Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Marc Janko

marc-janko.jpg

Bilgiler

Pivot Forvet

Boy, 196 cm

Son sezonunda büyük patlama yapan bir futbolcu. 2008/2009'a kadar,

53 maçta 20 gol atmış ancak, 2008/2009 yılında 34 maçta 39 gol atmış...

Fiyatı ise, 5 Milyon € civarında...

Buda attığı gollerden bir demet.

https://www.youtube.com/watch?v=6H7ckb188w8

Marc Janko

marc-janko.jpg

Bilgiler

Pivot Forvet

Boy, 196 cm

Son sezonunda büyük patlama yapan bir futbolcu. 2008/2009'a kadar,

53 maçta 20 gol atmış ancak, 2008/2009 yılında 34 maçta 39 gol atmış...

Fiyatı ise, 5 Milyon € civarında...

yedek için biraz fazla iddialı bir isim gibi geldi bana. :)

Beckford o kadar iyi degil fiyati da 2-3 milyon euronun cok ustundedir.

Sag bek icin Salgado olur, yasli ama artik bonservisi yok. Bugun Real onu serbest birakti.

Salgado'yu alalim:

Bosu bosuna para vericez o kadar

Yabanci kontenjani dolacak

Sabri ve Ugur yedek kalacak

Adam zaten 60 yasinda

wilshere :P

kanada ihtiyacımız yok ama kewell gelcek sene yolcu. yani oraya di maria yı alsalar çok ii olr :D coştum sanırsam :D

carvalho olmaz mı diyorum? :D

bonservisi 6-7 milyon euro civarlarında.

chelsea'nin de paraya ihtiyacı olmadığı düşünülürse yine 3-4 vaadeye yayılabilir bu para.

savunma problemlerimizi çözebilecek bir oyuncu, ayağı da iyi. nokta transfer olur.

Coşmadın da saçmaladın sanırsam.Gazetelerin atmasyon potansiyelini solladın.

Kewell nereye gidiyor renkdaş :005: :asd:

2 senelik sözleşmesi vardı. ilk sene bitti. bu yıl son. sonradan sözleşmesi uzatıldıysa bilmiyorum. ama ilk olarak bize 2 sezonluk sözleşme imzaladı

2 senelik sözleşmesi vardı. ilk sene bitti. bu yıl son. sonradan sözleşmesi uzatıldıysa bilmiyorum. ama ilk olarak bize 2 sezonluk sözleşme imzaladı

Kewell ı bırakmazlar, bırakamazlar diye düşünüyorum. Hem yıldız olup, başını önüne eğip her mevkide en iyisini oynamaya çalışan hem de bu kadar efendi adam bulabilceklerini sanmıyorum bir daha.

Sağ beke tabi ki Rafinha derim bu arada :ka19:

Kewell ı bırakmazlar, bırakamazlar diye düşünüyorum. Hem yıldız olup, başını önüne eğip her mevkide en iyisini oynamaya çalışan hem de bu kadar efendi adam bulabilceklerini sanmıyorum bir daha.

Sağ beke tabi ki Rafinha derim bu arada :ka19:

sen öyle diyosunda kewell ne diyor o önemli. kewell'ı bırakmayı kimse istemez. ama kewell geldiğinde burda 2 sene sonra tekrar premier lige dönmek istediğini söylemişti. burda kendini toplayıp tekrar dönmeyi ima etcek birşeyler söylemişti . öyle hatırlıyorum. şimdi eski performansına yakın. dönebilir. ama bu sene gelecek bi avrupa başarısı ve bi miktar maaşının artırılması onu burda tutmamıza ve sözleşmesini uzatmayı sağlayabilir. eğer yanaşmazsa uzatlmasına devre arası satıp para kazanmak en doğrusu olur.

vedran corluka tam ihtiyacımız mantıksızlığı şurda ki maliyeti ve genç olması nedeniyle bize bırakmazlar malesef

sen öyle diyosunda kewell ne diyor o önemli. kewell'ı bırakmayı kimse istemez. ama kewell geldiğinde burda 2 sene sonra tekrar premier lige dönmek istediğini söylemişti. burda kendini toplayıp tekrar dönmeyi ima etcek birşeyler söylemişti . öyle hatırlıyorum. şimdi eski performansına yakın. dönebilir. ama bu sene gelecek bi avrupa başarısı ve bi miktar maaşının artırılması onu burda tutmamıza ve sözleşmesini uzatmayı sağlayabilir. eğer yanaşmazsa uzatlmasına devre arası satıp para kazanmak en doğrusu olur.

Kewell ilk geldiğinde onu ima etmişti renktaş ama inşallah burda ona karşı olan sevgiyi ve Galatasarayımızın büyüklüğünü görünce o fikrinden vazgeçtiğini umalım. Ben olsam Liverpool,Manu ya da Arsenal dışında herhangi bir Premier Lig takımına Galatasaray'ı bırakıp gitmezdim veya ben çok duygusal düşünüyorum. :) Tabi sonuçta Kewell'ın illa ki öyle bir düşüncesi varsa olacakla öleceğe çare yok demişler.. :)

GALATASARAY’DA ŞOK GELİŞME.. SARI KIRMIZILILAR HANGİ MEVKİ İÇİN HANGİ FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜYOR

Son iki yıldır adeta ekonomik NOKTA TRANSFER nasıl yapılır dersi veren Galatasaray yönetimi Elano dan sonra Avrupa’yı sallayacak bir transfere daha imza atmak üzere… Haldun ÜSTÜNEL’in yürüttüğü görüşmelerde bugün şok bir gelişme oldu.. Galatasaray hem Stoper hem sağ bek oynayabilen hangi Arjantinli yıldızla masaya oturdu? İŞTE TURKSPOR.NET FARKIYLA GALATASARAY’IN GÖRÜŞTÜĞÜ O İSİM!

Capone den sonra defansın sağında bir devamlılık yakalayamayan Galatasaray yıllardır süren bu açığı sonunda kapatıyor.

Newcastle United takımı ile masaya oturan Galatasaray, İngilizlerden, Arjantinli Milli takımında da forma giyen FABRİCİO COLOCCİNİ’yi istedi.

Galatasaray, bu sezon İngiltere de bir alt ligde mücadele edecek olan Newcastle takımından olur aldı. Daha sonra da , Coloccini ile masaya oturan Galatasaray da bu transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Defansın sağında ve ortasında oynayabilen Arjantinli oyuncu, Galatasaray’ın defansta çektiği soruna çare olacak.

27 yaşında 1.84 boyundaki Coloccini, kariyerinde Milan, Atletico Madrid, Villarreal, Deportivo ve Newcastle gibi takımların formasını giydi. Arjantinli yıldız, 32 kez Arjantin Milli takımı ile sahaya çıktı.

Saç stili ile dikkat çeken oyuncu tekmeye kafa uzatan ve 90 dakika mücadele eden oyun tarzı ile oynadığı takımlarda her zaman taraftarın sevgilisi oldu.

Leo, Keita ve Elano transferleri ile bu sezon ne kadar iddialı olduğunu ortaya koyan Galatasaray, Coloccini’yi de başkan Polat’ın ifadesi ile OKAZYON olarak bitirmeye çalışıyor..

Galatasaray TV de Coloccini transferinin sonuçlanması durumunda ekranlara yansıyacak olan görüntülerin hazırlanması için yoğun bir koşuşturma yaşandığı gelen bilgiler arasında..

Ali Fuat BÜYÜKKESKİN

TURKSPOR.NET ÖZEL..

Kewell ilk geldiğinde onu ima etmişti renktaş ama inşallah burda ona karşı olan sevgiyi ve Galatasarayımızın büyüklüğünü görünce o fikrinden vazgeçtiğini umalım. Ben olsam Liverpool,Manu ya da Arsenal dışında herhangi bir Premier Lig takımına Galatasaray'ı bırakıp gitmezdim veya ben çok duygusal düşünüyorum. :) Tabi sonuçta Kewell'ın illa ki öyle bir düşüncesi varsa olacakla öleceğe çare yok demişler.. :)

bnde öyle düşünüyorum. ama her ihtimali düşünmek lazım. umarım 2 yıllık bi uzatma olur. kewell'ı bu takımda daha çok görmek isteriz hepimiz.

sağ bek içinse piyasa değeri ne kadar bilmiyorum ama manchester city'li arjantin vatandaşı zabaleta diyorum :rolleyes: olma ihtimali var mı renkdaşlar oyuncunun aşağı yukarı fiyatını biliyor musunuz yani?

Geri
Üst Alt