Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Yazıldımı bilmiyorum ama Sivas'tan Billica çok mantıklı olur diye düşünüyorum defansımız taş gibi olur alınırsa ama Sivasın satacagını hiç sanmıyorum

Ben Adnan Polat´in Sivas Baskani ile Bilica hakkinda da konustugunu düsünüyorum.

Malum Adnan Polat artik Servet´in en gec sezon sonu takimdan ayrilacagini anladi ve gelecek sezon icin simdiden planlarini yapiyor.Mehmet Yildiz hakkinda konusurken, baska futbolculardan kasti Bilica´ydi sanirim.En azindan futbolculardan birtanesi diyelim.

Bilica jenerasyonunun umud vaad eden oyuncularındandı hatta Brezilya genç milli takımıyla olimpiyatlara katıldı yanılmıyorsam. Onemli kuluplerce denedi ama olmadı oynadıgı kulupler yavas yavas kuculmeye basladı. Koln'de de tutmayınca, uluslararası oyuncu kimligini kaybedip, domestic takımlarda oynamaya basladı. Bunun en son halkası da Sivasspor. Sivasspor için iyi transfer ve tuttu da. Ama Galatasaray için aynı seyi soylemek zor.

Yani Sivasspor gibi yerel, ortalama 300bin euro bonservisle oyuncu alabilen takım için iyi oyuncu, ama Galatasaray, B.Leverkusen, Bordeaux vs. sınıfına da Braga, Nurnberg, Strassbourg sınıfı takımlar için de sansını coktan kaybetti bence.

Kısacası, dunya futbolunun gozunden kaçmış biri degil, Sivaspor'dan buyuk takımlarda istikrarlı olamadı. Hoş bize gelene kadar Song'da hiçbir takımda, bizdeki kadar iyi ve istikrarlı oynayamadı ya...

The Sun, Lucas Neill'in bize bonservissiz gelebileceğini yazmış bugün.

Yuri

Zhirkov​

zhirkov.1213869557.jpg

Lionel

Messi​

lionel_messi11V.jpg

Lucas Neill'in maddi boyutu bir yana, asıl sorun istenen tipte bir bek olmaması sorun. Hucum gucu olan bir oyuncu degil. Sabri Neill'in yanında Maradona gibi kalır. :)

Ama sezon sonu Servet'i satma planı varsa, Neill alınabilir. Bir nevi Onder Turacı gibi, stili.

Yıllık ucretinin yuksekliginde soyle bir avantajımız var: İngiltere'deki vergi oranı bizden cok daha yuksek. Aldıgı ucret bize gore yaklasık 1.5m euro seviyesine denk geliyor. Yine de yuksek sayılabilir tabi.

Dos Santos’a yol göründü

Dos Santos, bu yaz Juande Ramos tarafından Barcelona’dan getirilmişti. Ancak görünen o ki, Redknapp oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor ve 19 yaşındaki oyuncuyu satmaya hazır.

340xvf0.jpg

Muthis bir yetenek uyum sorununu asamadı premier ona biraz buyuk geldi böyle genc yetenekli ve ismini şimdiden duyurmus hemde kalitesi tartısılmıyacak futbolcularda görmek istiyorum takımda transfermarketteki tahmini degeri 6 mn £

Dos Santos’a yol göründü

Dos Santos, bu yaz Juande Ramos tarafından Barcelona’dan getirilmişti. Ancak görünen o ki, Redknapp oyuncuyu kadrosunda düşünmüyor ve 19 yaşındaki oyuncuyu satmaya hazır.

340xvf0.jpg

Muthis bir yetenek uyum sorununu asamadı premier ona biraz buyuk geldi böyle genc yetenekli ve ismini şimdiden duyurmus hemde kalitesi tartısılmıyacak futbolcularda görmek istiyorum takımda transfermarketteki tahmini degeri 6 mn £

6 milyon £ Dos Santos'a değerde o parayı verebilir miyiz yaklaşık 10-11 milyon € yapıyor...!!!

özere 6 yıldıza 5 topuza 12 yattara 10 ünal 6 mn £ diyorlar bunlara vericegime gözüm kapalı santosu alırım. hem sportif acıdan bizi doyurur hem maddi acıdan

Dos Santos’a yol göründü

340xvf0.jpg

Satıyorlarsa 10 milyon € verelim böyle bir oyuncu kaçmaz.

Bencede Dos Santos cok iyi bi eleman.

haldun abi duy sesimiiiii alda gel:D yanına bide ochoa yı kapta gel

Yaw bu adam Barçada oynarken ben 18 yaşındaydım,bu 17 yaşındaydı,ben hala 18 yaşındayım,bu 19 yaşında olmuş :D:D:rolleyes:

Valla eger alma ihtimalimiz varsa 15 Milyon da versinler.

19 yasinda müthis yetenek.Gerci hayal gibi ama müthis olurdu.

Geri
Üst Alt