Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

grygera nin gokhan zan dan farki ne ki renkdas

daha iyi olan ozelligini bana soyle ben de bileyim

aliyorsak pas dagitabilen birini alalim gol atabilen asist yapan bir stoper alalim

grygera nin gokhan zan dan farki ne ki renkdas

daha iyi olan ozelligini bana soyle ben de bileyim

aliyorsak pas dagitabilen birini alalim gol atabilen asist yapan bir stoper alalim

Sen Grygera'yı beğenmiyorsan sana birşey söyleyemem. Çek Cumhuriyeti maçında Koller'e açtığı orta bile Gökhan Zan'a göre artı bir özellik. Ayrıca Gökhan Zan Servet'le oynadığı sürece iyi bir uyum yakalarsa çok iyi oynayabilir. Bu kadar küçümsememek lazım Gökhan'ı.

Grygera'ya gelince hem sağ bek hem stoper oynayabiliyor diye yazmıştım. Dikkatli oku bence. Juventus takımından transfer ettiğin adamı Gökhan Zan'la kıyaslaman abes. Kıyaslamayı bırak Gökhan'dan farkı yok demen bile garip. Çok kaliteli bir oyuncu ki çok katkı sağlayacağına inanıyorum.

Sen Grygera'yı beğenmiyorsan sana birşey söyleyemem. Çek Cumhuriyeti maçında Koller'e açtığı orta bile Gökhan Zan'a göre artı bir özellik. Ayrıca Gökhan Zan Servet'le oynadığı sürece iyi bir uyum yakalarsa çok iyi oynayabilir. Bu kadar küçümsememek lazım Gökhan'ı.

Grygera'ya gelince hem sağ bek hem stoper oynayabiliyor diye yazmıştım. Dikkatli oku bence. Juventus takımından transfer ettiğin adamı Gökhan Zan'la kıyaslaman abes. Kıyaslamayı bırak Gökhan'dan farkı yok demen bile garip. Çok kaliteli bir oyuncu ki çok katkı sağlayacağına inanıyorum.

goren de zanneder yildizlar toplulugu juventus var italya liginde.

grygera bizim takimda ilk 11 oynayamaaaz.

cek milli takiminin forveti zaten bizde stoperi kalsin.

sabri nin bir videosunu yaparim sok olursun renkdas grygera nin bir orta yapmasi birsey degistirmez.

nihati nasil durduramamis o macta? arda koridor etmisti orayi

keita-elano-rijkaard-leo franco dan sonra ben grygera gibi yedek bir oyuncuya super transfer diyemem.

haldun abimizin dedigi gibi transferde artik bundan asagisini yapmayiz

goren de zanneder yildizlar toplulugu juventus var italya liginde.

grygera bizim takimda ilk 11 oynayamaaaz.

cek milli takiminin forveti zaten bizde stoperi kalsin.

sabri nin bir videosunu yaparim sok olursun renkdas grygera nin bir orta yapmasi birsey degistirmez.

nihati nasil durduramamis o macta? arda koridor etmisti orayi

keita-elano-rijkaard-leo franco dan sonra ben grygera gibi yedek bir oyuncuya super transfer diyemem.

haldun abimizin dedigi gibi transferde artik bundan asagisini yapmayiz

Grygera'yı sen vasat görüyorsun. Bence iyi bir stoper ve kaliteli bir futbolcu. Hem sağ bek hem stoper oynuyor olması çok büyük avantaj.

Ayrıca ufakta bir hatırlatma stoperlerde bir dünya yıldızları vardır Terry, Puyol vb. gibi, birde aşağı seviye de adamlar vardır. Misal Elano, Keita ölçüsünde kaliteli defanslara örnek olarak verilebilecek bir adam. Stoper transferi her zaman zordur. Mellberg, Grygera gibi adamlar takımın aradığı değerler. Adı geçen Ball'a Neil'e tercih ederim.

Bırakın Grygera'yı falan ben bir Tayfun Cora videosu yaparım apışıp kalırsınız videolar yanıltır.Man City'nin sağbeki Zabaleta'yı alalım derim.Kesinlikle Grygera'ya tercih ederim.Hem daha genç.

Jonathan Zebina(Juventus) alın size hem sagbek hem stoper.

Nuri Sahin(B.Dortmund) Ayhan'ın takımda eksiğini kapatabilecek yegane isim,hem genç hem de iyi pas dağıtıyor.

Jonathan Zebina(Juventus) alın size hem sagbek hem stoper.

Nuri Sahin(B.Dortmund) Ayhan'ın takımda eksiğini kapatabilecek yegane isim,hem genç hem de iyi pas dağıtıyor.

Zebina'yı istemem müzmin sakat gibi bir şey ancak Nuri fena olmaz Ayhan'ın yaşının ilerlediğini düşünürsek.

Nuri mükemmel olur.Alabilirsek 10 sene oraya transfer ihtiyacı duymayız...

Bu konuya bir el atmam lazım. Yine gereksiz ve mantıkdışı öneriler geliyor.

Gelecek sezon Kewella sözleşme yeniliyecegimizi pek sanmıyorum

Sola Marko Marin müthiş olurdu fazla tuzlu olacagını sanmam

markomarinu21.jpg

e madem mantikli bişeyler istiyoruz.. xherdan shaqiri kaçarmi bee. gencecik prıl pırıl bier delikanli.15 sene forvet sıkıntısı çekmeyiz 15 biraz fazla oldu ama rahat bir 7 8 sene gider valla..

e madem mantikli bişeyler istiyoruz.. xherdan shaqiri kaçarmi bee. gencecik prıl pırıl bier delikanli.15 sene forvet sıkıntısı çekmeyiz 15 biraz fazla oldu ama rahat bir 7 8 sene gider valla..

Ya biz de dedik o kadar ama dinleyen yok ki. 10 tane konu actm Shaqiri'yi kacirmayin diye ama dinletemedik. :( :o

Ryan Babel ? Liverpoolda artik fazla oynamiyor, Hollanda milli takimda yerini Elia'ya kaptirdi.

Ya birak kimi kandiriyosun sen Baris'i gonderdikten sonra istifa edip sirra kadem basarsin biliyoruz seni. :o

Geri
Üst Alt