Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Yapma renktaş :) Joseph Ngwenya Galatasarayda oynayacak adam degil,zaten tek forvet oynuyoruz yabancı kontejanını fuzulu yere doldurmaya gerek yok

Emmanuel Eboué

Alın size sağ bek(aslında hücum bek). Arsenal'de hala rotasyonda oluşu ve Sagna'nın gölgesinde kalması nedeniyle alınabilinecek bir isim(Skibbe'nin 3-5-2'sinin orta 5'lisinin sağında oldukça verimli olur). Sözleşmesi Haziran'da sona eriyor. Arsenal ve Fildişi Milli takımlarında 25 maçta 1692 dk.(forma aldığı maç sayısına bakarsak oldukça düşük bir süre) formasını terletmiş 1 gol 3 asist üretmiş(hepsi EPL'de). Transferden 'anlayan'lara duyurulur.

buna ek olarak, Arsenal taraftarları bu adamı hiç sevmiyor. ayrıca Gallas'ın açıklamalarına göre takımda sevilmeyen bir oyuncuymuş. şu şartlarda da Juventus'a gitmeyi ciddi şekilde düşünüyormuş. ama araya girip alabilirsek, Türkiye tarihinin en iyi 5 transferinden biri olur.

bence GALATASARAY antalya'dan joseph ngwenya'yı almalı.hem fizik olarak güçlü ayrıca süratli ve son vuruşları iyi. Nonda da kat ve kat daha iyi bir oyuncu. ZATEN bugün antalayada boşa çıkmış. 500 bin veya 700 bine alınabilir.

ne kadar bazı şahıslar kendilerini barcelona veya r.madrid taraftarı zannetselerde. herhelde GS de militoyu veya ibisevici görmeyi bekliyorlar.

not: mehmet yıldıza futbolcu diyenler güreş müsabakalarını futbol maçı niyetine seyrediyor anlaşılan.

YouTube - joseph ngwenya MLS goals (joseph goals video)

OHA yani kaba oldu ama biz diyoruz yıldız adam alalım sen küme düşmeye oynayan takımın oyuncusunu öneriyorsun o kadar düştüysek taner gülleriyi alalım

David Sauget (SMF) (ST. ETTİENE)

Blaise Matuidi (DMF) (ST. ETTİENE)

Matuidi' nin yanına beş on tane de yıldız koyuyorum parası neyse verip alalım.

En mantıklı haraket transfer yapmamaktır şu an için.Ve şimdiden scout ekibimiz(tabi varsa)sezon sonu için ortasaha oyuncusu aramaları gerekir...

2111.jpg

HoffenHeim Ogbuke! ;)

beyler ısrarla sölüyorum biriniz bi araştırırsa çok sevinirim

portekiz liginde nacional takımında nene adlı bi oyuncu var tam adını araştırdım ama bulamadım

ayrıca 7 golle portekiz liginde gol krallığında ikinci

bence fiyatıda uygunsa takımımız için mükemmel tam yerine transfer olur

beyler ısrarla sölüyorum biriniz bi araştırırsa çok sevinirim

portekiz liginde nacional takımında nene adlı bi oyuncu var tam adını araştırdım ama bulamadım

ayrıca 7 golle portekiz liginde gol krallığında ikinci

bence fiyatıda uygunsa takımımız için mükemmel tam yerine transfer olur

Renktaşcağızım Forvet almıcaklar gibi görünüyor! :) ;)

Ya nedir bu forvet hastalığı anlamış değilim.Takım zaten tek forvet oynuyo.Yedeklerde;Nonda,Ü.karan,Yaser varken ne gerek var.Asıl transfer Ayhan ın bölgesi Ayhan ın yerine kaliteli bir oyuncu bizi uçurur...

Ya nedir bu forvet hastalığı anlamış değilim.Takım zaten tek forvet oynuyo.Yedeklerde;Nonda,Ü.karan,Yaser varken ne gerek var.Asıl transfer Ayhan ın bölgesi Ayhan ın yerine kaliteli bir oyuncu bizi uçurur...

Her mesajımda bunu dile getiriyorum,Kulübümüz bu sene forvet kesinde diğer mevkileri bilemem transfer yapmıcak!

Nonda ve Umit cok formsuz ve duzelecekleri yok. Bunu gormek zor olmasa gerek G.saray maçlarını izleyin yeter :) Yaser'e guvenmiyorlar zaten Yaser de tek santfor oynayabilecek tarzda biri degil daha cok sag acık/forvet ya da 2. forvet tipinde...

Makukula'yla Yaser arasındaki fonksiyon farkını anlamak için, ikisine soyle bir bakmak bile yeter yahu :)

Sag bek transferi bekliyorum acıkcası hatta bence coktan anlasılmıştır bile...

Nonda ve Umit cok formsuz ve duzelecekleri yok. Bunu gormek zor olmasa gerek G.saray maçlarını izleyin yeter :) Yaser'e guvenmiyorlar zaten Yaser de tek santfor oynayabilecek tarzda biri degil daha cok sag acık/forvet ya da 2. forvet tipinde...

Makukula'yla Yaser arasındaki fonksiyon farkını anlamak için, ikisine soyle bir bakmak bile yeter yahu :)

Sag bek transferi bekliyorum acıkcası hatta bence coktan anlasılmıştır bile...

düzelirler ya bi form tutarlarsa Galatasaray o zaman rayına oturur:D

Geri
Üst Alt