Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Stephan Appiah boşta ve sakatlıgı tamamen geçti mükemmel olur

transferi kapattık duyurulur borclar stadın yapılamaması servetin gidememesi elimizikolumuzu bagladi beyler bu kadar basit .

transferi kapattık duyurulur borclar stadın yapılamaması servetin gidememesi elimizikolumuzu bagladi beyler bu kadar basit .

statla transferin en alakası var onu anlamadım.

bu senete bitirilmesi zaten düşünülmüyordu, seneye kadar yetişeceği düşünülüyor yine biraz gecikse de.

localardan gelecek gelir zaten şirketlerin birleştirilmesine gidecek.

4 milyon euroya nasıl iki tane oyuncu alabiliriz ya yorumlarınızı bekliyorum :)

Mesela Coloccini tek basına zaten 4 hatta daha fazla :(

Appiah Linderothtan daha saglıklı suanda. inan bana adam Tothenamın testlerini geçti ama para konusunda anlasamadılar

emin misin? devre arası transfer döneminde Tottenham, Appiah'ı denemek için antremana almıştı. ancak sonra gittiler, Wilson Palacios'u aldılar. Rubin Kazan da denedi Appiah'ı ancak almadı. bir sorunu var kesin bu adamın.

Appiah eziklerin kadrosunda görüp görebileceği en yararlı topçuydu.Harcadılar Azizenin kompleksleri yüzünden.Bize gelmesini çok isterim,uçarız ! Ayrıca sağlıklıysa ne kaybederiz ki ? Bonservisi elinde,tutarsa 2 sene sonra 10'a 15'e okuturuz eziklere. :D

Tutmazsa da

tutmama gibi bi şansı yok sağlıklıysa ! :D

Sebastian Giovinco.Gelirse müthiş olur...:)

M. Bradley: Amerika milli takımı oyuncusu, Borıssıa Monchengladbach'ta oynuyor, 4 m euro bonservis bedeli, konfederasyon kupasında oynadığı her maç orta alanda dinamo gibiydi, henüz 21 yaşında, orta alanda oyunu çift yönlü oynayabiliyor. Daha ne olsun?:)

Jermaine Pennant ( cok yararlı olur solda arda sagda pennant

Paulo Ferreira (sagda problem biter)

Geri
Üst Alt