Can Akkaya
Parçalı Üye
- 24 Kasım 2008
- 2.930
- 1
- 1.308
Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri
Sakho bildiğin hayvandır Türkiye gelme ihtimali imkansızdan ötedir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Balazs Dzsudzsak
PSV de oynuyor.Sol kanat oyuncusu.
Hızlı,Driplingi iyi rahat adam geçer,şutları fena değil,gol yollarında etkili...
Takip edeniniz vardır ama bu çocuğun mutlaka alınması gerek başkaları kapmadan ama çok zor sanırım![]()
Balazs Dzsudzsak
Hızlı,Driplingi iyi rahat adam geçer,şutları fena değil,gol yollarında etkili...
Takip edeniniz vardır ama bu çocuğun mutlaka alınması gerek başkaları kapmadan ama çok zor sanırım![]()
Kewell bu tempoyla devam ederse sözleşme uzatılmaz sanırım
Yaşıda ilerledi
Ben diyorumki sol kanada Aiden McGeady çok mu tuzlu olur?
![]()
Balazs Dzsudzsak
Böyle oyuncuları satacak en son kulüp PSV'dir. Unutuyoruz galiba.
Adam hem genç hem çok yetenekli hem de takımın şu anki beyni gibi. Tüm duran toplar ondan soruluyor. Ataklar çoğunlukla onun üstünde yoğunlaşıyor. Çok ekstra bir oyuncu.
Almak çok zor. Hele ki bu yaşta PSV onu vermez, verse bile 7-8'e kapatabileceğimizi hiç sanmıyorum. 2 sene içinde Avrupa'nın büyük bir kulübüne gider. Benim öngörüm Arsenal-Liverpool-İnter takımlarından biri olabilir.
Ben kötü topçu diye bir tabir kullanmadım. Ama transferde çıta bu kadar yükselmişken Haldun'un da dediği gibi "artık daha aşağısını getiremeyiz." Bu doğrultuda oldukça mantıksız. 28 yaşındaki Elano gelen bir takıma 25 yaşındaki Sessegnon anlamsız bir transfer. Özellikle iki futbolcu arasındaki seviye farkını dikkate alırsak. Arda gitti mi Arda'dan daha iyisi gelmeli ki daha iyi bir takım olalım. Sessegnon dediğin adamın Arda'dan veya Elano'dan fazlası olduğunu düşünmüyorum.