Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

En mantiklisi, suan defansa saglam bir adam olur düsüncesindeyim.

Defans, sag bek olmasi gerekir !

Bunun üzerine Sezer'i al, ve BEDAVAYA ;) gelecekse Mehmet Yildiz

Bide Sercan Yildiri, durdurun, gözüm doymuyor :D

Abdurrahman Dereli gelebilir, hazir Sivas 5 yemisken, diyordur kesin:

Allah kahretsin bu takimi, rezil olduk len. Yol yakinken GALATASARAY'la bir görüseyim ;)

Lyon Gomisi resmi olarak açıklamışya 13m Euro, 2 sene sonra 5 milyona bizde diyebiliriz şimdiden:D

Maçın ilk 25 dakikasını izleyebildim ve bu sürede çok belli oldu ki Sabri'nin yerine mutlaka biri transfer edilmeli... en basit takımlar bile sağ kanadı kullanarak etkili olabiliyorlar...

coloccini + forvet söz başka transfer istemicem:):)

Maçın ilk 25 dakikasını izleyebildim ve bu sürede çok belli oldu ki Sabri'nin yerine mutlaka biri transfer edilmeli... en basit takımlar bile sağ kanadı kullanarak etkili olabiliyorlar...

Hayır korktuğum dün kazara bi gol attı sabri şimdi yine fıtık edicek...10 maçlık kredi aldı:)

Lugano çok para istiyor. Ama yıllık 2-2.5 milyon verilebilir.. ve harika olur.. Ama bence Lucas Neil alınmalı..

bencede harika olur fenerbehceden galatasarayıma tek istediğim futbolcu lugano. defans sorunu cözülür . para işinide yönetim çözüyor maşallah süperler.

Lugano gelirse eğer feneri moral açısından çok fazla bezdirmiş oluruz ve diğer yandan bakalım görsün fener oyuncuları lugano nasıl çirkef bir adammış:)

lugano yazmışsınız da lugano bonservissiz mi sanıyorsunuz?

tamam bonservissiz gibi gözüküyor ama menejeri onun için 8 milyon euro peşin para istiyor + yıllık 2 milyondan 4 yıllık sözleşme.

yani aslında ylda 4 milyondan 4 yılda toplam 16 milyon hikaye, bu 16 milyon'un 8 milyonu bonservis gibi figer'e gidecek.

brezilya'daki kulübüne de kayıt ettirmiş -hani o yüzlerce futbolcusu olan kulübüne(!)- yani oradan öyle bir bonservissiz kapmak peşinde.

yani camia taraftar kabul eder etmez bunu geçtim bunları da bir düşünün derim. ;)

bence Baros'un yedeği olarak Hasan Kabze düşünülebilir,Baros'un olmadığ maçlarda Baros'un yerini Nonda'dan daha iyi doldurur hem de fazla bonservis ücreti ödemiş olmayız.

10 numara devri bitiyor ;)

bizde on numara sisteminin bitmesi demek uçurum demek.gecen seneyi hairlayin. lincoln varken baros raki p filelere 15 gol bırakıt.taa kibulent korkmaz gelip de lincolnu oynatmamaya başladi baros da 2. yarida hrepi topu 5 gol atti..oyle kolay değil hem lincolnun kou bir futbolcu oldugunu kesinlikle üşünmüyorum.. bence biraz uzerinde dikkale durulsaydi biz urfada da final oynardik tsl yi de çok rahat aslirdik.

Geri
Üst Alt