Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Arkadaşlar şu gün ve saat itibariyle artık Gold Cup'da ; Meksika'nın ABD'yi 5-0 yenmesi ile tamamlandı. Acaba yeni transfer o turnuvada oynayan birimiydi de bu zamana kadar açıklanmadı..Eğer öyleyse finale gelen takımları incelememiz gerekir. Burada da takımımız ile anılan 2 oyuncu göze batıyor ABD'den Dempsey ve Meksika'dan final maçında da golünü atan Giovani Dos Santos..Tabi belki de bir çok Galatasaray taraftarı gibi benimde gönlümden Dos Santos geçiyor...Fener sahtesini aldı Orjinalini Haldun Üstünel'den dört gözle bekliyoruz:)

In HALDUN We Trust.....

Arkadaşlar şu gün ve saat itibariyle artık Gold Cup'da ; Meksika'nın ABD'yi 5-0 yenmesi ile tamamlandı. Acaba yeni transfer o turnuvada oynayan birimiydi de bu zamana kadar açıklanmadı..Eğer öyleyse finale gelen takımları incelememiz gerekir. Burada da takımımız ile anılan 2 oyuncu göze batıyor ABD'den Dempsey ve Meksika'dan final maçında da golünü atan Giovani Dos Santos..Tabi belki de bir çok Galatasaray taraftarı gibi benimde gönlümden Dos Santos geçiyor...Fener sahtesini aldı Orjinalini Haldun Üstünel'den dört gözle bekliyoruz:)

In HALDUN We Trust.....

Sanmiyorum, kanat icin Keitayi aldik...

Axel Witsel ve Steven Defour.İkisini alsınlar 10 yıl orta saha aramayalım. :D

Gidip Van Der Vaart'ı,Deco'yu istemeyi biliyoruz,onlara verilecek para bunun çok aşağısında mı sanki ? Valla ben olsam geleceğe yatırım yapıp bu adamları alır,5 yıl sonrada misli misli satardım.19-20 yaşında futbolcular bunlar. :)

Parasızlıgın gözü kör olsun daha dogrusu sıcak paranın öyle oyuncuları buraya getirmek decoyu getirmekten daha zor

Parasızlıgın gözü kör olsun daha dogrusu sıcak paranın öyle oyuncuları buraya getirmek decoyu getirmekten daha zor

Rijkaard Witsel'i de Defour'u da ikna eder,buraya da getirir bence.İkisinin de hayalidir yahu Rijkaard gibi bir adamla çalışmak.Bonservis konusu sıkıntılı olur biraz,orada da pamuk eller cebe artık,ne diyeyim.Brezilya'dan Andre Santos'u getirmiyoruz. :ka21: :D

Witsel gelmez abi. Hemde Witsel'in bonservisi en az 15 mio €. Defour'u da 10 dan aşağıya satmazlar. Gelirse anca Defour gelir. Ona Witsel kadar ilgi alaka yok Avrupa Kluplerinden.

Defour gelirsede ne mi olur ? Bomba olur, süper olur. Hatta aldık mı, 10 yıl bir daha iki yönlü oyuncu aramayız. :)

Rijkaard Witsel'i de Defour'u da ikna eder,buraya da getirir bence.İkisinin de hayalidir yahu Rijkaard gibi bir adamla çalışmak.Bonservis konusu sıkıntılı olur biraz,orada da pamuk eller cebe artık,ne diyeyim.Brezilya'dan Andre Santos'u getirmiyoruz. :ka21: :D

Bonservisleri sıkıntı degil baya bi problem olur:) benim en son cift haneli hatırladıgım belkide tarimizde tekdir emin degilim jardel transferi onunda kimisi uzanın hediyesi kimisi klup kendi imkanlarıyla aldı diye süre gelen bi hikayedir yani demek istedigim 2 oyuncuda harika oyuncular ama fellainiyi yanılmıyorsam 18 mn € verdiler ek ödemeler haric(mac oynadıkca gol vb) bunlarıda en az bu kadara tav olurlar oyuncular buyuk ihtimal az ucret alıyordur onu bi sekilde halledersin burda sıcak paradan kastım bonservis ucretleri zaten

salvio kesinlikle alınmalı.müthiş bir tekniği var. o saha oynuyor.

Geri
Üst Alt