Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Aydin gelsin bence cok iyi adam ama niye bjk de tutunamadi ?

Aydın Karabulut Bjk nin Bursa ya verdiği adam değil mi? Bjk nin 500 bin karşılığı geri alma önceliği var diye biliyorum

Arkadaşlar,

Her genç oyuncuyu iyi diye almak ne kadar mantıklı? Bu takım ALT YAPISI kuvvetli diye övünmüyor mu? Yok mu bu takımın altyapısında genç futbolcular? Kusura bakmayın ama bun mantık bizim genç futbolcuların önünü tıkayan en büyük engel.

Örneğin, ferdi. Fundemental olarak gayet iyi hakkını yiyemeyiz ama bu fizik ile 10 yıl geçse bu takımda oynayamaz. Dün 2 pozisyonda defansın arkasına çok güzel sarktı ama defans oyuncusu fiziği ile resmen ezdi adamı. Ferdi dedik, elde var 1.

Serkan Kurtuluş'a gelelim. Bu adam sağ bek için alınmadı mı? Okuyorum bazı yerlede bu admaın yeri aslnda sağ açık diye. Neresi olursa olsun bence gerek Bellinzona gerekse de Leverkusen maçında izlediğim durarak oynayan, kaant bindirmesi yapmayan bir adam bu. Elde var 2.

Şimdi bu iki adamın takımda olması demek altyapıdan 2 oyuncunu A takımda yer bulamaması demek. Çok eminim PAF takımdan çıkan ya da 1 sene çıkacak olan oyunculardan en az bu iki isim kadar performans gösterecek bir kaç isim bulunur ki isim bile veririm. Oğuz'u kiraya veriyorsun, neden takımda yer yok? Neden yok peki? İşte elindeki oyuncuların kıymetini bilmemekten, para verince aldığın oyuncunu kıyemete binmesinden. Başka sebebi yok bunun. Bir cafercan, uğur erdoğan bu adamlar çok mu az potansiyelli bu ferdi ya da serkan dan. Ya da erzincanspor a gönderilen Muhammet Ali Atam. Serkan'dan daha mı kötü oynayacağını düşünüyorsunuz?

GS'nin alt yapıya falan önem verdiği yok. Şu an altyapıdan gelen kaç oyuncu var ilk 11 de oynayan. Arda, Sabri ve Uğur başka yok. Mehmet Güven 3-4 yıldır yedek, Aydın desen ahla pişsin diyoruz da. Murat Akça ve Semih için iyi şeyelr söylense de o formayı sırtlarına geçirmeden listeye dahil etmiyorum.

Genelde şöyle bir cümle sarfediliyor :"Herkes A takımda oynayamaz". Tamam iyi hoş da 7-8 yılda bu "Mükemmel Denilen" altyapında hiç mi adam çıkarılamıyor?

Şunu kabul etmek gerekiyor PAF takımdan çıkan oyuncuların üst yapıya hazırlanabilmesi için gerekli destek yok, gittikkeri takımlarda ne yaptıkları doğru dürüst takip edilmiyor. Ondan sonra sağdan soldan genç diye oyuncu alınıp gençlere önem veriliyor diye kendimizi avutuyoruz.

Barcelona'nın sezonun ilk yarısında altyapıdan gelip forma bulanların toplam süresi, dış kaynaklı olanlardan fazla. Gerisi hikaye...

Şu an bir şey yapılacaksa eğer mantıklı transfer olarak elindeki genç futbolcular için adam gibi bir değerlendirme sistemi kurup hangileri gelecek yıllarda A takım için düşünüleceğinin, hangilerinin farklı şekilde yollarını çizmeleri isteneceğinin belirlenmesidir. Bir genç futbolcu 3-4 yıl kiralık olarak süründürülmemeli, güveniliyorsa A takı içerisinde kendisini geliştirmesi beklenmeli belli bir kiralık sürecinden sonra.

Bunlar yapılmıyor, PAF takımdan gelen 3-4 sürekli forma giyen oyuncun var ve hala Alt yapım sağlam diye övünüyorsun. Bu kadar az mı yani diğer takımlardan farkımız soruyorum?

Aydın Karabulut Bjk nin Bursa ya verdiği adam değil mi? Bjk nin 500 bin karşılığı geri alma önceliği var diye biliyorum

Bjk daha veremedi.Menejerinin açıklamasına göre artık iki takımda da oynamak istemiyor.Ntv sporun yalancısıyım.Alınacak olursa kimsenin ses çıkartacağını sanmıyorum gerçekten yetenekli.

Aydın Karabulut kendini daha çok geliştirirse önemli isimlerden biri olur.

Aydın Karabulut Bursa'da oynamak istemiyormuş,Biz alalım

Aydın Karabulut gerçekten önemli bir isim. umarım bu fırsatı kaçırmayız. Ancak, Ertuğrul Sağlam onu Bursaspor için ikna eder sanırım...

Aydin Karabulut, Almanyaya geri dönmek istedigini acikladi..

S.Kurtulusun amc eksigi var, oynayarak gelisir. Takimda kalmali.

Ferdi'yi gönderelim,Cafercanäi geri alalim :p

aslında kerlonu alsa ya galatasaray süper olur genç hem iii paraya da satar

vallah bilen hatirlayan varmi, biz 3-4 sene once Mauro Zarate le ilgileniyoduk, o sezon arjantin liginde gol krali olmustu, bonservisi de 5M € civarindaydi. O zamanoin yoneticileri bir aciklama yapmisti " bize forvet lazim deil diye" halbuki cok lazimdi

Ve o sezon Zarate Katar ekibine gitmisti, ardindan birnimgham ve simdi Lazio da oynuyo, 21 yasinda Man. City tam 35M€ onermis Lazio kulubune Zarate nin bonservisi icin

Zamaninda kacirdigimiz oyuncu simdi ne paralar ediyo...

Sozlesmesi bitecek olan adamlar:

ABDURRAHMAN DERELİ

MEHMET YILDIZ

SEDAT BAYRAK

SERKAN BALCI

MERT NOBRE

AYDIN TOSCALI

BEKİR İRTEGÜN

MUSTAFA SARP

VELİ ACAR

vallah bilen hatirlayan varmi, biz 3-4 sene once Mauro Zarate le ilgileniyoduk, o sezon arjantin liginde gol krali olmustu, bonservisi de 5M € civarindaydi. O zamanoin yoneticileri bir aciklama yapmisti " bize forvet lazim deil diye" halbuki cok lazimdi

Ve o sezon Zarate Katar ekibine gitmisti, ardindan birnimgham ve simdi Lazio da oynuyo, 21 yasinda Man. City tam 35M€ onermis Lazio kulubune Zarate nin bonservisi icin

Zamaninda kacirdigimiz oyuncu simdi ne paralar ediyo...

Zarate bu sene Lazio'da döktürüyor,çok yetenekli bir oyuncu sezon sonunda büyük külüblere gidebilir.

Malesef yöneticilerimiz göremiyor bunları

Bruno Mezenga

Brezilyalı futbolcunun transfer konusuna açıklık getiren Orduspor Asbaşkanı Ender Kırca, 29 Mart'a kadar Brezilyalı futbolcunun Orduspor'un sözleşmeli futbolcusu olduğunu kaydetti. Sezon başında Brezilya'nın Flemingo kulübüyle bizzat kendisinin görüştüğünü ifade eden Kırca, "Sezon başında kulübüyle yaptığım görüşmeler var. Buna göre yapılan sözleşmede Bruno 29 Mart'a kadar bizim futbolcumuz. Bu tarihe kadar kulübünün belirttiği bir miktar var. Bu parayı Orduspor yatırabilirse Orduspor'un futbolcusu olacak. Bunlar ciddi rakamlar bununla ilgili çalışmalarımız sürüyor. Bir noktaya getireceğiz. Çünkü Bruno çok kaliteli Süper Lig'de de oynayabilecek bir futbolcu. Bonservisini alabilirsek Orduspor kazançlı çıkacak. Bizim de hedeflerimiz var gelecek yılda bizimle olması için elimizden geleni yapacağız" şeklinde konuştu.

Alin la...

Aydın karabulutu ben ümit milli maçlarında izledim, bizim Aydınla 2 kanadı kullanıyolardı, çok çok daha etkili oldu A.Yılmazdan..

İsterim açıkçası, Kewell çok oynamaz zaten Ardada giderse 2 aydın kanatlarımız olur..

Nonda + Ümit Karan + Para = Sercan Yıldırım.

+

Martin Fenin = 3-5 mio € arası.

Nonda + Ümit Karan gibi gerçekten bitmiş iki forveti gencecik ve gelecekde Türkiye'nin en iyi forvetlerinden biri olacağını düşündüğüm Sercan Yıldırım için çok akıllı bir takas olur.Zaten geriye kalan parada çok aşırı bir fiyat olmayacaktır.Sercan en azından 1-1.5 yıl içerisinde Milli takımda da çok rahat oynacaktır bana göre.

Kısaca bilgi verirsek.Kafa toplarında Baros'dan etkili.Hızı ve hızlanması çok iyi Bitiriciliği yüksek.Akıllı,çevik ve Özel yeteneği yüksek.Bire birde iyi adam geçen ve çok genç sadece 18 yaşında bir oyuncudur.

Martin Fenin ise Almanya'nın en iyi genç forvetlerinden, Çek Milli Takımın gelecek bağladığı forvettir.Aynı Sercan'da olan özelliklerinin yanında Kafa toplarında çok daha iyidir.

Bu oyuncuların max. fiyatı 7 mio € dır.(Nonda ve Ümit takası düşünüldüğünde).Gerçekten iki forvetin de bizim için müthiş bir fikir olacağını düşünüyorum.

Baros_________Baros

Fenin_________Bitmiş önündeki topa koşamayan ilerisi için hiç bir geleceği olmayan Nonda

Sercan________Bitmiş önündeki topa koşamayan ilerisi için hiç bir geleceği olmayan Ümit

Taksitlede olsa veya başka bir şekilde.Kesinlikle ikisininde alınmasını düşünüyorum.Uefa Kupasındada oynamaları yine çok büyük bir avantajdır.

Martin Fenin'i 5M euroya alabiliyorsan vallaa tebrikler :D

Geri
Üst Alt