Transfer Önerileri (ARŞİV)

Cevap: Mantıklı Transfer Önerileri

At bakar gibi. Stockholm'e gidip dislerini falan kontrol ediyormus, baldirlarindaki kas oranina bakiyormus. Sonra havuc verip bursssst oglum burssssssst diyomus. :o.

FM ve internetin nimetleri hocam gençlere tanıdığı imkan fırsat diyelim :asd: FM 10 da çıktı zaten hadi bakalım hurrraaaaaaa

Total futbolu tam olarak oynamak istiyorsak,maalesef,defansın göbeğine ve orta sahanın göbeğine 1 er transfer yapmak zorundayız.Her ikiside oyunu okuyabilen oyuncular olmalı,Emre Belözoğlu gibi,Achille Emana gibi,futbolun defans yönünüde iyi bilip pas futbolunu oynayabilmeli.O zaman su anda oynatamadığımız Arda+Elano 2'lisinden de tam verim alırız.Lig de de çok garip oyunlar dönmezse 2-3 hafta kala Şampiyonluğu garanti ederiz.Yoksa ligde kimin ne olacağı belli olmaz(ki bana göre &51 Fenerbahçe %49 biz şampiyon oluruz o zaman),ama avrupa kupalarında Çeyrek finalYarı Final gibi hedeflerden bahsetmek hayacilik olacaktır(eğer bu transferler yapılmazsa).

Moisander iyidir iyi.

Ayrica Tim Sparv ve Roman Eremenko'da fena degiller.

P.S Roman'in fenerbahce'yi karsi golü bulunmaktadir :D

Yada Hoffenheim'de oynayan Jukka Raitala, Udinese'li Sakari Mattila.

Norvecli Tore Reginiussen'de iyi bir yatirim olabilir.

2-3 yil sonra bu ismi kesinlikle duyacaksiniz, Mathias Jørgensen. Gambiya asilli "Zanka" 1,91m boyunda ve -90 dogumlu. Modern bir stoper'in gerektigi hersey var onda.

Ayrica 16 yasindayken'de Arsenal'in teklifini geri cevirmistir, cünkü cok erken oldugunu düsündu.

Neymar'ı alalım. Santos'da Barça, M.UTD, Chealsea gibi kulüpler ilgileniyor :D

1 senedir söylüyorum..

Antepin solbeki, Ivan..

dani alvesin sol versiyonu, topa çok iyi vuruyor, çok teknik futbolu iyi biliyor adam geçiyor, çok net ortalar açıyor, güçlü..

nasıl görülmez anlamıyorum bu adam..

Baltadan 2 gömlek üstündür rahat..Devre arasında alınsın derim acilen, hazır Sabride iyiyken 2 bektende gelen destekle yardıralım kanatlardan, Balta orta sahayı geçmesin lütfen..

1 senedir söylüyorum..

Antepin solbeki, Ivan..

dani alvesin sol versiyonu, topa çok iyi vuruyor, çok teknik futbolu iyi biliyor adam geçiyor, çok net ortalar açıyor, güçlü..

Baltadan 2 gömlek üstündür rahat..Devre arasında alınsın derim acilen, hazır Sabride iyiyken 2 bektende gelen destekle yardıralım kanatlardan, Balta orta sahayı geçmesin lütfen..

Renktaşa katılıyorum fena adam degil gibi , ama artık transfer profilimizde yabancı yıldız oyuncu olarak gözüküyor . Bu arada antep bu tabatayı 8 M Euro'ya sattı Julio Cesarı kaca satar seneye merak ediyorum dogrusu :D

Renktaşa katılıyorum fena adam degil gibi , ama artık transfer profilimizde yabancı yıldız oyuncu olarak gözüküyor . Bu arada antep bu tabatayı 8 M Euro'ya sattı Julio Cesarı kaca satar seneye merak ediyorum dogrusu :D

her adamda süperyıldız olmak zorunda değil, e bunun dışında Ivan Galatasaraya şu anki performans ile ELanodan genel bi Lincolnden Meiradan Linderothtan daha fazla katkı yapar, 6 yabancıda yıldız olmak zorunda değil..

tek sıkıntısı yaşı 27 mi ne..

ama erken alınırsa 4-5 sene solbekimiz olur..

Nedved gelsin, yedek kulübesin de bile otursun, kombine alacam :D

1 senedir söylüyorum..

Antepin solbeki, Ivan..

Balta geçmiyor zaten,Sabri deli gibi bindirme yapıyor sağ kanattan, sol kanatta dün Hakanı 1 yada 2 kez gördüm ilerde.

Bi sakatlığı sıkıntısı yoksa kötü durum gerçekten sol kanat hücumlarında.

Bence Stoper + Forvet lazım.

Bonservisi Elinde Coloccini ile Bayern Münih'in forvet bolluğundan dolayı gözden çıkardığı Luca Toni iyi transferler olur.

Bana göre 2 pozisyonda ciddi sıkıntı var buda takımın oyununa bariz bi şekilde yansıyor ki herkesin bildiği gibi defans ve ön libero pozisyonu !!

Devre arası transfer düşünülürse yüksek ihtimalle bu iki pozisyondan biri için para ayrılacak yada bu iki pozisyondada oynayabilen biri için..

Trabzonspor-Toulouse maçında Gignac’la birlikte en çok dikkatimi çeken diğer bir oyuncu Moussa Sissoko bu takıma ilaç olur..

Ön libero pozisyonunda oynamasına rağmen ofansif özellikleride olan bir oyuncu !! pas alışverişi,oyun kuruşu,fiziksel özelliklerinin yanında ileri çıkıp şutlarıylada etkili olabiliyor..

2007-08 sezonunda 30 maçta görev almış.

2008-09 sezonunda 35 maç 4 gol ile sezonu kapatmış.

Bu sezonda Ligue 1 de 9 maçta 3 gol Uefa’da 2 maçta 1 golü var.

Gerek fiziksel özellikleri,gerek sürekliliği,gerek yaşıyla gelecek vaad eden bir oyuncu olmasıyla birlikte tam bir görev adamı !! bu adamı kaparsak sadece bu yılın değil önümüzdeki bi kaç yılın transferi olur..

LFP - La fiche de Moussa*SISSOKO

Hooop arkadas

Moussa'yi alamayiz.

A.Annan olabilir.

A.Annan çok iyi bir oyuncu fakat okadar ortasahamız varki..Ne gereği var demek geliyor içimden.

Galatasaray'da emekli olcak Emre var.. Gökhan'sa bana göre defansı Servet'le iyi oynayamaz.. Servet'in yanına Avrupa görmüş yabancı stoper şart.

Buda benim önerim.. Moustapha Bayal. Saint Enteiende oynayan bir senegalli.

Moustapha Bayal Sall (AS Saint-Etienne) - Profil - Football - transfermarkt.co.uk

----------leo franco----------

sabri---servet---transfer---hakan

------------topal-----------------

-----hamit-----------arda(elano)---

keita--------------------kewell(arda)

------------baros-------------------

Ferhat Öztorun'u geri alabiliriz aslında.

Trabzon'da fazla forma şansı bulamıyo, gönderilmesi büyük hataydı.

Geri
Üst Alt