Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

Diego Forlan

fft30mm735717.jpg

:2aloh1:

Bu ne ya..? :confused:

Keşke...

Cristiano Ronaldo, Messi, Ibrahimovic, Xavi, Puyol, Rio Ferdinand, David Villa.

Martins'in top tuttugunu da ilk defa duydum. Simit versen eline onu bile tutamaz.

Haksizlik etme, eline simiti ver bak nasil takla atiyo.

Evet iyi takla atar hakkini teslim etmek lazim.

Forvet ariyorsak Bellamy'den sasmayalim derim.

Forvet mi ariyoduk biz? O zaman West Ham'li Zavon Hines'i tek gecerim.

Yine mi o herif?

Galatasaray'ın geriden çıkarken organizasyon sıkıntısı var. Sorunumuzu Marquez gibi bir defans gerçi Meksika milli takımında orta sahada da çok başarılı oynuyor, bir de Toulalan gibi bir orta saha oyuncusu çözer bizim. Ama Mouthinho yada Miguel Veloso'ya da hayır demem :)

Ben bu afrika kokenlı oyuncuları yazmısım.Mıllet'de hayal goruyorsun sanar.Seneye dedıgım ucude getırılebılır.Nedenler;

1-Lisandro ve Bastos'tan Gomis'e forma gelmesi hayal.

2-Adamlar De rossi De rossi diye aglıyorlar.Ve Lassana yedek paso.

3-Bu sakho denen elemanı 3 4 kez izledim.Psg'de eleman.Yani bizden iyi bir klub degil.

Saglam talibleri varsa bilmem.

Normalde çok yazmıyorum ama şu yazdığına bütün Madrid güler hatta çevre illerden fln. da katılırlar... :D

Adam bu sene olmazsa olmazı Real'in sürekli oynuyor Ramos yokken sağ bek oynuyor Garay yokken Ramos stoperde Lassana sağ bekte oynadı vs. vs. vs.

Fatih tekke.Bence bizim forvetler cok daha formda cok daha iyi iş yapar su anda.forvet arkası olarakda değerlendirelebilir.

Stopere Richard Dunne iyi gider.

olası arda transferi ve kewella büyük ihtimalle yollar ayrılıcak olması seneye sol kanadımızda bi boşluk doğucak interden büyük ihtimal ayrılıcağını açıklayan mancini müthiş olurdu be sağda keita solda mancini rakibi top diye oynar

Leo(Gremio) DC

R.Marquez(Barcelona) DC-DR-DMC

Giovani Dos Santos(Totenham) AMRL

Luca Modric(Totenham) MC-AMC(Luca Modric+Gio=Arda+2.500ME)

Hamit(Bonservissiz)

Marcelo(DL),BU transferleri yaparsak Cl'de bile Yarı Final oynayabiliriz.1-2 yıla.

C. Ronaldo Messi Kaka

Cok mantikli olmasa'da iyi transferler:D:D

Mathieu Coutedaur... Linderoth eğer düzelmezse ciddi anlamda düşünülebilecek bir oyuncu sözleşmesi de bu yıl sona eriyor ortasahanın ortasında Xavi görevini üstlenebiliri

Yine Türklerden Deniz Naki, Mehmet Ekici ve sahalara dönüp eski formuna kavuşursa Ömer Toprak da düşünülebilir ve üçü de büyü katkı sağlarlar.

Geri
Üst Alt