Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

ufuk bence son dakkıkadA BİZE GELECEK YOKSA seneye bedava gelir onlarda bunu biliyor bişeyler kopartmaya bakıyolar son dakıkaya kadar

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Nuri Sahin'le neden anlasilamiyor? bu adamin degeri 7 milyon civarinda degil mi? muthis transfer olur bence Galatasaray ortasahasi icin, Xavi vs. diyenler icin Nuri ilac gibi olur.

Cevap: # Aydın Karabulut

Adamın her yeri top kokuyo.

Daha öncede yazdım, takımda genc oyuncu olucaksa böylesi olmalı. Yaser ve Mehmet Güven gibi adamlardan birsey beklemek futbola ihanet oldugu gibi zaman kaybından öte degil.

Al iste sol bek, sol acık, cart curt demeden takır takır topunu oynuyo adam. Performansına göre önümüzdeki sezonlarda kesinlikle degerlendirilmesi gereken bir yetenek.

Aydın Karabulut Potansileyi olan bir genç

Gerçekten bende çok beğendim ah tüpçü ah valla bjk taraftarı olsam bi kaşık suda boğarım seni:D böyle sol bekte oynayabilecek ve yetenekli bir sol oyuncunu ver bunun yerine sağ bek al, bundan sonrada git sol bek için 6,5 milyon euro ver birde üstüne sağ bekini ver :D:D valla bu tüpçü en büyük transferimiz ya :D

Iyi bir oyuncu; ben hala bizim Aydin Yilmaz'dan daha iyi oldugunu dusunuyorum.

evet ya dünkü maçta bizi baya zorlayan isimlerin başında gelenlerden yetenekli genç bu futbolcuyu takip etmek lazım...

Adamın her yeri top kokuyo.

Daha öncede yazdım, takımda genc oyuncu olucaksa böylesi olmalı. Yaser ve Mehmet Güven gibi adamlardan birsey beklemek futbola ihanet oldugu gibi zaman kaybından öte degil.

Al iste sol bek, sol acık, cart curt demeden takır takır topunu oynuyo adam. Performansına göre önümüzdeki sezonlarda kesinlikle degerlendirilmesi gereken bir yetenek.

Bir an şoke oldum.:D

Gerçekten Aydın çok yetenekli bir çocuk.Tüpçü nasıl verdi bu çocuğu anlamıyorum.

Maç boyunca içim gitti, böyle bir adam nasıl bonservisi ile verilir kardeşim ya, bu adamlar hiç anlamıyor bu işten. Açıkçası bizim Aydından her anlamda üstün bir oyuncu bana göre, adam eksiltirken sadece hızını değil, müthiş bileklerini de konuşturuyor, bu adam Rijkaardın elinde süper bir yıldız olurdu.

trasnfer uzmanı yıldırım demirören'in müthiş icratı daha işte, ne beklersin. :)

aydın'ı vererek karşılığında erhan'ı almıştı sanırım, tebrikler demirören. :D

Aydin topla gereginden fazla oynuyor.Israrla fantastik calim pesinde.

Her top teknigi iyi olan iyi topcu olsaydi...

Aydin'in en azindan iyi bir teknik ekible ''Futbol Zekası'' kazanmasi lazim.FR ve Neeskens bunu verebilir ama Caner Erkin'in Aydin K. dan fazlasi var eksigi yok.

Gerçekten çok yetenekli ve kaliteli bir isim. Önümüzdeki sezonlarda düşünülebilir.

Seneye Kewell'ın gideceğini düşünürsek iyi yatırım olur..

Dün Rijkaard Aydın'ı mutlaka fark etmistir, bir sey gerekirse yapar.

Aydın gibi bir çok yetenekli genç oyuncumuz var altyapıda. Para verip almaya ne gerek var ? Caner'de tribünde maç izlesin diye alınmadı ya.

Mutlaka Almalıyız...

Geri
Üst Alt