Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Hamit kiralanmalı 6 aylığına gelsin sonra UEFA cup final...

mehmet yıldızı uygun bulmayan arkadaşlar son bjk maçında nondanın yerinde mehmet yıldızı hayal edin lütfen çift santrafor oynayacaksak bence baroşun yanında biçilmiş kaftan ,defansif ortasaha gücümüzün çift santrafora uygun olduğunu düşünüyorum.

mehmet yıldızı uygun bulmayan arkadaşlar son bjk maçında nondanın yerinde mehmet yıldızı hayal edin lütfen çift santrafor oynayacaksak bence baroşun yanında biçilmiş kaftan ,defansif ortasaha gücümüzün çift santrafora uygun olduğunu düşünüyorum.

AYNEN.. Mehmet Yıldız, Baros'un yanında harika olur, fizik olarak müthiş bir oyuncu, mücadeleci, rakip savunmayı darmadağın eden bir adam... Ancak her maç ilk 11'de başlayamaz çünkü Linderoth dönecek, ama gerektiğinde çok kullanışlı olur.. Alınmasından yanayım.. Ama konuşup fiyatı indirmeliyiz tabiki..

Formda bir Nonda Mehmet Yıldız'dan iyidir.

Küçük takımın büyük oyuncusu.

Aynen bende öyle düşünüyorum adam bir kere kafasını kaldırmıyor ya yere baka baka sahadaki desenleri inceleyerek top oynuyor Gs'de iş yapmaz bu adam hiçbir klaslık yok çok sıradan bir oyuncu yalnızca fiziği çok kuvvetli o kadar...!!!

Aynen bende öyle düşünüyorum adam bir kere kafasını kaldırmıyor ya yere baka baka sahadaki desenleri inceleyerek top oynuyor Gs'de iş yapmaz bu adam hiçbir klaslık yok çok sıradan bir oyuncu yalnızca fiziği çok kuvvetli o kadar...!!!

Yani adam sırf fizik.Bizim hızlı hücümumuzu kaldıramaz ayak uyduramaz.

Maicon gibi siyahı bir sağ bek :D

Nereye yazacagimi bilemedim..

Ribery davasinda yeni gelismeler olabilir.. mahkeme'de hem Ribery hem Menejeri yalan söylemisler.

türkcesi daha iyi olan arkadaslar bunu bi zahmet tam olarak cevirebilirmi?

RIBÉRY HABE ANGEBLICH (ZUSAMMEN MIT DEN OLYMPIQUE-BOSSEN) DURCH EIN GEFÄLSCHTES DOKUMENT UND EINE FALSCHAUSSAGE DAS SPORTGERICHT GETÄUSCHT. SEIN DAMALIGER KLUB OLYMPIQUE MARSEILLE HABE RIBÉRY EINE GETARNTE ERFOLGSPRÄMIE VON 600000 EURO NETTO ÜBERWIESEN, DIE ALS VERMITTLUNGSPROVISION (WEGEN DES TRANSFERS 2005 VON GALATASARAY ISTANBUL ZU MARSEILLE) FÜR HEIDERSCHEID GEDACHT WAR. DAS BESTRITT RIBÉRY IN DIESER FORM UND BEKAM LAUT CAS-URTEIL DAS GELD ZUGESPROCHEN

Kaynak: Bild.de

Doğruluk payı varsa yönetimin hemen harekete geçmesi lazım ne kadar kopartabilirsek o kadar kardır

RIBÉRY HABE ANGEBLICH (ZUSAMMEN MIT DEN OLYMPIQUE-BOSSEN) DURCH EIN GEFÄLSCHTES DOKUMENT UND EINE FALSCHAUSSAGE DAS SPORTGERICHT GETÄUSCHT. SEIN DAMALIGER KLUB OLYMPIQUE MARSEILLE HABE RIBÉRY EINE GETARNTE ERFOLGSPRÄMIE VON 600000 EURO NETTO ÜBERWIESEN, DIE ALS VERMITTLUNGSPROVISION (WEGEN DES TRANSFERS 2005 VON GALATASARAY ISTANBUL ZU MARSEILLE) FÜR HEIDERSCHEID GEDACHT WAR. DAS BESTRITT RIBÉRY IN DIESER FORM UND BEKAM LAUT CAS-URTEIL DAS GELD ZUGESPROCHEN

yazıya göre Ribery mahkemede (Marseille yöneticileri dahil) yalan beyanda bulunmuş... Eheh, severdim Ribery'i.. Canı sağolsun, Canaydının eseri tüm bu olanlar...

Eğer Mehmet yıldız'a 3.5 Milyon verip üstüne Aydın verilecekse(kiralık olsa bile) hiç alınmasın daha iyi.O zaman sene sonu üstüne 3.5 daha ekleyip Topuz'u almaya çalısırız.Bence bizim yerli değil sene sonu alınabilecek hem yası çok geçkin olmayan hemde kaliteli bir forvete ihtiyacımız var.Bulamazsak alırız son çare olarak Mehmet yıldız'ı.Ben zaten yönetimimizin bu mali krizde futbolcuya ödeme yapacak parayı bulmakta zorlanırken krizi derinlestirecek böyle bir hamle yapmasını beklemiyorum.

Anlaşıldığı kadarı ile yönetimimiz Mehmet Yıldız'ı transfer etmeyi kafasına koymuş. Gelişmeler bunu gösteriyor.. Hayırlısı olsun..

Ya oyuncu vermeden cash parayla alalım paramız varsa yoksa hiç transfer yapmayalım istemeye istemeye bu adam gelecek galiba...!!!

Sinan neden istemiyorsun ki ? Çok lazım bi oyuncu bence.

Geri
Üst Alt