi futbolcunda olsa, rakip futbolcuda olsa yere sereceksin o topu sektirmeyeceksin. 1 şampiyonluğa mal oldu o hata:) Kolay değil 1 senenin emeği.

Dedigini anliyorum, ama Volkan'in Edu'dan heberi yoktu o poziyonda. Yoksa emin ol babasi olsa yikardi yere :) Mondi'nin Hagi donemindeki sampiyonluk macinda Nobre'den kapattigi koseden yedigi golde bana gore o sezonun bizim icin bitis noktasiydi. Yazik degilmi bir senenin emegine. Olan o sartlarda bile takima takir takir top oynatan Hagi'ye oldu :)

Takımın kalitesi çok iyi ancak hala bazı fazlalıklar var, bana göre önümüzdeki sezon kadro şöyle olmalıdır.

Gitmesi gerekenler :

• Orkun Uşak, Aykut Erçetin, Volkan Yaman, Mehmet Güven, Nonda, Özgürcan, Lincoln

Transfer edilmesi gereken oyuncular :

• Ufuk Ceylan, Emana, Pantelic

----------Leo Franco--------------

UğurU--EmreG---Servet--HakanB

-------------M.Topal--------------

-----Emana----------Arda---------

Keita------------------------Kewell

-------------Baros----------------

Yedekler :

Ufuk Ceylan

Fırat Kocaoğlu

Gökhan Zan

Emre Aşık

Semih Kaya

Emrah Yollu

Serkan Kurtuluş

Sabri Sarıoğlu

Alparslan Erdem

Linderoth

Aydın Yılmaz

Barış Özbek

Mustafa Sarp

Ayhan Akman

Yaser Yıldız

Pantelic

Erhan Şentürk

Serkan Çalık

Pantelic'i alıp nasıl yedek bırakmayı düşünüyorsun?

Dedigini anliyorum, ama Volkan'in Edu'dan heberi yoktu o poziyonda. Yoksa emin ol babasi olsa yikardi yere :) Mondi'nin Hagi donemindeki sampiyonluk macinda Nobre'den kapattigi koseden yedigi golde bana gore o sezonun bizim icin bitis noktasiydi. Yazik degilmi bir senenin emegine. Olan o sartlarda bile takima takir takir top oynatan Hagi'ye oldu :)

O pozisyonda Edu 'dan haberim yoktu dediyse gitsin ölsün zaten. Edu orda olmayacak da Kezman mı olacak:p €mr€ 'nin Newcastle 'da sakat olduğundan(!) maç oynamadığı günlerde milli takımın 11 'inde oynaması durumu gibidir bence Volkan 'nın durumu. Ben beğenmiyorum Volkan 'ı, karşı görüşe saygım sonsuz:)

Alınan alındı bence transferler gayet yerinde bu takıma Emana gider..gelmezse aurelio'yu isterim acıkcası hemde yerli oldugu için..nonda yollanmalı yerine sercan gibi bi adam alınmalı..nondanın yerini kat kat doldurur..mustafa sarp bence gereksiz bi transfer ama ondanda bekleneni vermesi temennimle..

çift yönlü orta saha ihtiyacı çok açık takımın, lincoln ün de takımdan gönderilmesi netleşti ondan gelebilecek para ve yönetimin bu transfer için için ayırdığı bütçe birleştirilip hem takımın eksiğini kapatacak hemde gelecekte takıma iyi bir gelir sağlayabilecek oyuncuların peşinde koşulması bence daha mantıklı..

Mesela standart liege de 2 genç orta saha futbolcusu varki bizim için biçilmiş kaftan:

1. Axel Witsel

20 yaşında

1.83

Belçikalı

Orta sahanın ortasında oynayan ofansa daha yatkın her iki ayağınıda iyi kullanabilen bir futbolcu.

Bonservisi:8.500.000 euro

2. Steven Defour

21 yaşında

1.73

Belçikalı

Orta sahanın ortasında oyunu iki yönüylede çok iyi oynayabilen bir futbolcu gelecekte belçika ve dünya futbolunun en büyük yeteneklerinden birisi olmaya aday.

Bonservisi: 10.000.000 euro

çift yönlü orta saha ihtiyacı çok açık takımın, lincoln ün de takımdan gönderilmesi netleşti ondan gelebilecek para ve yönetimin bu transfer için için ayırdığı bütçe birleştirilip hem takımın eksiğini kapatacak hemde gelecekte takıma iyi bir gelir sağlayabilecek oyuncuların peşinde koşulması bence daha mantıklı..

Mesela standart liege de 2 genç orta saha futbolcusu varki bizim için biçilmiş kaftan:

1. Axel Witsel

20 yaşında

1.83

Belçikalı

Orta sahanın ortasında oynayan ofansa daha yatkın her iki ayağınıda iyi kullanabilen bir futbolcu.

Bonservisi:8.500.000 euro

2. Steven Defour

21 yaşında

1.73

Belçikalı

Orta sahanın ortasında oyunu iki yönüylede çok iyi oynayabilen bir futbolcu gelecekte belçika ve dünya futbolunun en büyük yeteneklerinden birisi olmaya aday.

Bonservisi: 10.000.000 euro

ikisi de çok iyi futbolcu ancak alabilecek paramız yok.

ikisi de çok iyi futbolcu ancak alabilecek paramız yok.

Bilmiorum ama bence Galatasaray da bu para var hadi bu kadar olmasa bile gerçek bi tanıtım ile sağlam bir sponsor bulunarak bu oyunculardan hiç değilse birisini getirtebilir.

Hemde şuanda bu Rijkaard sayesinde "GALATASARAY" bir çok genç ve yetenekli futbolcu için daha cazip bir hal almışken.

Bu imaj kullanılarak hiç değilse bu sene böyle bir yatırım yapılmalı yoksa sadece günü kurtarıcaz, gelecek anlamında sadece alt yapımıza güvenioruz.

Ribery vakkasından sonra bir "carrusca" hayal kırıklığı yaşattı die bi girişimlerden vazgeçildi. Umarım tekrar ve acilen böyle bir girişim yapar yönetim.

Geri
Üst Alt