Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

İnşallah medyada cıkan haberler dogru degildir! Ah Kalli ah hep senin başının altından cıkıyor bunlar...:(

3.5m euro + M.Guven + Necati + Alparslan(kiralık) + Aydın (kiralık)

bunun toplamı neredeyse, 5-6m euro ediyor... M.Yıldız bu kadar degerli mi? HAYIR...

Hep KALLİ'nin inadı... Kalli Boliç'i de gondermişti, Antep ve F.Bahçe'de patlamıştı. Bu adamın işi gucu teknigi zayıf, oyun zekası dusuk ama fizikli calışkan oyuncuları toplamaktır. Barış Ozbek'i bu yuzden cok begenir, Serkan Calık'ı tutmazdı. Off Kalli'yi efsane yaptık ya... Almanların yuzune bakmadıgı adamı...

yok artık hazır elimiz değmişlen barosla kewell'ı da verelim tam olsun...

m.guven ve aydını dışındakiler gidebilir ama bu 2 ismi zaten vermezler o kadar da şey olduklarını sanmıyorum...

sivasspor tarafından bakacak olursak mehmet yldız takımın neredeyse yarısı, attığı gollerle değil takıma sağladığı katkı ile yarısı konumunda, onlarda tabi eğer gidecek olursa yerini nasıl kapatırızın derdindeler...

Solda Alparslan, Sağda Aydın olursa Sivas şampiyon olur :)

Ara transfer döneminde yabancı bir oyuncu transferi beklemiyorum,

Bence Servet satilmali yerine kayserisporlu Eren Gungor alinmali, v eforvet ede genc bi oyuncu almaliyiz mesela mevlut erdinc veya Eren derdiyok

Eren derdiyok ve Mevlut M.Yıldız'dan ucuz !

Bu devre arası için en büyük transfer Linderoth çünkü son sansı.Olmazsa sene sonu gider yerine de aybancı bir ön libero alınabilir.Ama bana göre Rafinha(sağbeke) ve forvete Oscar Cardozo(Benfica) alınsın.

Metalist den Jaja :)

Uefa'da oynatamayacağımız bir yabancı oyuncu almayız!

alpay asma biraz mantıklı şeyler yazarsan iyi olur. başlığın adı çünkü "Mantıklı Transfer Önerileri"

Rafinha ve Oscar Cardozo..Pardon?

Maicon, Alves, Cicinho, Cafu, Rafinha, Capone.....

Mantar gibi sağ bek türüyor Brezilyada, hepsi hücumcu oluyor zaten. bi tane genç alıp gelsek kesin tutar bence =)) hatta satıp para kazanırız.

Cicinho ne durumda bilen var mı?? severdim ben bu adamı.

Manu da Rafael diye Brezilyalı çıkmış şimdi sağ bek. Wes Brownu kesecek galiba. Gidelim bi tane Brezilyalı sağ bek alalım artık. Scout ekibi biraz izlese kesin düzgün, gelecek vaadeden bir adam bulunur.

Geri
Üst Alt