Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

ya pahalı fln aldın mı bir tane adam gibi adam alıcan sonra sağ taraf sorunu kökten kalkıcak

Aynen o devreleri geçtik diye düşünüyorum Başkan Adnan POLAT ile daha üst düzey oyuncular geliyor takıma ve bu bir gelenek haline gelmeli bizler kaliteli oyuncuları izlemeyi hakeden taraftarlarız ocakta olmasada yaz transfer döneminde 1 ve ya 2 tane çok kaliteli yabancı alırız...!!!

formun yorum babası sinan arslan çok doğru söylüyorsun eskiden neydi öyle ya cihandan sağ bek sol bek orhan ak artık kaliteli topçular görmek bütün galatasaraylıların hakkı yavaş yavaş oluyoda bu zaten yönetime çopk teşşekkürler devamını bekliyoruz

Ben bir başkan olayım neleri alacağım size :D

Hele birde başkan olayım renkdaşlar her sene süper starları katıcaz kadromuza...!!!

Ne demis ferdi baba.. Yildizlarda kayar durmaz yerinde:confused:

Hayallerimdeki futbolculari transfer edelimde en azindan konuyla biraz baglantili olsun:D

Johan Cavalli diye bir adam var.. Galatasaray'a degil de Anadolu takimlarina falan oneriyorum resmen. Cok cabuk, ortadan kaleye dikine giden bir AM (attacking midfielder). Istres'deyken bir macini izledim hayran oldum herife. Sonra Watford'a gitti ama Premier ligin sertligi ve temposu agir geldi kendisine. Simdilerde Nimes'de oynuyor. Lincoln, Kewell falan varken bunu alin demek sacma olur ama bence bize gelse is yapar.

%7B237be71bfedde00c0b754f806ee5fbf5%7D.jpg

Mesela Gencler Nick Carle'i almisti zamaninda, onun gibi bir adam. Carle gitti Gencler az kalsin kume dusecekti. O yuzden orta sira/ust vari takimlara iyi gider bu. Tabata/Carle karisimi solak bir AM.

Johan Cavalli diye bir adam var.. Galatasaray'a degil de Anadolu takimlarina falan oneriyorum resmen. Cok cabuk, ortadan kaleye dikine giden bir AM (attacking midfielder). Istres'deyken bir macini izledim hayran oldum herife. Sonra Watford'a gitti ama Premier ligin sertligi ve temposu agir geldi kendisine. Simdilerde Nimes'de oynuyor. Lincoln, Kewell falan varken bunu alin demek sacma olur ama bence bize gelse is yapar.

%7B237be71bfedde00c0b754f806ee5fbf5%7D.jpg

Mesela Gencler Nick Carle'i almisti zamaninda, onun gibi bir adam. Carle gitti Gencler az kalsin kume dusecekti. O yuzden orta sira/ust vari takimlara iyi gider bu. Tabata/Carle karisimi solak bir AM.

Laf cambazlıgı yapmana gerek yok forvet arkası yada ofansif orta saha diyebilirsin eger benim yazdıklarıma uyarı geliyorsa sanada gelmesi lazım. Ayrıca illa ingilizce söyliceksen amc diyebilirsin.

Laf cambazlıgı yapmana gerek yok forvet arkası yada ofansif orta saha diyebilirsin eger benim yazdıklarıma uyarı geliyorsa sanada gelmesi lazım. Ayrıca illa ingilizce söyliceksen amc diyebilirsin.

Otizm falan mi var sende?

Ben transferlerden önce 6+2 sisteminin 10 yabancıya çıkarılması, veya 21-22 yaş aştı genç yabancı oyuncuların yabancı kategorisine girmemesi taraftarıyım.

Derron Gibson

Fraizer Campbell

J. dos Santos

J. Suarez

V. Vazguez

daha ismini hatırlayamadığım yüzlerce oyuncuyu kazanabiliriz bu şekilde.

Aramızda o yüzden dağlar kadar fark var Avrupa ile. o yüzden ne zaman CL'ye çıksak elimize verip gönderiyorlar.

Düşünülmesi gereken konular bunlar bence.

Katılıyorum bizim zaten genç yetenek bulup transfer etmemiz çok zor kontenjan sorunu olduğu için belki elimizden oyuncu kaçıyor serbest bırakılması lazım bence kim ne kadar yabancı istiyorsa oynatsın...!!!

:D:D:D koparttın beni sağolasın...

Rica ederim Fatih :o

Bu arada bu ayki Four Four Two'da 50 transfer onerisi vardi, dergi varsa birinde scan (sken diye okunur Murat Kilic ama alinma ha :D) edip koyarsa ilginc olabilir.

Koymayin tabi, sirf scan diyebilmek yazdim bunu. :o

Geri
Üst Alt