Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Theo Robinson

Takım : Huddersfield Town -Sezon başında takımdan ayrılan Danny Cadamarteri'nin yerine büyük umutlarla transfer edildi. Jordan Rhodes ile birlikte takımın hücum hattını oluşturuyor. Klubüyle 3 yıllık sözleşmesi var. (2009/10 sezonu şu ana kadar forma giydiği 6 maçta 5 golü var)

1989 doğumlu

Tam adı Theo Laroyan R. S. Robinson

Forvet

Boyu 1,75

İngiliz

2007-08 sezonu Herefor United 43 maçta 13 gol

2008-09 sezonu Southend United 21 maçta 7 gol

izleyen varsa bilir oldukça süratli ve atletik bir futbolcu. Sert ve düzgün şutlar atabiliyor.

Oldukça parlak bir geleceği olduğunu düşünüyorum.Tahmini bonservis 400-500bin USD (bu benim şahsi düşüncem ama Huddersfield Town'da şuank performansını sezona yayabilirse bu rakam ne olur bilemem:D )

Serkan şahin...İsviçrede basel'de oynuyor ayrıca ümit milli takımımızdada oynuyor 88 doğumlu genç oyuncu sağbek! devre arasında alınırsa sağbekte banko oynar...

Yanlış anlamayın ama Maicon'un bu kadar çok aşırı beğenilmesini anlayamıyorum.

Evet harika bek.

Ama bence asla Sergio Ramos'tan falan iyi değil. :)

Maicon dünyanın en iyisidir. Tartışmak yersiz.

1 - Maicon

2 - Dani Alves

3 - Sergio Ramos

4 - Sagna

5 - Glen Johnson

ilk 5 budur. ;)

Devre arası yapılacak transferler: forvet ve orta saha.

Devrearası yapılan yabancı futbolcu transferlerine kesinlikle karşıyım.Çünkü hiçbir Avrupa klübü iyi bir performans göstermiş yabancısını devre arası göndermez,gönderse bile fiyatı normalin çok üstünde açılır.

Devre arası transfere yönelicekse bu Türkiye içinden olmalı.Türkiye'de ihtiyacımızı karşılayacak bir ortasaha olduğunu düşünmüyorum,forvet arayışına gidilebilir.Ortasaha için idare edilebilecek bir rotasyonumuz olsa bile Baros ve Nonda dışında direkt forvetimiz yok.

bana göre değil..bence

1-sergio ramos

2-dani alves

3-maicon

4-glen johnson

5-srna

Devrearası yapılan yabancı futbolcu transferlerine kesinlikle karşıyım.Çünkü hiçbir Avrupa klübü iyi bir performans göstermiş yabancısını devre arası göndermez,gönderse bile fiyatı normalin çok üstünde açılır.

Devre arası transfere yönelicekse bu Türkiye içinden olmalı.Türkiye'de ihtiyacımızı karşılayacak bir ortasaha olduğunu düşünmüyorum,forvet arayışına gidilebilir.Ortasaha için idare edilebilecek bir rotasyonumuz olsa bile Baros ve Nonda dışında direkt forvetimiz yok.

Devre arası kiralanabilecek çok adam var. Özellikle bu yıl, Dünya Kupası'ndan dolayı ilk 11 oynayamayan adamlar sürekli oynayabilecekleri takımlara gitmek istiyorlar. Ryan Babel mesela, Ocak ayında Ajax'a gidecek.

Biz Ocak ayında büyük ihtimalle Linderoth'u yollayacağız. Yerine de bir yabancıyı kiralarız diye düşünüyorum. Real Betis'te kalan Achille Emana mesela. Kiralanabileceğini düşünüyorum.

Biz Theo'yu alalım devre arası :)

yada Aquino'yu :D (biraz abartı oldu galiba)

Bence ara dönemde gelecek sene için hamitle sözleşme imzalamamız lazım azize işin şeyini çıkarmadan

Bence ara dönemde gelecek sene için hamitle sözleşme imzalamamız lazım azize işin şeyini çıkarmadan

Bayern'in Hamit'i bırakacağını düşünmüyorum; yakında uzatırlar sözleşmesini.

Uzatmaslar bile Türkiye'ye geleceğini zannetmiyorum. Bu sezon Fenerbahçe'nin 4.5 milyon euro teklifini reddetmiş biri. Demekki para ile ikna edilebilecek biri değil.

O parayı hiç bir yerde hatta bir dahaki seneye göremeyebilir.

Serkan şahin...İsviçrede basel'de oynuyor ayrıca ümit milli takımımızdada oynuyor 88 doğumlu genç oyuncu sağbek! devre arasında alınırsa sağbekte banko oynar...

Beşiktaş ile yapılan hazırlık maçında oynadı. Çok da dengeli,süratli, fizik durumundan biraz zayıf gibi.

bu arada fm efsanesi diye mantikli oneri olarak kabul gormeyen şu marquinhos ocakta milanin yein kakasi oıluyormuş. nasil üzüldüm anlatamam..:S:S:S yani nolurdu da biz alsaydik.

Seneye Q7 gelsin tamamdır.

Eboue ile Sercan gelirse devre arasi.

Ikinci yari mac kaybetmeyiz hatta,seneye sampiyonlar liginde grubu rahat geceriz!:D

---------------Ufuk/Franco----------------

---------Servet/Zan-----Emre/Emre--------

Eboue/Ugur/Sabri---------------Hakan/Caner

----------------Topal/Sarp-----------------

-----------Elano/Baris---Arda/Ayhan--------

Keita/Aydin----------------------Kewell/Eylik

-------------Sercan/Baros/Nonda------------

Manyak kadromuz olur!:D

Geri
Üst Alt