Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Baros'un yanına dunyaca unlu bir forvet daha alsak hic fena olmaz..

Bence bize gerekenler ; bir forvet + bir sağ back + bir stoper

Ozellikle gerçek bir stoper almalıyız.. Pahalılarından.. Tabi sezon sonu artık...

Aslantepeye geçelim Eboue,Lisandro Lopes'i alır 2 tane yabancıyı şutlarız Servet'i satıp yerine Van Buyten Tarzı bir oyuncu alırız sonra gelsin kupalar :D Büyük Başkan yapar bunu...!!!

Mehmet yıldız yerine ona vereceğimiz para ve diğer 3 oyuncunun bonservis miktarlarını birleştirip, Dagobertoyu alsak hiç fena olmaz. Dagoberto bu takımda iş yapar.

Aslantepeye geçelim Eboue,Lisandro Lopes'i alır 2 tane yabancıyı şutlarız Servet'i satıp yerine Van Buyten Tarzı bir oyuncu alırız sonra gelsin kupalar :D Büyük Başkan yapar bunu...!!!

lisandro lopez :Dhem fenevide cok sever kendısı hıc boş geçmez süper olur:p

Ne uçması kardeş Eto'o demiyoruz ki Galatasarayımız 1-2 sene sonra yıldızları birbir toplayacak inanıyorum...!!!

bende aynen sana katılıyorum ;)arda seneye satılıcak ve yerine hasan salihamidzic ve lisandro lopez alıncak bu böyle biline:p

beyler biz mantıklı dedikçe iyice uçuyonuz ama alınsa çok kral olurdu:D

baros u alan bu yönetim bundan sonra forvete ali lukunku ve fabio pinto tarzı bırını mı alcagını sanıyorsun?bundan sonra bizi lisandro lopez paklar ;)

yeni stada geçtikten sonra her oyuncuyu alabiliriz.. getirisi büyük olur... carlos tevez ilk tercihim..

baros u alan bu yönetim bundan sonra forvete ali lukunku ve fabio pinto tarzı bırını mı alcagını sanıyorsun?bundan sonra bizi lisandro lopez paklar ;)

bilader ağzına sağlık vallaha ağzından bal damlıyo:D

gece yatarken iyi örtünüyomusun bir tarafın açıkta kalıyomu:D:D:D:D

yavaşşş alalım:D

yaa aslında GS hasan salihamidzic için nabız yoklasa devre arasında kesin getiririz!yaa birileri duysun sesimizi !!!

hasan salihamidzic e ver sag bek oynar ver sag acık oynar sag taraf ona emanet edilemez mi?

bonservisi de fazla değildir.juve de kadroya gıremıyor cunku!!!

yaa aslında GS hasan salihamidzic için nabız yoklasa devre arasında kesin getiririz!yaa birileri duysun sesimizi !!!

hasan salihamidzic e ver sag bek oynar ver sag acık oynar sag taraf ona emanet edilemez mi?

bonservisi de fazla değildir.juve de kadroya gıremıyor cunku!!!

ben bi Adnan Polatı arıyım:o

bilader ağzına sağlık vallaha ağzından bal damlıyo:D

gece yatarken iyi örtünüyomusun bir tarafın açıkta kalıyomu:D:D:D:D

acıkta kalan kısımlar sende daha fazla olsa gerek:Dcunku sen ısın ruya hayal kısmıyla ılgılenıyorsun ben ıse ısın cıddıyetındeyım :rolleyes:

milan baros kariyer olarak lisandro lopez den daha ıyı oldugunuda sana soylemeyı es geçmeyeyim.sen etoo da kalmıssın hadı sen mısıl mısıl uyu senı etoo lar bekler ruyanda:D:D:p

ben bi Adnan Polatı arıyım:o

benım bayern den berı takıp ettıgım mukemmel suratlı teknık ortaları ısabetlı hem defansıf hem ofansıf alanda kuvvetlı bır oyuncu!niye hıc gundemımıze gelmedı şaka gibi:confused:

acıkta kalan kısımlar sende daha fazla olsa gerek:Dcunku sen ısın ruya hayal kısmıyla ılgılenıyorsun ben ıse ısın cıddıyetındeyım :rolleyes:

milan baros kariyer olarak lisandro lopez den daha ıyı oldugunuda sana soylemeyı es geçmeyeyim.sen etoo da kalmıssın hadı sen mısıl mısıl uyu senı etoo lar bekler ruyanda:D:D:p

ben kiloluyum doğrudur biraz fazla:D

hayal etmesi bile güzel aslında:D

hemen sinirlenme be:mad:

Geri
Üst Alt