Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Sag beke ben Andreas Hinkel´i düsünürdüm...

26 yasinda ve cok basarili..Skibbe onu cagirirsa gelir düsüncesindeyim..

Yine Alman Milli takiminda oynamaya basladi..

Sevilla´dan Celtic´e gecis yapti...

Sag kanada da Koki Mizuno bir alternatif olabilirdi...

Her ne kadar da Japonlari pek tutmasak Nakamura haric.

Cok etkili bir oyuncu.23 yasinda

1- Sag bek gerekli Cunku:

5.12.2008

A- Sabri'yi sag acıkta kullanmak takımın direncini arttıracaktır. Aydın'ın Sabri kadar devamlılıgı ve fizik gucu yok. Kewell ve Arda da sag acıkta vermli olamıyor.

B- Ugur Ucar donse bile nasıl donecegi muallak. Diz kapagı en kucuk bir darbede tekrar sakatlanabilir.

Oneri: Chimbonda demiyorum, iyi adam ama Lyon peşinde 5m euro fiyatı ve 2011'e kadar sozlesmesi var. Onerim Lucas Neill. Niye? :

- Sozlesmesi sene sonu bitiyor. Ocak ayında 1m euronun altında bir bonservise gelir.

- Avrupa Kupalarında oynamadıgı için UEFA'ya bildirebilecegiz.

- Hem sag bek hem de stopere kayabilmesi avantaj. Niye mi? Emre Asık ve Servet bu yaz takımdan ayrılabilir. Servet sozlesme uzatmaya yanasmıyor. Talipleri cok. Emre'nin de yası malum. Bu durumda Meira ve Emre Gungor dısında stoper kalmayacak. Ugur Ucar iyileşirse Neill stopere kayar ve boylelikle Ugur'un onu de kapanmamış olur.

2- Forvet gerekli : Su an için takımın en iyi forveti Baros. Onun bile son vurusu sorunlu. Umit Karan ve Nonda bitik. İkisi Arap takımlarına falan satabilirsek. Gerekli finansmanı da saglamış oluruz.

Oneri: M.Yıldız. Sozlesmesi bittigi için 1m euronun altına bonservisi alabiliriz. M.Yıldız tutmazsa? Tutmazsa sorun olmaz. Cunku mali riski yok. Performansı yetersiz olursa, zaten bir forvet adaha alalım diyorum. Ama paramız kısıtlı. Ne yapmalıyız?

- Avrupa kupalarında oynatabilecegimiz, transferi mumkun bir oyuncuyu kiralamalıyız.

Guney Amerika ya da Meksika pazarından olabilir. Pedro Oldoni diye 1.90lık bir brezilyalı var. Obina, Humberto Suazo, Lille'den Tulio de Melo kiralanabilir.

3- Hildebrand'ı Dortmund ve Stuttgart istiyor. Olursa De Santcis'den iyidir bence.

mehmet yıldız 1m eoru altına ha!!!

adam 5 milyon oldu.

mehmet yıldız 1m eoru altına ha!!!

adam 5 milyon oldu.

Arkadas okuma zayıf mı? Sozlesmesi bitiyor diye yazıyor orda, sozlesmesi bitmeseydi zaten 1 Ocak'tan sonra Sivasspor 1 kuruş bile talep edemezdi. Mehmet'le anlaşır, Haziran'dan itibaren 0(sıfır) bonservis bedeliyle -bedelsiz yani- takıma katılırdı. Bu durumda Sivasspor'a yarım sezon için sadece kiralama bedeli gibi birsey odenirdi.

Şimdi bunlar yokmuş gibi. Sartları bilmiyormuş gibi yapıp, bir suru unlem koyup, sasırmış taklidi yapmanın anlamı nedir? Anlaması zor mu? Bugun için M.Yıldız'a 5m euro istenmesi de, 1 ay once en fazla 1m euroya mal olabilir demekte SON DERECE ANLAŞILIR.

İlk yargımı bozan olay, bizzat M.Yıldız'ın kendisidir. Sozlesmesi bitmesine ragmen, kendi cıkarını dusunmeyip, kulubuyle sozlesme yenileyecegini acıklıyor. H.Unsal, Emre B., Okan B. tersine...

M.Yıldız sozlesmem bitiyor, niye yenileyeyim dese Sivasspor 5m euro degil, 1m euro bile cekemez. Anlasıldı inşAllah...

Not: Adam gibi(belli bir mekanizması olan) oneri yapılacagına, fotomaç, fotospor spor servisinin futbol aklıyla yazmaya devam edin arkadaslar...

Bence başlığı FM de mantıklı transfer önerileri olarak değiştirelim. :rolleyes:

(İstisnalar başka yere yazsın)

bence diego mantikli

mehmet topuz da!!!

topuz mantıklı olabilir ama diego imkansız!

nicolita--- sag acıga aradıgımız kan olabilir.

gomis--- barosla mukemmel ikili olurlar hem kendisinden hemde bonservisinden yararlanabiliriz

chimbonda-- sag beke alıncak adam tartısılmıcak bi adam olması lazım ucaktan iner inmez koy oynasın satılık listesinde

Mehmet Topuz benim adamim ya.. Nereye koyarsan koy oynar.. Kalede bile oynar:)

Cok istiyorum Topuzun alinmasini yaa

Adnan babaa bize Mehmet Topuzu allll:D

Mehmet Topuz'un nesini beğeniyorsunuz mantıklı bir açıklama yapabilirmisiniz??? Kütükleme top oynayan, topa abanmasından başka bir meziyetini göremediğim, 1e 1'de hiper etkisiz bir arkadaştır kendisi.. Yau, elalemin takımında biraz yıldızı parlayan herkes Galatasaray'da oynayabilirmi sanıyorsunuz?... Mehmet Topuz bizim oyuncular arasında feleğini şaşırır feleğini.. Ayrıca, zaten onun oynadığı bölgede dünya kadar oyuncumuz var kendisine 2500 çekecek olan... Zaten artık geçin, transfer olmayacak bu devre... Yazın bakarız...

Mehmet Yıldız için söylenen küçük takımın,büyük oyuncusu sözü bence Mehmet Topuz için geçerli.İleride bir gün 3 büyüklere gelirse anlarsınız.Fenerbahçedeki Burak Yılmaz'ın bir üst modeli olur.

Benim mantıklı önerim ise daha öncede çok yazdığım gibi Özer.Bütün büyükler ilgileniyor bence.Almak isterse Fener alır fakat elimizi ciddi şekilde hızlı tutmalıyız.Kısa vadede bize çok yararlı olmaz ama uzun vadede yeni yıldızımız olur.Ayrıca yönetimdeki bazı kişileride tebrik etmek istiyorum.Adını çok az duyduğumuz oyuncuyu zamanında Galatasaray'a katmak üzereydiler.Bu kişiler aslında iyi çalıştığını söyleyebiliriz aslında.

İbrahima Yattara yi Galatasaray formasini giymesini istiyorum, ona galatasaray in 7 numarali formasi cok yakisir

Geri
Üst Alt