Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Hatta abartiyorum kenara T. Direktör olarak bile koyabilirsin:p

Sasa İliç geri donsun. Lincoln'le farklı meziyetlere sahipler. İliç topsuz oyunu mukemmel(Alex'ten bile iyi o konuda bence), tek pas becerisi yuksek, son vuruşlarda inanılmaz sogukkanlı, tek santfor arkası dogru yerlere koşu yapan, oyun zekası gelişmiş biri. Lincoln'se topa sahip olmayı seven, oyun kurucu ozelligi ust duzey biri. Ozellikle Ali Samiyen'deki ve zayıf takımlarla yapılan maçlarda harika bir 4-5-1'imiz olur. Tam halı saha takımı oluruz. :)

Nonda gitsin İliç gelsin.

Bu transfer dönemi için en mantıklı transfer,transfer yapmamaktır..

Almak isteyen cok ama parasi fazla oldugundan alamiyolar.. Kayseride satmak istemiyor.. Yanilmiyorsam iyide para aliyor Kayseriden.. Yaklasik 2 milyon euro idi galiba..

Su takimda görmeyi en cok istedigim iki futbolcu var. Biri Mehmet Topuz digeri Hamit Altintop

Hamit altıntop futbolcudur mehmet topuz topçu.

Hamit oyunu 360 derece oynayabilir mehmet v180 derece ya oynar ya oynamaz.

Hamit profesyoneldir büyük maçlarda kendimi göstereyim derdi yoktur pas verilecek yerde şut çekmez bencillik yapmaz yani alt yapısı sağlamdır.Mehmet topuz da sonradan görmedir keyseriyi kendinden ibaret sanır büyüklerle olan maçlarda kendini göstermek için heryerden şut çeker mantalitesi sokak topçusu mantalitesidir oyunu görerek bakarak sindirerek oynamaz alır topu yaldır yaldır gider beynini kullanmaz belkide kullanamaz.

Bu sebepledir ki Hamit gibi bir futbolcuyla mehmet topuz gibi bir topçuyu aynı kefeye koymayı bırakın aynı cümlede kullanmayın.Tüpçü bu adama 11 verdi kayserinin aklı olsa hemen verirdi bjknin elinde patlardı bu adam kayserinin mehmet topuza iki yıl için 3,5 milyon türk lirası vermesi akıl alır gibi değilk.

Kim ne derse desiin, Herkesin görüsü farklidir.. Ben begeniyorum.. Heryerde oynayabilecek bi futbolcu, hem defansif hem ofansif.. Tamam ayagina top geldiginde genellikle kaleye vurdugu dogrudur oda biraz disiplinle düzelir düzelmeyecek sey degil

Hamit altıntop futbolcudur mehmet topuz topçu.

Hamit oyunu 360 derece oynayabilir mehmet v180 derece ya oynar ya oynamaz.

Hamit profesyoneldir büyük maçlarda kendimi göstereyim derdi yoktur pas verilecek yerde şut çekmez bencillik yapmaz yani alt yapısı sağlamdır.Mehmet topuz da sonradan görmedir keyseriyi kendinden ibaret sanır büyüklerle olan maçlarda kendini göstermek için heryerden şut çeker mantalitesi sokak topçusu mantalitesidir oyunu görerek bakarak sindirerek oynamaz alır topu yaldır yaldır gider beynini kullanmaz belkide kullanamaz.

Bu sebepledir ki Hamit gibi bir futbolcuyla mehmet topuz gibi bir topçuyu aynı kefeye koymayı bırakın aynı cümlede kullanmayın.Tüpçü bu adama 11 verdi kayserinin aklı olsa hemen verirdi bjknin elinde patlardı bu adam kayserinin mehmet topuza iki yıl için 3,5 milyon türk lirası vermesi akıl alır gibi değilk.

Hamit, Mehmet farkını dogru anlatmış bence. Zaten biri Schalke ve Bayern Munchen'de oynadı oteki Kayserispor. :)

Sezon sonunda bedavaya Nobre'ye ne dersiniz?

ümit'İn yerine nobre güzel olur :)

nonda'nın yerine grafite ya da cruz'u alabilsek

sağ acık/forvet sosa'yı kiralayalım! :)

Nobre kazmanın tekidir ya yapmayın TSl için iyi bir transfer olabilir ama yurt dışında sıfır katkı sağlar...

Yazıldımı bilmiyorum ama Sivas'tan Billica çok mantıklı olur diye düşünüyorum defansımız taş gibi olur alınırsa ama Sivasın satacagını hiç sanmıyorum

Yazıldımı bilmiyorum ama Sivas'tan Billica çok mantıklı olur diye düşünüyorum defansımız taş gibi olur alınırsa ama Sivasın satacagını hiç sanmıyorum

Evet şuanda ilk yarıda göze batan bir isim ama defans için takviye yapılmaması gerektiğini düşünüyorum...!!!

Geri
Üst Alt