Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: # Aydın Karabulut

Aydın Yılmaz - Arda Turan - Serdar Özkan - Aydın Karabulut . Milli takımlardayken 4'ü bir arada gelecek vaad ediyorlardı.Arda Turan ben çalım atmayı Serdar Özkan'dan öğrendim demişti ama aralarındaki farkı diğer 3'ünden bir hayli açtı.

Aydın Yılmaz - Arda Turan - Serdar Özkan - Aydın Karabulut . Milli takımlardayken 4'ü bir arada gelecek vaad ediyorlardı.Arda Turan ben çalım atmayı Serdar Özkan'dan öğrendim demişti ama aralarındaki farkı diğer 3'ünden bir hayli açtı.

Arda'nın öyle bir cümle kurmasına imkan vermiyorum ya da Serdar Özkan gibi bir beceriksizden öğrenmesini hazmedemiyorum.

Döktürdü resmen ya keşke Caner yerine Aydın alınsaymış...

Çok fena kuvvetlenmiş. Aydın önündeyken bir omuz attı önüne geçti.. İyi oyuncu...

Arda Turan'ın kişiliğinden kaynaklanan bir şey. Onun döneminden kim kötü gitse savunuyor, bi nevi sahipleniyor.

Aydın hakkındaki M.Güven hakkındaki söyledikleri de ortada.

sekıstaş bır gun bırıne kazık atsaydı şaşardım hem onlar kazık yıyıyor...

sekıstaş bır gun bırıne kazık atsaydı şaşardım hem onlar kazık yıyıyor...

Ama Aydin´in patlama yapacagi cok acikti.Besiktas´ta oynarken de belli ediyordu kendini..Cok teknik ve kuvvetli bir futbolcu..Besiktas taraftari da cok karsi cikmisti onun gitmesine ama bildiginiz Demirören..Hangi transfer sezonunda kazik yemedi ki?

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Mantikli Transfer önerileri?

Haifa Wehbe

Seneye Nuri veya Hamit'ten biri ve bir forvet takviyesi bekliyorum. 2 transfer yapsak yeter seneye.

Birde Kewell giderse -ki inşallah gitmez- onun yerine alternatif kanat oyuncusu lazım.

Seneye Nuri, Hamit ikilisi süper olur. Hamit gibi bek, açık, ön libero kısacası her yerde oynayan bir isim Galatasaray için süper olur.

Nuri'ye ise sanırım bu sezon teklif yapılmış zaten. Öyle duymuştum bir yerde. Gelecek sezon gelsin, ligi garantiye alalım. :)

Evet bence de ciddi bir teklif yapilmistir Nuri'ye, ozellikle bu son transferleri gordukten sonra o jenerasyonun en iyilerini almaya calistigimiz asikar. Sercan ve Nuri su an kadromuzda eksik olan iki bolge icin en iyi alternatif gibi gorunuyor

Yeni stadımızda hamit nuri ve sercanı görmeyi bende çok isterim...

Seneye Arda iyi bir fiyata iyi bir klübe satılabilir.Ama stad yetisecekse kalsın.Ben olsam önce Hamit ve Nuri ile anlasma zemini ararım.Eğer futbolcuyla anlasabiliyorsak,Ardayı 25 Milyon Euro gibi bir teklife satıp Hamit,Nuri ve Sercan'ı alırım.Eğer Hamit ve Nuri den biri gelmiyorsa Hamsik de düsünülebilir.

Hamit diyince akan sular durur, Babel, Deco, VDV dahil Hamit kadar istediğim bir isim yok. Bu transferin seneye olabileceğine inanıyorum, Haldun Abi bir şekilde ya sezon arasında ya da sene sonunda ikna eder. 20 milyon euro harcayıp 2-3 adam alsan Hamit kadar yararı olacağına inanmıyorum, ister ön libero oynat, istersen Sarp veya Topal ikilisinden birini oynat Hamiti de önlerine koy Elano ile birlikte, ne defansif zaaf ne olur ne de hücum gücü azalır. Tobi ve Nonda ile de yolları ayırıp tartışılmayacak bir forvet alınırsa önümüzdeki sene CL ye hazır oluruz. Bunların dışında rotasyon için de Sezer ve Sercan olabilir çok elzem olmasalar da.

Geri
Üst Alt