Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

o kadarda değil sonuçta coloccini ve emana 2. lig oyuncusu ayrıca sercanda bursada oynuyor! en fazla 20 milyona biter;)

Sercan için 10 milyon euro'Nun üstünde para istiyorlar; aynı şekilde Emana için Betis başkanı çift haneli bir rakam istiyor. İkisi sadece 20 milyon euro'dan fazla para gerekiyor.

Hadi o fiyata anlaştık; devre arası 20 milyonluk bir transfer bütçesi yaratmak;bizim gibi bütçesi belli kulüpler için imkansızdır. Ben de isterim gelmesini; ama bir tane nokta atışı daha bekliyorum devre arası. Bu kadar yüksek fiyatlara transfer yapmamız zor gibi.

Hamit-Coloccini-Gallas-Adriano-Sercan-Sezer-Eren Güngör- in Topal-Linderoth-Nonda-Servet-Gökhan-Baros out.

Çok değil, gidenlerin parasını sayınca üstüne 6-10 milyona biter bunlar:D

Hamit-Coloccini-Gallas-Adriano-Sercan-Sezer-Eren Güngör- in Topal-Linderoth-Nonda-Servet-Gökhan-Baros out.

Çok değil, gidenlerin parasını sayınca üstüne 6-10 milyona biter bunlar:D

Baros ve Servet ??? biraz daha iyi düşün derim.Sercan püfffff medya abartısı fazla söze gerek yok bize gelmesinde nereye giderse gitsin 10 m na avrupa da ne golcüler var be.Elin Porto su Falco yu 3.9m na alıyo Sercan en az 7-8 m yuhhhhh.

marco marini alalım çok faydalı olur keitayla ikisi rakipleri duman eder valla

Stoch'u seneye kiralayabiliriz misal

Onu bunu bilmem bize Ayhan tarzında biri lazım, bağlantıları menteşe gibi tutturacak.

Emana bu sisteme "cuk" oturur, baskalarını da oturtturur...

o kadarda değil sonuçta coloccini ve emana 2. lig oyuncusu ayrıca sercanda bursada oynuyor! en fazla 20 milyona biter;)

coloccini ve emana 2. ligde kalmayı haketmişler ki alıcısı olmamış.. bir yere varamayız bu dediğin adamlarla tabii bu benim görüşüm..miroslav stoch tarzı bir adam olsa iyi olur ama chelsea kapmış bile..keşke biz de böyle yetenekleri biraz daha araştırsak..bir ribery vardı o da yar olmadı bize..neyse yönetime güvenimiz tam zaten bu takım 3-5 sene içinde tam bir dünya markası olacak....saygılar..

Haldun Üstünel Ocak'ta dünyaca ünlü bir forvet getiriceğiz demişti.Bence bu forvet Adriano'dur ocakta sözleşmesi bitiyor.Hemde avrupada oyanayabilecek.Hemde tekrar patlamaya ihtiyacı diğer çoğu yabancı transferimiz gibi.

Artem Milevsky(Dinamo Kiev)

Achille Emana(Betis)

Hamit Altıntop(Bayern)

Nuri Sahin(Dortmund)

Mamadaou Sakho(PSG)

Gelme olasılığı çok çok zor ; ama yine de yazıyım.

Salomon Kalou

Sözleşme Bitiş Tarihi:30.06.2010

Kewell ile sözleşme uzatılmazsa,sol açık lazım.

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor; belki Keita ikna eder.:p

Mamadaou Sakho(PSG) su herifle man city nin sag bekini cok begeniyorum.Tiplerde baya benziyor.

Bence genç fortvet konusnda Liverpool'dan kesin yararlanılmalı. N'gog, Krisztián Németh kiralık AEK'de bir de Dani Pacheco var daha çok genç.

Haldun bunu ne zaman dedi?

trasnferin son gününde "çok büyük ses getirecek bir isim alıcaktık ama bunu şimdilik ocak ayına erteledik" dediği iddda edilmişti.

fox tv'de'ydi sanırım, bundan sonra olursa ufuk olur, diğer transfer ocak ayına ertelendi denmişti.

direkt olarak haldun'un ağızından duymadığımız için yalan olması muhtemel, ama bundan ibaret sanırsam.

bir de osman tanburacı chamack demiş sanırsam, ocakta sözleşmesi bitiyormuş, ama bana pek inandırıcı gelmedi.

Baros ve Servet ??? biraz daha iyi düşün derim.Sercan püfffff medya abartısı fazla söze gerek yok bize gelmesinde nereye giderse gitsin 10 m na avrupa da ne golcüler var be.Elin Porto su Falco yu 3.9m na alıyo Sercan en az 7-8 m yuhhhhh.

Gitmesini isterim anlamında demiyorum ama olası bence böyle bir durum. Servetin yurtdışında oynamak istediğini biliyoruz, bu sene olmadı ama seneye bunu gerçekleştirmek düşüncesinde olacaktır.

Seneye yönetimin forvete yıldız, hem de azımsanamayacak bir yıldız alacağını düşünüyorum, Telekom Arenaya giderken o anlamda da şov yapacakmışız gibi geliyor, bu yüzden Baros iyi bir fiyata gidebilir. Tekrar belirtmek isterimki Barosu çok severim ve sistem için müthiş önemli olduğunu düşünürüm, aksini iddia edenle de uzun uzun tartışırım, sadece transfer politikası olarak böyle bakıyorum olaya, iyi bir sezonun ardından 8-9 milyona satarlar dediğim gibi çapı büyük bir forvet almak için.

trasnferin son gününde "çok büyük ses getirecek bir isim alıcaktık ama bunu şimdilik ocak ayına erteledik" dediği iddda edilmişti.

fox tv'de'ydi sanırım, bundan sonra olursa ufuk olur, diğer transfer ocak ayına ertelendi denmişti.

direkt olarak haldun'un ağızından duymadığımız için yalan olması muhtemel, ama bundan ibaret sanırsam.

bir de osman tanburacı chamack demiş sanırsam, ocakta sözleşmesi bitiyormuş, ama bana pek inandırıcı gelmedi.

Yazısında mı yazdı yoksa Tv'de mi söyledi?

Chamack sözleşmesi Ocak'ta değil; Haziran 2010'da bitiyor. Büyük ihtimalle şimdiden Arsenal ile söz kesmiştir.

Gitmesini isterim anlamında demiyorum ama olası bence böyle bir durum. Servetin yurtdışında oynamak istediğini biliyoruz, bu sene olmadı ama seneye bunu gerçekleştirmek düşüncesinde olacaktır.

Seneye yönetimin forvete yıldız, hem de azımsanamayacak bir yıldız alacağını düşünüyorum, Telekom Arenaya giderken o anlamda da şov yapacakmışız gibi geliyor, bu yüzden Baros iyi bir fiyata gidebilir. Tekrar belirtmek isterimki Barosu çok severim ve sistem için müthiş önemli olduğunu düşünürüm, aksini iddia edenle de uzun uzun tartışırım, sadece transfer politikası olarak böyle bakıyorum olaya, iyi bir sezonun ardından 8-9 milyona satarlar dediğim gibi çapı büyük bir forvet almak için.

Servet konusunda size katılıyorum. Şu an için Servet; Arda'dan bile daha büyük piyasa yapmıştır; Avrupa'da. Aynı şekilde M.Topal.

İkiside her konuşmasında Avrupa diyorlar; büyük ihtimalle menajerleri çok ciddi tekliflerin geldiğini söylüyordur. Yoksa sürekli Avrupa'dan söz etmezlerdi.

Ben seneye Arda'dan daha çok M.Topal ve Servet'in gideceğini düşünüyorum.

Geri
Üst Alt