Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

özgür çeki de amma abarttınız yav..daha bir olayını görmedik..bence çok zor bir yerlere gelmesi...aydın karabulut ve özgür çek şu anda gereksiz gibi duruyor çünkü oralar dolu..

Özgür Çek defans oyuncusu degil tam ortasahanın kanatında daha yatkın ve daha gelişmesi lazım en az 2-3 seneye ihtiyacı var . Ankaraspor'dan bence ugur demirkol duruyorsa ilk tercihim olur bence suan yerli sol bekler arasında en iyisi (hakan balta'dan bile iyi )

coloccini-newcastle.jpg

Defans

Fabricio Coloccini 27 yaşında Arjantinli

topu oyuna sokan stoper arıyoruz aranan kan ayrıca Leo ile uyumu açısındanda çok iyi olur . Newcastle 2. ligde olduğu için almak pek sorun olmaz sanırım

Achille+Emana.jpg

Orta saha

Achille Emana 27 yaşında ortasaha direncini arttıracak,top kullanma becerisi yüksek olan,şutları iyi ve fiziği iyi bir oyuncu yine 2. ligde oynayan bir oyuncu olduğu için almak pek zorluk çıkarmaz ayrıca fener içinde iyi olur malum zenci:D

400x400_ObafemiMartinsNew.jpg

Forvet

Obafemi Martins 25 yaşında tam aranan adam aradığımız merkez forvet başlangıçta Baros tarzı bir oyuncu gibi görünüyor ama dikkatli seyredenler top tutma özelliği olduğunuda görebilirler Bu genç yaşına rağmen çok iyi bir kariyere sahip olan ünlü bir oyuncu Wolsburda Grafita,Dzeko faktöründen dolayı fazla forma şansı bulamıyor 4 sene önce kocaman bir hayaldi ama şimdi almak zor olmasa gerek ayrıca bu elemanda zenci tam fenerlik:D Şaka maka Martins bu sistemde coşardı coşar

Benden bu kadar:)

Coloccini mi topu oyuna iyi sokan stoper? :)

Gökhan Zandan iyi olduğu kesin

Bu şartlarda alabileceğimiz en iyi stoper

Carvolhoyu,Marquezi bekleyip sonra hayal kırıklığına ugramayın

Bencede iyi stoper. Şahsen beğenirim "pislik" diye tabir ettiğimiz tarzda sert bir oyuncu. Transfer döneminde çok istemiştim gelmesini.

Ama topu oyuna iyi sokan bir oyuncu değil. :)

Eyong Enoh ismi geçiyor.Bence alınabilir.Emana alınamayacak kadar pahalı ise

Obafemi Martins 25 yaşında tam aranan adam aradığımız merkez forvet başlangıçta Baros tarzı bir oyuncu gibi görünüyor ama dikkatli seyredenler top tutma özelliği olduğunuda görebilirler Bu genç yaşına rağmen çok iyi bir kariyere sahip olan ünlü bir oyuncu Wolsburda Grafita,Dzeko faktöründen dolayı fazla forma şansı bulamıyor 4 sene önce kocaman bir hayaldi ama şimdi almak zor olmasa gerek ayrıca bu elemanda zenci tam fenerlik:D Şaka maka Martins bu sistemde coşardı coşar

Benden bu kadar:)

Harbi senden bu kadar artık aslında merkez santraformuş dikkatli izlemek lazımmış.İlginç olmaya mı çalışıyorsun.Martinsi izlerken gözünün önüne

kenet anderson geliyor mu? veya jan koller veya şu adını anıp durduğun dzeko.

Bu Okan çığrından çıktı. İyice mantıksızlaşmaya doğru gidiyor. Önerdiği isimler çok güzel tamam da onlara kattığı yorumlar oldukça alakasız. Bir yerlerden okuyup okuyup gelip yazıyor olsa gerek. Coloccini topu oyuna iyi miyi sokmuyor hikaye.

Martins hiç bir zaman önceki önerdiği tipte bir oyunculardan değil. Top tutma tekniği falan yok. Çalım tekniği desen sağdan atıp soldan hızını kullanarak koşup alacağı toplar dışında sıfır. Ayrıca bilmem kaç yıl önce hayal olurdu demiş o da saçma. Bilmem kaç yıl önce Newcastle'ın aldığı adamı biz niye alamayalım.

Emana'ya gelince. Bu adamı bir kere bile izlediğini hiç sanmıyorum. Öyle özellikler anlatmış ki sanki yıllardır takip ediyor gibi.

Okan'a tavsiyem her yazı yazanı yazar sanıp okumasın. Futbol bilgisini köreltiyor. Daha doğrusu öğrenme sürecinde körü körüne öğreniyor.

Bu önerdiğin adamların içinde Coloccini dışında alınacak isimler dışında hiçbiri mantıklı gelmiyor.

Ben Biglia'yı izledim ve eminim ki izlemediğim Emana'dan 2 kat daha iyi oyuncudur. Bu kadar kaliteliyse Emana çoktan daha iyi bir takıma gitmişti.

Okan'a süresiz öneri yasağı getirmeli forum yöneticileri.:p

Bu Okan çığrından çıktı. İyice mantıksızlaşmaya doğru gidiyor. Önerdiği isimler çok güzel tamam da onlara kattığı yorumlar oldukça alakasız. Bir yerlerden okuyup okuyup gelip yazıyor olsa gerek. Coloccini topu oyuna iyi miyi sokmuyor hikaye.

Martins hiç bir zaman önceki önerdiği tipte bir oyunculardan değil. Top tutma tekniği falan yok. Çalım tekniği desen sağdan atıp soldan hızını kullanarak koşup alacağı toplar dışında sıfır. Ayrıca bilmem kaç yıl önce hayal olurdu demiş o da saçma. Bilmem kaç yıl önce Newcastle'ın aldığı adamı biz niye alamayalım.

Emana'ya gelince. Bu adamı bir kere bile izlediğini hiç sanmıyorum. Öyle özellikler anlatmış ki sanki yıllardır takip ediyor gibi.

Okan'a tavsiyem her yazı yazanı yazar sanıp okumasın. Futbol bilgisini köreltiyor. Daha doğrusu öğrenme sürecinde körü körüne öğreniyor.

Bu önerdiğin adamların içinde Coloccini dışında alınacak isimler dışında hiçbiri mantıklı gelmiyor.

Ben Biglia'yı izledim ve eminim ki izlemediğim Emana'dan 2 kat daha iyi oyuncudur. Bu kadar kaliteliyse Emana çoktan daha iyi bir takıma gitmişti.

Okan'a süresiz öneri yasağı getirmeli forum yöneticileri.:p

:wave::sleeping::redface::coffee:

Diego Forlan

fft30mm735717.jpg

:2aloh1:

Martins ve "merkez" forvet, tamam?

biri sprinter ve top tutan mi dedi?

yakubu kokusu aldim

Geri