Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Lan saka yapmis herif sizde haa

Burdaki millet çok ciddi ha laflarımıza dikkat edelim :D

Ya birak kimi kandiriyosun sen Baris'i gonderdikten sonra istifa edip sirra kadem basarsin biliyoruz seni. :o

Yapacağı çok iş yok ki,FM'den sözleşmesi bitecek oyunculara bakıp Haldun Üstünel'e söyler.

Ben senin kesinlik ile 20 yaşında olduğuna inanmıyorum ...

Doğru diyorsun. Herkes de böyle diyor vallahi. Bu yaşta bu kadar olgun ve belli bir birikim gerektiren düşüncelere sahip olduğuma şaşırıyor insanlar. Beni hep daha büyük zannediyorlar. Allah böyle yaratmış, ne diyelim.

Kücük dagları ben yarattım havasındasın.

Dikkat kumdan kaleler onlar !!

Doğru diyorsun. Herkes de böyle diyor vallahi. Bu yaşta bu kadar olgun ve belli bir birikim gerektiren düşüncelere sahip olduğuma şaşırıyor insanlar. Beni hep daha büyük zannediyorlar. Allah böyle yaratmış, ne diyelim.

Büyük bir birikime sahip oldugun için zaten insanların %60ı görüşlerine katılmıyor

Komik duruma düşüyorsun bu iddaalarınla

Büyük bir birikime sahip oldugun için zaten insanların %60ı görüşlerine katılmıyor

Komik duruma düşüyorsun bu iddaalarınla

Sadece Sabri ve Barış hakkındaki düşüncelerime bile bakarsan eğer, insanların fikirlerime katılmamasının, fikirlerimin yanlış olduğu manasına gelmeyeceğini anlarsın. ;)

Sadece Sabri ve Barış hakkındaki düşüncelerime bile bakarsan eğer, insanların fikirlerime katılmamasının, fikirlerimin yanlış olduğu manasına gelmeyeceğini anlarsın. ;)

Sabriye hala güvenim yok

Barış konusunda haklı oldugunu söyleyebilirim Ben Linderoth ve Ayhanın olmadıgı maçlarda oynar diye tahmin ediyordum ortasahanın uyumlu olması için

Yoksa Baışı bende begenmem

Benim demek istedigim fubolu çok biliyormuş gibi havalar içinde olup milletin fikirlerine saygı duymak yerine dalga geçiyorsun . Bu yanlış hiçbirimiz futbolu çok iyi bilmiyoruz içinde degiliz bu işin mantık çerçevesinde fikirlerimizi sunuyoruz futbol cahili gibi laflar çok yanlış

Neyse arkadaşlar konu dağılmasın. Haldun Üstünel şimdiden orta saha transferi için çalışmalara başladı. Devre arası büyük ihtimalle gelecek bir orta saha. Betis'te 2. ligde oynayan Achille Emana gelebilir kiralık olarak. Sene sonunu düşünelim biz.

Hani Ayhan'ın olmayışından dem vurdu herkes. Ayağında top tutmasıyla, pas yapmasıyla ve defansif özelliklere de sahip olmasıyla beğendiğimiz bir adam Ayhan. Thomas Hitzlsperger var Ayhan gibi. Her yönden daha iyisi. Bu adamı bedavaya getirebilirsek sezon sonu çok büyük iş yaparız.

Ben hala Marko Marin diyorum:)

Kewella sözleşme yeniliyecegimizi sanmıyorum Marininde fazla tuzlu olacagını düşünmüyorum

7-8e kaparız

Neyse arkadaşlar konu dağılmasın. Haldun Üstünel şimdiden orta saha transferi için çalışmalara başladı. Devre arası büyük ihtimalle gelecek bir orta saha. Betis'te 2. ligde oynayan Achille Emana gelebilir kiralık olarak. Sene sonunu düşünelim biz.

Hani Ayhan'ın olmayışından dem vurdu herkes. Ayağında top tutmasıyla, pas yapmasıyla ve defansif özelliklere de sahip olmasıyla beğendiğimiz bir adam Ayhan. Thomas Hitzlsperger var Ayhan gibi. Her yönden daha iyisi. Bu adamı bedavaya getirebilirsek sezon sonu çok büyük iş yaparız.

Hitzlsperger'i nasıl bedavaya getirebiliriz ki? :(

Ben hala Marko Marin diyorum:)

Kewella sözleşme yeniliyecegimizi sanmıyorum Marininde fazla tuzlu olacagını düşünmüyorum

7-8e kaparız

Yahu sen de dedikleri kadar varmissin ha, Bremen daha yeni aldi niye biraksin ki bize? Ayrica Marin Bremen'i birakip bize niye gelsin?

Yahu sen de dedikleri kadar varmissin ha, Bremen daha yeni aldi niye biraksin ki bize? Ayrica Marin Bremen'i birakip bize niye gelsin?

Marko Marin sürekli ilk 11'de şans buluyor mu acaba? Bundesliga'yı hiç takip etmedim bu sene.

Niye Galatasarayı bukadar küçümsüyorsunuz?

Bremeni bırakıp neden Galatasaraya gelmezmiş miş

Bir sürü neden var saydırma şimdi bana

Niye Galatasarayı bukadar küçümsüyorsunuz?

Bremeni bırakıp neden Galatasaraya gelmezmiş miş

Bir sürü neden var saydırma şimdi bana

Gecen senenin UEFA finalisti mi yoksa biz mi? HMMMMM.

Ayrica bir suru neden varsa saymani isterim lutfen say.:(

Geri
Üst Alt