Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

ben yinede duran toplarda artik heycanlanmiyorum bakin görün bu sezon duran toplarda sikinti cekcez

Bence suan takimda kimse duran toplari iyi kullanmiyor. Emre Colak guzeldi ama paf'a gonderildi. Kewell hic kullanmiyor, Linderoth iyi kullanabiliyor diyorlar ama onu'da hic gormuyoruz. Arda desen pek iyi kullanmiyor bence. Sabri desen hali ortada. Yani Tobol'daki 2 gol kimseyi aldatmasin bence. Hagi'den beri Duran Top ustasi yok bizde ... Frikiklerden falan ne zaman gol atacagiz biz? Belki yilda bir atiyoruz o kadar.

Yerli bir forvet kesin alınmalı. Sercan olur, Halil olur; ikisi de çok zor ama alınmalı.

Çok büyük sıkıntılar yaşarız.

Halil aslında ilaç gibi gelir. İleri 3'lünün her noktasında oynuyor.

oyunkurucu duran top ustası pas dagıtan ara pas atan biri lazım şart ama trasnfer zor gözukuyor

ERÇAĞ EVİRGEN​

n1075454987_30258558_7827.jpg

n635478881_1307704_2078.jpg

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri : ÇORLU

Doğum Tarihi : 7 Eylül 1986

Uyruk : TC

Futbolcu Temsilcisi :

Lisans Bilgileri

Lisans No : 854866

Kulüp : LÜLEBURGAZSPOR

Sözleşme Başlangıç T. : 28 Ağustos 2008

Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2011

Çerkezköy Belediyespor’un alt yapısından yetişen Erçağ Evirgen son olarak 2007-2008 sezonunda Çerkezköy Belediyespor forması giydi. 2007-2008 futbol sezonunda 22 maçta kaydettiği 31 gol ile tüm dikkatleri üzerine çeken başarı futbolcu sezon sonunda

profesyonelliğe adım atarak Lüleburgazspor’a transfer oldu

Çerkezköy Belediyespor forması altında gösterdiği üstün performansı Lüleburgazspor forması altında da gösteren Erçağ attığı 16 golle yine transferin gözde isimleri arasına girmeyi başardı.

Bu sezon Karşıyaka ile anlaştı 3 yıllığına lakabı Drogba erçağ

bu da bir blogtan alıntı

Benim doğup büyüdüğüm ilçedir Lüleburgaz...

Trakya'nın en büyük ilçesidir hatta... Ve ili olan Kırklareli'den yaklaşık iki kat büyüktür.

Trakya'nın profesyonal liglerde ki tek takımıdır zira...

Bu Lüleburgaz'da bir çok kez takip ettiğim ve hatta isim taktığım bir futbolcu vardı...

Adı Erçağ Evirgen.

Drogba Erçağ diyoruz biz arkadaşlar arasında.

Bir çok kez maçını izlemişimdir.

21 yaşına kadar profesyonel olamayan bu oyuncu 22 yaşında Lüleburgazspor'a transferiyle 3. ligte top oynamaya başladı ilk olarak.

Şu anda 3. ligte gol krallığında 16 golle 2. sırada.

Ve tabi 3. ligin en az gol atan takımlarından birinde bu golleri atması onu diğerlerinden daha değerli kılıyor.

En büyük özelliği komple bir forvet oyuncusu olması, öncelikle bunu söyleyelim.

Hem kendisi skor üretebiliyor yani pozisyon yaratabiliyor... Hemde pas aldığında skor yapabiliyor.

Kötü özelliğini bulmak için ne kadar düşünsemde aklıma birşey gelmiyor.

Bir iç saha maçında beraberlik sonrası takım içinde çıkan bir tartışmada takım arkadaşına tokat atmıştı...

Bu da kişilik anlamında bir eksi sayılabilir ama oyunculuk anlamında hakikatten eksiğini bulmak zor.

Dengesi özellikle çok iyi.

Onu devirmek hakiki bir marifet.

Gücü ve dengesi ortalamanın üstüne... Hava hakimiyetide keza iyi.

Dribling hız, çeviklik gibi değerleri de fena değil.

186 boylarında ve yaklaşık 80 kilo...

Fiziğini çok iyi kullanan yakışıklı bir Trakyalı kendileri...

Devre arası Eskişehirspor, Denizlispor ve bilimum Karadeniz takımının ilgilendiğini duymuştum Erçağ ile.

Mantıklı geldi ama Galatasaray boyutunda bir futbolcu mu emin olamıyorum...

Ben Eskişehir LigA'da iken orada üniversite için bulunmuştum.

Ve 2 yıldır da yine Üniversite münasebetiyle Çanakkale'deyim...

LigA'yı ve 2.Lig'i de takip ediyorum bu şehirler sayesinde.

Ve diyorum ki Erçağ 2. ligte banko oynar.

LigA'da iyi bir rotasyon elemanı olur.

Ama süper lig?

Anadolu takımlarında iyi bir yedek olur ama Galatasaray?

Sanırım Galatasaray Erçağ'ı komple bir oyuncu olabildiği için, yani bu bağlamda kendisini geliştirmeye son derece açık olduğu için transfer etti.

Eh maliyetide düşük ve tutarsa diye risk alındı...

PcLion Uğur, Galatasaray'ın 93 jenarasyonunda ki yetersizliği vurgulamıştı bu hususta...

Ve bu yetersizlik bir şekilde alt liglerden transferlerle doldurulacaktır demiş...

Son derece doğru bir yorum...

Yani ilk yıl kiralanacak ve Erçağ kendisini geliştirebilirse bir nevi Özgürcan gibi geri dönebilecektir...

Özgürcan demişken, Erçağ'ın oyun stili Özgürcan'ın stiline çok benziyor.

--------------------------------------------------------------------------

Yaser'i scoutlar önermişti Kartalda oynarken Galatasaray'da oynamak Çorlu'da oynamaya benzemez o yüzden çok iyi incelemek lazım!

Yaser'i scoutlar önermişti Kartalda oynarken Galatasaray'da oynamak Çorlu'da oynamaya benzemez o yüzden çok iyi incelemek lazım!

Yaseri 2 çarpıp 4 böler çorluda oynamadı geçen sezon lüleburgazda oynadı 16 gol attı bu sezon karşıyakaya geçti

ERÇAĞ EVİRGEN​

n1075454987_30258558_7827.jpg

n635478881_1307704_2078.jpg

Kişisel Bilgiler

Doğum Yeri : ÇORLU

Doğum Tarihi : 7 Eylül 1986

Uyruk : TC

Futbolcu Temsilcisi :

Lisans Bilgileri

Lisans No : 854866

Kulüp : LÜLEBURGAZSPOR

Sözleşme Başlangıç T. : 28 Ağustos 2008

Sözleşme Bitiş T. : 31 Mayıs 2011

Çerkezköy Belediyespor’un alt yapısından yetişen Erçağ Evirgen son olarak 2007-2008 sezonunda Çerkezköy Belediyespor forması giydi. 2007-2008 futbol sezonunda 22 maçta kaydettiği 31 gol ile tüm dikkatleri üzerine çeken başarı futbolcu sezon sonunda

profesyonelliğe adım atarak Lüleburgazspor’a transfer oldu

Çerkezköy Belediyespor forması altında gösterdiği üstün performansı Lüleburgazspor forması altında da gösteren Erçağ attığı 16 golle yine transferin gözde isimleri arasına girmeyi başardı.

Bu sezon Karşıyaka ile anlaştı 3 yıllığına lakabı Drogba erçağ

bu da bir blogtan alıntı

Benim doğup büyüdüğüm ilçedir Lüleburgaz...

Trakya'nın en büyük ilçesidir hatta... Ve ili olan Kırklareli'den yaklaşık iki kat büyüktür.

Trakya'nın profesyonal liglerde ki tek takımıdır zira...

Bu Lüleburgaz'da bir çok kez takip ettiğim ve hatta isim taktığım bir futbolcu vardı...

Adı Erçağ Evirgen.

Drogba Erçağ diyoruz biz arkadaşlar arasında.

Bir çok kez maçını izlemişimdir.

21 yaşına kadar profesyonel olamayan bu oyuncu 22 yaşında Lüleburgazspor'a transferiyle 3. ligte top oynamaya başladı ilk olarak.

Şu anda 3. ligte gol krallığında 16 golle 2. sırada.

Ve tabi 3. ligin en az gol atan takımlarından birinde bu golleri atması onu diğerlerinden daha değerli kılıyor.

En büyük özelliği komple bir forvet oyuncusu olması, öncelikle bunu söyleyelim.

Hem kendisi skor üretebiliyor yani pozisyon yaratabiliyor... Hemde pas aldığında skor yapabiliyor.

Kötü özelliğini bulmak için ne kadar düşünsemde aklıma birşey gelmiyor.

Bir iç saha maçında beraberlik sonrası takım içinde çıkan bir tartışmada takım arkadaşına tokat atmıştı...

Bu da kişilik anlamında bir eksi sayılabilir ama oyunculuk anlamında hakikatten eksiğini bulmak zor.

Dengesi özellikle çok iyi.

Onu devirmek hakiki bir marifet.

Gücü ve dengesi ortalamanın üstüne... Hava hakimiyetide keza iyi.

Dribling hız, çeviklik gibi değerleri de fena değil.

186 boylarında ve yaklaşık 80 kilo...

Fiziğini çok iyi kullanan yakışıklı bir Trakyalı kendileri...

Devre arası Eskişehirspor, Denizlispor ve bilimum Karadeniz takımının ilgilendiğini duymuştum Erçağ ile.

Mantıklı geldi ama Galatasaray boyutunda bir futbolcu mu emin olamıyorum...

Ben Eskişehir LigA'da iken orada üniversite için bulunmuştum.

Ve 2 yıldır da yine Üniversite münasebetiyle Çanakkale'deyim...

LigA'yı ve 2.Lig'i de takip ediyorum bu şehirler sayesinde.

Ve diyorum ki Erçağ 2. ligte banko oynar.

LigA'da iyi bir rotasyon elemanı olur.

Ama süper lig?

Anadolu takımlarında iyi bir yedek olur ama Galatasaray?

Sanırım Galatasaray Erçağ'ı komple bir oyuncu olabildiği için, yani bu bağlamda kendisini geliştirmeye son derece açık olduğu için transfer etti.

Eh maliyetide düşük ve tutarsa diye risk alındı...

PcLion Uğur, Galatasaray'ın 93 jenarasyonunda ki yetersizliği vurgulamıştı bu hususta...

Ve bu yetersizlik bir şekilde alt liglerden transferlerle doldurulacaktır demiş...

Son derece doğru bir yorum...

Yani ilk yıl kiralanacak ve Erçağ kendisini geliştirebilirse bir nevi Özgürcan gibi geri dönebilecektir...

Özgürcan demişken, Erçağ'ın oyun stili Özgürcan'ın stiline çok benziyor.

--------------------------------------------------------------------------

Blog'un ismini de yazalım ki ayıp olmasın;

Extensor

Geri
Üst Alt