Numan Yılmaz
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 4.242
- 0
- 1.306
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Hatta abartiyorum kenara T. Direktör olarak bile koyabilirsin
Hatta abartiyorum kenara T. Direktör olarak bile koyabilirsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hatta abartiyorum kenara T. Direktör olarak bile koyabilirsin![]()
Bu transfer dönemi için en mantıklı transfer,transfer yapmamaktır..
Su takimda görmeyi en cok istedigim iki futbolcu var. Biri Mehmet Topuz digeri Hamit Altintop
Hamit altıntop futbolcudur mehmet topuz topçu.
Hamit oyunu 360 derece oynayabilir mehmet v180 derece ya oynar ya oynamaz.
Hamit profesyoneldir büyük maçlarda kendimi göstereyim derdi yoktur pas verilecek yerde şut çekmez bencillik yapmaz yani alt yapısı sağlamdır.Mehmet topuz da sonradan görmedir keyseriyi kendinden ibaret sanır büyüklerle olan maçlarda kendini göstermek için heryerden şut çeker mantalitesi sokak topçusu mantalitesidir oyunu görerek bakarak sindirerek oynamaz alır topu yaldır yaldır gider beynini kullanmaz belkide kullanamaz.
Bu sebepledir ki Hamit gibi bir futbolcuyla mehmet topuz gibi bir topçuyu aynı kefeye koymayı bırakın aynı cümlede kullanmayın.Tüpçü bu adama 11 verdi kayserinin aklı olsa hemen verirdi bjknin elinde patlardı bu adam kayserinin mehmet topuza iki yıl için 3,5 milyon türk lirası vermesi akıl alır gibi değilk.
Sezon sonunda bedavaya Nobre'ye ne dersiniz?
yanınada demiröreni alıcaksan olur![]()
Sezon sonunda bedavaya Nobre'ye ne dersiniz?
ümit'İn yerine nobre güzel olur![]()
nonda'nın yerine her zmnki gibi cruz-suarez[eren-sercan]
Yazıldımı bilmiyorum ama Sivas'tan Billica çok mantıklı olur diye düşünüyorum defansımız taş gibi olur alınırsa ama Sivasın satacagını hiç sanmıyorum
Yazıldımı bilmiyorum ama Sivas'tan Billica çok mantıklı olur diye düşünüyorum defansımız taş gibi olur alınırsa ama Sivasın satacagını hiç sanmıyorum