Bu Okan çığrından çıktı. İyice mantıksızlaşmaya doğru gidiyor. Önerdiği isimler çok güzel tamam da onlara kattığı yorumlar oldukça alakasız. Bir yerlerden okuyup okuyup gelip yazıyor olsa gerek. Coloccini topu oyuna iyi miyi sokmuyor hikaye.
Martins hiç bir zaman önceki önerdiği tipte bir oyunculardan değil. Top tutma tekniği falan yok. Çalım tekniği desen sağdan atıp soldan hızını kullanarak koşup alacağı toplar dışında sıfır. Ayrıca bilmem kaç yıl önce hayal olurdu demiş o da saçma. Bilmem kaç yıl önce Newcastle'ın aldığı adamı biz niye alamayalım.
Emana'ya gelince. Bu adamı bir kere bile izlediğini hiç sanmıyorum. Öyle özellikler anlatmış ki sanki yıllardır takip ediyor gibi.
Okan'a tavsiyem her yazı yazanı yazar sanıp okumasın. Futbol bilgisini köreltiyor. Daha doğrusu öğrenme sürecinde körü körüne öğreniyor.
Bu önerdiğin adamların içinde Coloccini dışında alınacak isimler dışında hiçbiri mantıklı gelmiyor.
Ben Biglia'yı izledim ve eminim ki izlemediğim Emana'dan 2 kat daha iyi oyuncudur. Bu kadar kaliteliyse Emana çoktan daha iyi bir takıma gitmişti.
Okan'a süresiz öneri yasağı getirmeli forum yöneticileri.