Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Sakho bildiğin hayvandır Türkiye gelme ihtimali imkansızdan ötedir.

Balazs Dzsudzsak

PSV de oynuyor.Sol kanat oyuncusu.

Hızlı,Driplingi iyi rahat adam geçer,şutları fena değil,gol yollarında etkili...

Takip edeniniz vardır ama bu çocuğun mutlaka alınması gerek başkaları kapmadan ama çok zor sanırım:(

Balazs Dzsudzsak

Hızlı,Driplingi iyi rahat adam geçer,şutları fena değil,gol yollarında etkili...

Takip edeniniz vardır ama bu çocuğun mutlaka alınması gerek başkaları kapmadan ama çok zor sanırım:(

Edit..

Kewell gidince sol kanada o tuhaf isimli arkadaş düşünülebilir.

Balazs Dzsudzsak

Böyle oyuncuları satacak en son kulüp PSV'dir. Unutuyoruz galiba.

Adam hem genç hem çok yetenekli hem de takımın şu anki beyni gibi. Tüm duran toplar ondan soruluyor. Ataklar çoğunlukla onun üstünde yoğunlaşıyor. Çok ekstra bir oyuncu.

Almak çok zor. Hele ki bu yaşta PSV onu vermez, verse bile 7-8'e kapatabileceğimizi hiç sanmıyorum. 2 sene içinde Avrupa'nın büyük bir kulübüne gider. Benim öngörüm Arsenal-Liverpool-İnter takımlarından biri olabilir.

Kewell bu tempoyla devam ederse sözleşme uzatılmaz sanırım

Yaşıda ilerledi

Ben diyorumki sol kanada Aiden McGeady çok mu tuzlu olur?

Aiden-McGeady-001.jpg

Ama cok iyi eleman tuzlu muzlu ama.Alınsın hırslı agresıf topcudan zarar gelmez.Bide seri hızlı bi adamsa direkt alınmalı :D

McGeady Kewell'dan çok daha süratli bir oyuncu olabilir.

lille'den gervinho. keitanın vatandaşı iyi anlaşırlar

Balazs Dzsudzsak

Çok iyi olur ama şu anda PSV'nin herşeyi bu adam. Çok zor yani.

Böyle oyuncuları satacak en son kulüp PSV'dir. Unutuyoruz galiba.

Adam hem genç hem çok yetenekli hem de takımın şu anki beyni gibi. Tüm duran toplar ondan soruluyor. Ataklar çoğunlukla onun üstünde yoğunlaşıyor. Çok ekstra bir oyuncu.

Almak çok zor. Hele ki bu yaşta PSV onu vermez, verse bile 7-8'e kapatabileceğimizi hiç sanmıyorum. 2 sene içinde Avrupa'nın büyük bir kulübüne gider. Benim öngörüm Arsenal-Liverpool-İnter takımlarından biri olabilir.

Alınması zor olduğunu biliyorum.Ama senin hedeflerin büyük ise 15 m euro verebilmen lazım ki seneye aslantepe de oynuyacağız.Seneye Cl oynarsak eğer böyle transferlerin zor olacağını sanmıyorum ama herşeyden önce önemli olan bu sene yapmak istediklerimiz yada yapacaklarımız.Yani bu sene iyi şeyler ekelim ki seneye hasat bol olsun:):):)

Bu sene icin dusuncem Cl'ye katılabilecek bir lig derecesi elde etmek.Gerisi ****m ıcın cokta gerekli degil.50 senenın 17 sını bız sampıyon olmusuz.

Dzsudsdak'da McGeady de imkansız. Bende gelmelerini çok isterim ama ikisininde fiyatı en az 10 mio €'dan başlar. Ayrıca Türkiye'yi düşünmezler.

Ben kötü topçu diye bir tabir kullanmadım. Ama transferde çıta bu kadar yükselmişken Haldun'un da dediği gibi "artık daha aşağısını getiremeyiz." Bu doğrultuda oldukça mantıksız. 28 yaşındaki Elano gelen bir takıma 25 yaşındaki Sessegnon anlamsız bir transfer. Özellikle iki futbolcu arasındaki seviye farkını dikkate alırsak. Arda gitti mi Arda'dan daha iyisi gelmeli ki daha iyi bir takım olalım. Sessegnon dediğin adamın Arda'dan veya Elano'dan fazlası olduğunu düşünmüyorum.

renkdaş sessergnon bizim çitamizi iyicene yukseltir..ardayi biraz sonra elealacam ama sessegnon elanodan bin kat iyi bir oyuncu yaa..ardaile de kafa kafaya gide bilecek bir yeteneği var yadsinamaz bu yani...

Siz onerin onerin zaten transfer sezonundayiz.

Haldun Abi,şu Chelsea'li Alex'in aklını çel lütfen, Chelsea'ye transfer yasağı geldi ama senin elinden kurtulan olmadı :)

Sakho

Lassana

Gomis

Su ezilmis halkın fransızlarını getir basghannnnn.

Geri
Üst Alt