- 22 Kasım 2008
- 13.214
- 2
- 1.363
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Yapma renktaş
Joseph Ngwenya Galatasarayda oynayacak adam degil,zaten tek forvet oynuyoruz yabancı kontejanını fuzulu yere doldurmaya gerek yok
Yapma renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emmanuel Eboué
Alın size sağ bek(aslında hücum bek). Arsenal'de hala rotasyonda oluşu ve Sagna'nın gölgesinde kalması nedeniyle alınabilinecek bir isim(Skibbe'nin 3-5-2'sinin orta 5'lisinin sağında oldukça verimli olur). Sözleşmesi Haziran'da sona eriyor. Arsenal ve Fildişi Milli takımlarında 25 maçta 1692 dk.(forma aldığı maç sayısına bakarsak oldukça düşük bir süre) formasını terletmiş 1 gol 3 asist üretmiş(hepsi EPL'de). Transferden 'anlayan'lara duyurulur.
Yapma renktaşJoseph Ngwenya Galatasarayda oynayacak adam degil,zaten tek forvet oynuyoruz yabancı kontejanını fuzulu yere doldurmaya gerek yok
bence GALATASARAY antalya'dan joseph ngwenya'yı almalı.hem fizik olarak güçlü ayrıca süratli ve son vuruşları iyi. Nonda da kat ve kat daha iyi bir oyuncu. ZATEN bugün antalayada boşa çıkmış. 500 bin veya 700 bine alınabilir.
ne kadar bazı şahıslar kendilerini barcelona veya r.madrid taraftarı zannetselerde. herhelde GS de militoyu veya ibisevici görmeyi bekliyorlar.
not: mehmet yıldıza futbolcu diyenler güreş müsabakalarını futbol maçı niyetine seyrediyor anlaşılan.
YouTube - joseph ngwenya MLS goals (joseph goals video)
OHA yani kaba oldu ama biz diyoruz yıldız adam alalım sen küme düşmeye oynayan takımın oyuncusunu öneriyorsun o kadar düştüysek taner gülleriyi alalım
Yapma renktaşJoseph Ngwenya Galatasarayda oynayacak adam degil,zaten tek forvet oynuyoruz yabancı kontejanını fuzulu yere doldurmaya gerek yok
ScoutGs çalışıyor!![]()
ScoutGs çalışıyor!![]()
Onlar sadece bir forum onları pek takan yokYaser dışında onlara göre yapılmış transfer yok.Zaten Yaser de Kartal seyircisi tarafından bilinen,adı geçen bir topçuydu...
beyler ısrarla sölüyorum biriniz bi araştırırsa çok sevinirim
portekiz liginde nacional takımında nene adlı bi oyuncu var tam adını araştırdım ama bulamadım
ayrıca 7 golle portekiz liginde gol krallığında ikinci
bence fiyatıda uygunsa takımımız için mükemmel tam yerine transfer olur
Ya nedir bu forvet hastalığı anlamış değilim.Takım zaten tek forvet oynuyo.Yedeklerde;Nonda,Ü.karan,Yaser varken ne gerek var.Asıl transfer Ayhan ın bölgesi Ayhan ın yerine kaliteli bir oyuncu bizi uçurur...
Nonda ve Umit cok formsuz ve duzelecekleri yok. Bunu gormek zor olmasa gerek G.saray maçlarını izleyin yeterYaser'e guvenmiyorlar zaten Yaser de tek santfor oynayabilecek tarzda biri degil daha cok sag acık/forvet ya da 2. forvet tipinde...
Makukula'yla Yaser arasındaki fonksiyon farkını anlamak için, ikisine soyle bir bakmak bile yeter yahu
Sag bek transferi bekliyorum acıkcası hatta bence coktan anlasılmıştır bile...