Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Yazısında mı yazdı yoksa Tv'de mi söyledi?

Chamack sözleşmesi Ocak'ta değil; Haziran 2010'da bitiyor. Büyük ihtimalle şimdiden Arsenal ile söz kesmiştir.

biliyorum haziran'da bitecek de yani ocak'ta anlaşılabilir diye.

sporx'te yazısında yazmış, okumamıştım, yazdıktan sonra okudum.

"hamit kuvvetle muhtemel galatasaray'da, chamack ismini da haldun'a fısıldayayım, sözleşmesi bitiyor, belki kapar." demiş.

yani daha çok öneri gibi birşeymiş, yanlış anlamışım. :)

Bordolu forvet gs ye gelırse cok guzel olur hıc aklıma gelmemıstı.bide man cityli sag bek.Psg defansının ortasında oynayan adamda cok ıyı.

Kim Källström

Sözleşme Bitiş Tarihi:30.06.2010

Seneye transfere para harcamaya bıle gerek yok baya bonservıssız ıyı oyuncu var.

Kim Källström

Sözleşme Bitiş Tarihi:30.06.2010

Orta sahaya transfer yapacak olursak ön libero almamız lazım ama bence gereksiz çünkü Sarp ve Topal iyi götürüyor o bölgeyi ayrıca Ayhan da var.Ofansif yönde Elano ve Arda zaten yıldız oyuncular.Bize bir yabancı stoperin gerekli olduğunu düşünüyorum.Çünkü Gökhan Zan ve Emre Güngör sakatlık sorunları yaşıyor bence Emre Güngör'ü gönderip Jean-Alain Boumsong'u alabiliriz fena transfer olmaz.

Ben Micah Richards ı istiyorum.Soyle biraz yedek kalsın degerını bılemesın araplar.Sonrası Micah Richards ve Roque Santa Cruz Galatasaray'da

Orta sahaya transfer yapacak olursak ön libero almamız lazım ama bence gereksiz çünkü Sarp ve Topal iyi götürüyor o bölgeyi ayrıca Ayhan da var.Ofansif yönde Elano ve Arda zaten yıldız oyuncular.Bize bir yabancı stoperin gerekli olduğunu düşünüyorum.Çünkü Gökhan Zan ve Emre Güngör sakatlık sorunları yaşıyor bence Emre Güngör'ü gönderip Jean-Alain Boumsong'u alabiliriz fena transfer olmaz.

Kim tam çift yönlü ya da artık box-to-box diyorlar; öyle biri. Hamit'in sol ayaklısı; hatta ondan daha yaratıcı.

M.Topal

Elano--Kim

Çoğu elit kulüpte bile böyle bir orta saha yoktur. Gelirse bize sınıf atlatıcak biri diye düşünüyorum.

Söylediğinize katılıyorum bir yabancı stoper gelicektir; hatta Servet'in sürekli Avrupa hakkında konuşması belki ikinci bir stopere gerek olabilir.

Şu anda oynadığımız futbolun maçı domine edememesinin asıl sebebi orta sahada doğru bir adamımızın olmamasıdır. Orta sahaya devre arası bile transfer olabilir. Hatta olacaktır da.

Boumsong ise uzak dursun.

Evet Ayhan gibi birisiyse alınsın kim kalström

Bence de Ayhan'a bir yedek alınmalı. Elano-Arda aynı mevkiide, Mehmet Topal-Mustafa Sap'ta aynı mevkiide. Ayhan sakatlanınca Topal ile Sarp birlikte oynuyor ve bu da bence biraz fazla defansif oluyor. Barış'ta tam o tipte oyuncu ama yeterli değil bence.

Oraya Miguel Veloso ya da Gojko Kacar gibi birisi alınsa çok süper olur bence.

Fabian Ernst i alalım. Ne kadar isterler ki acaba??

Bence 5 milyon euro rahatlıkla gözden çıkarılabilir.

veya Takas da Lincoln ü verebiliriz.

Eğer bu adam gelirse GS Avrupa da her takıma orta sahayı geçirmeden eze eze yener.

Fabian Ernst i alalım. Ne kadar isterler ki acaba??

Bence 5 milyon euro rahatlıkla gözden çıkarılabilir.

veya Takas da Lincoln ü verebiliriz.

Eğer bu adam gelirse GS Avrupa da her takıma orta sahayı geçirmeden eze eze yener.

İmkansızdan da öte . En iyi oyuncuları , hayatta vermezler.

West Ham United takımında Jamaikalı 1988 doğumlu forvet Zavon Hines var çok beğendim. Verirler mi acaba?

0,,14173930-EX,00.jpg

Valla bir ton isim bulunabilir. Bu takima saglam bir on libero lazim. Su an takimin tek zayif halkasi. Son birkac mactir verdigimiz pozisyonlarda hep defanstaki adamlari sucluyoruz. Ancak orada esas aksayan adamlar Sarp&Topal.

Ernst ismi geçmiş. Ernst çok iyi bir futbolcu gerçekten inanılmaz katkısı olur. Fakat o kalitede başka bir adamda bulunabilir.

Ben açıkçası 2008 Hollanda'sındaki Engelaar ve De Jong ikilisini çok beğemiştim.

Özellikle Engelaar transfer edilebilir. Fazla bir maliyeti olmaz ve ikna edilmesi zor değil.

Ernst ismi geçmiş. Ernst çok iyi bir futbolcu gerçekten inanılmaz katkısı olur. Fakat o kalitede başka bir adamda bulunabilir.

Ben açıkçası 2008 Hollanda'sındaki Engelaar ve De Jong ikilisini çok beğemiştim.

Özellikle Engelaar transfer edilebilir. Fazla bir maliyeti olmaz ve ikna edilmesi zor değil.

Ernst gibi alman değilde zenci olması lazım bu konu çok önemli :D özellikle appiah gibi olması lazım :D

Geri
Üst Alt